Fun Factory Tiger G5 G-punkts Vibrator Lilla – TESTVINDER

DKK 489,00

 • Den mest populære vibrator fra Fun Factory, mød den testvindende Tiger
 • Det buede form gør det muligt at ramme g-punktet hver gang – Kan også bruges af mænd til prostata
 • Få en endnu bedre g-punkts orgasme, takket være det rillede skaft med FlexiFUN Technology™ – Følger din krops bevægelser
 • Skal du opnå den bedste g-punkts orgasme, skal vibratoren have vis størrelse – Tiger opfylder det
 • For en endnu bedre orgasme anbefaler vi du bruger glidecreme sammen med

Læs Mere

Ikke på lager

Fun Factory Tiger G5 – sjov fra alle vinkler

Slip tigeren løs. Med denne G-punktsvibrator fra Fun Factory kan du nemlig opnå en dyb og intens orgasme som aldrig før. Vibratoren er perfekt udformet og byder på en stimulerende oplevelse hele vejen ind og ud igen.

Med sit fleksible dildoskaft er der rig mulighed for at afprøve vibratoren i nye og spændende stillinger. Fun Factory Tiger G5 kan bruges både analt og vaginalt, og er derfor lige god til prostatastimulering såvel som stimulering af G-punktet.

Sådan bruger du din Fun Factory Tiger G5 vibrator

Du behøver ikke at være en ekspert i sexlegetøj for at bruge denne G-punkt vibrator – tværtimod. Den er nem at bruge, og du vil hurtigt lære de knapper på håndtaget at kende. Inden da skal du dog huske at smøre en god mængde vandbaseret glidecreme på din vibrator. Så får du den bedste oplevelse.

Vibratoren er udstyret med en smart rejselås, der deaktiveres ved at holde FUN og + knappen nede. Herefter kan du tænde den ved at holde FUN knappen nede. Du bruger +/- knapperne til at skifte mellem de forskellige indstillinger.

Dybere og kraftigere orgasmer? Ja tak!

Forelsk dig i de kraftfulde vibrationer, der stimulerer dit G-punkt og giver dig mere intense orgasmer. Denne vibrator har et yderst fleksibelt skaft fremstillet af silkeblød silikone. Du kan derfor få den til at ramme helt rigtigt, og opnå præcis den stimulering du har brug for.

Skaftet er derudover fyldt med pirrende riller, der sikrer dig optimal nydelse, når vibratoren føres ind og ud. Når dildovibratoren er placeret helt dybt, vil den lille forhøjning ved basen forkæle klitoris eller mellemkød med rumlende vibrationer.

Derfor skal vælge Fun Factory Tiger G5

Der er en god grund til, at denne vibrator er en af de helt store favoritter, når det kommer til stimulering af G-punktet. Den har den perfekte krumme form til at ramme helt rigtigt, et forstørret hoved der masserer det følsomme punkt, og så har den et rillet skaft for ekstra nydelse.

Der er kort sagt ingen grund til ikke at elske Fun Factory Tiger G5 vibratoren. Den har derudover også en god fyldig størrelse, der for mange kun gør den endnu mere skøn. Dertil er det også kun et plus, at vibratoren er sikker at bruge analt. Så er der nemlig endnu flere måder at elsker Tiger på.

En vibrator af tysk kvalitet

Når du vælger sexlegetøj fra det tyske mærke Fun Factory, er du sikker på at få et stykke sexlegetøj af højeste kvalitet. Alle deres produkter designes og produceres i Tyskland, og er fremstillet af de bedste materialer.

Dertil får du et funktionelt og stilfuldt design, der sikrer dig en god brugeroplevelse. En smart detalje er for eksempel det praktiske loop-håndtag. Dette håndtåg sikrer dig et godt og komfortabelt greb, såvel som nem adgang til de knapper, der styrer det hele.

Pas godt på din Fun Factory Tiger G5 vibrator

For at du kan nyde din vibrator igen og igen i mange år, er det vigtigt, at du passer godt på den. Det gør du ved at gøre den ordentligt rent efter brug og ved at opbevare den korrekt. Skyl derfor vibratoren grundigt i varmt vand og brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Herefter er det vigtigt, at sexlegetøjet er helt tørt, inden det pakkes væk. Du kan med fordel lade det lufttørre. Brug herefter en stofpose til opbevaring eller læg vibratoren tilbage i den æske den kom i.

Vægt484 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

6-8 timer opladnings tid, Magnet – USB kabel

Længde

22,3 cm

Diameter

4-4,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Den mest populære vibrator fra Fun Factory, mød den testvindende Tiger
 • Det buede form gør det muligt at ramme g-punktet hver gang – Kan også bruges af mænd til prostata
 • Få en endnu bedre g-punkts orgasme, takket være det rillede skaft med FlexiFUN Technology™ – Følger din krops bevægelser
 • Skal du opnå den bedste g-punkts orgasme, skal vibratoren have vis størrelse – Tiger opfylder det
 • For en endnu bedre orgasme anbefaler vi du bruger glidecreme sammen med

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din vibrator
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN knappen nede
 4. Skift mellem vibrationsmønstre og hastigheder ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN knappen
 2. Vask med varmt vand og brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Tiger G5 G-punkts Vibrator Lilla – TESTVINDER”