Fun Factory Tiger G5 G-punkts Vibrator i Sort – TESTVINDER

kr. 749,00

 • Tiger G5 er en kraftig G-punkts vibrator og er en af de bedst sælgende produkter fra Fun Factory
 • Det fleksible skabt er designet med riller og har den perfekte vinkel til stimulering af G-punktet
 • Vibratoren er selvfølgelig vandtæt og genopladelig – nem og praktisk i brug
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – materialet er af den højeste kvalitet og giver dig et hudvenligt og holdbart sexlegetøj
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Find dit indre vilddyr frem med Tiger G5 G-punkts Vibrator

Er du klar til at spinde som en kat? Det er hvert fald gode chancer for det med den rillet Tiger G5 G-punkts Vibrator fra Fun Factory. Vibratoren er til dig, der ønsker en dildo i en god og realistisk størrelse, hvor der er tænkt på både design og funktion.

Med denne vibrator har du et ergonomisk udformet håndtag, et silkeblødt og rillet skaft lavet af medicinsk silikone samt 12 vibrationsindstillinger, så du kan få den helt rette stimulering. Alt i alt får du et gennemført kvalitetsprodukt, der kan give nydelse til både mænd og kvinder.

Sådan bruger du din Tiger G5 G-punkts vibrator

Du behøver ikke at være nogen ekspert i sexlegetøj for at bruge denne vibrator. På det smarte loop-håndtag finder du tre simple knapper, hvilket er alt hvad du behøver for at styre den vilde tiger. For at tænde vibratoren skal du holde FUN knappen nede.

Du kan nu skifte mellem 6 vibrationshastigheder og 6 vibrationsmønstre med +/- knapperne. Tryk på FUN knappen for at slukke vibratoren igen. Det er vigtigt, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren for at få den bedste oplevelse.

Et rillet skaft for din nydelse

Det er tydeligt bare ved at se på det rillet skaft, at alle detaljer og krumninger, er lavet for din nydelses skyld. Dildoskaftet er let buet, hvilket gør det lettere at ramme G-punktet eller prostata. Derudover gør det rillet skaft det endnu mere lækkert, når du bevæger vibratoren ind og ud.

Skulle det ikke være nok, så har skaftet også en bred bund. Dette giver stimulering til skedeåbningen eller området omkring anus ved anal brug. Sidst men ikke mindst gør det forstørret hoved, at vibrationerne bedre kan stimulere G-punktet eller prostata.

Mærk de kraftige vibrationer

Tiger G5 G-punkts Vibrator er ikke bare udstyret med et væld af vibrationsindstillinger. Du vil også kunne nyde nogle kraftige og dybe vibrationer. Denne type af vibrationer er særlig velegnet til indvendig stimulering.

Du får 6 vibrationshastigheder og 6 vibrationsmønstre, som du kan vælge i mellem. På det ergonomiske håndtag finder du tre knapper, hvorfra du nemt kan skifte mellem de forskellige indstillinger. Håndtaget gør, at du har et godt greb om vibratoren – også når det går vildt for sig.

Brug den analt eller vaginalt

Selvom der kun nævnes G-punktet i navnet på denne vibrator, må du endelig ikke holde dig tilbage for at bruge den analt. Den brede bund på vibratoren gør den nemlig sikker og utrolig nydelsesfuld at bruge til prostata stimulering.

Størrelsen på vibratoren betyder dog også, at den er mest oplagt til de lidt mere erfarne analudøvere. Der er dog ikke noget, der holder dig fra at eksperimentere med at bruge de lækre vibrationer omkring anus eller mellemkødet. Det er kort sagt kun din fantasi, der sætter grænserne.

Rengør din Tiger G5 G-punkts Vibrator og nyd den i mange år

For at få den bedste oplevelse med din Tiger G5 G-punkts Vibrator, er det vigtigt, at du rengør den korrekt, hver gang du har brugt den. Det øger både vibratorens levetid, og gør den hygiejnisk at bruge igen.

For at gøre den ren skal du skylle den i varmt vand. Herefter kan du med fordel bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. Det er vigtigt, at du lader vibratoren tørre helt. Når dette er gjort, er den ren og fin, og klar næste gang – særligt hvis du opbevarer den i en stofpose eller den medfølgende æske.

Detaljer
Vægt280 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

40-120 min

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

22,3 cm

Diameter

2-4,1 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Rejselås

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Tiger G5 G-punkts Vibrator i Sort – TESTVINDER”