Fun Factory The Boss Dildo Pink – PRISVINDER

DKK 278,00

  • Dildoen er designet med realistiske detaljer som markeret penishoved og årer langs skaftet
  • Lavet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet der er hudvenligt, holdbart og silkeblødt
  • Sugekoppen er kraftig og ekstra tynd – den tynde sugekop gør, at du kan komme helt tæt på din partner, hvis den bruges som strap-on
  • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fun Factory The Boss – en dildo der imponerer

Navnet The Boss siger det hele. Denne dildo fra Fun Factory er til dig, der ønsker en dildo, der viser, hvem der bestemmer. Ikke nok med at dildoen imponerer med sin størrelse, så gør den det også ekstra godt på grund af det autentiske design – der selvfølge er blevet optimeret for din nydelse.

Fun Factory The Boss er en alsidig dildo med en kraftige sugekop, der samtidig er ekstra tynd. Dette er særligt smart, hvis du bruger den som strap-on, hvor den tynde bund lader dig og din partner komme helt tæt på hinanden.

Sådan bruger du Fun Factory The Boss

Uanset om du bruger den vaginalt eller analt som strap-on eller med sugekoppen, så skal du altid bruge dildoen sammen med vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at du bruger den mængde, du har brug for, så du opnår det helt rette glid. Herefter er du fri til at lege, som du ønsker.

Du kan som sagt bruge dildoen både vaginalt og analt. Dette er særligt smart, hvis du og din partner ønsker at variere jeres strap-on leg. Sugekoppen kan også sættes på enhver overflade, der er jævn og glat. Dette giver dig mulighed for at bruge den i forskellige stillinger og med frie hænder.

Detaljer der stimulerer

Dildoen er selvfølgelig designet ,så du får optimale betingelser for at opnå den helt rette stimulering. Derfor har dildoen også en let buet form, der gør, at den rammer perfekt op mod prostata eller G-punktet. Her er det ekstra store hoved også til god hjælp, da det vil massere det følsomme punkt.

Fun Factory The Boss har derudover også diskrete åredetaljer ved roden. Dertil kommer den ekstra tynde sugekop bund, der lader dig komme helt tæt på din partner, når den bruges som en strap-on. Skulle det ikke være nok, så har den også en størrelse, der kan tilfredsstille de fleste.

En god og fyldig størrelse

The Boss er ikke en begynderdildo. Den er til dig, der er klar til en lidt større mundfuld, og ønsker en dejlig stimulerende fylde. Dildoens diameter er 4,4 cm, og den har en længde, der kan indføres på 17 cm. Den er lavet af medicinsk silikone hvilket giver den en dejlig blød overflade samtidig med at den nødvendige fasthed beholdes.

Skal den bruges til anal stimulering er den ligeledes til de mere erfarne dildobruger. Men er du klar på udfordringen, kan du se frem til en særdeles stimulerende oplevelse, der kommer af at blive fyldt ud.

En dildo til anal stimulering

På grund af den brede base med sugekoppen er denne dildo sikker at bruge analt. Til anal stimulering vil det let vinklet skaft og store penishoved ramme og massere enten prostata eller G-punktet. På grund af størrelsen er den til den erfarne.

Husk at bruge ekstra godt med vandbaseret glidecreme, når dildoen skal bruges analt. Da dildoen kan bruges både vaginalt og analt, er der rig mulighed for at variere strap-on legen. Fun Factory The Boss er generelt en god dildo, fordi der er mange anvendelsesmuligheder som kan udforskes.

Sådan passer du godt på Fun Factory The Boss

Det er vigtigt at huske den gode hygiejne, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Derfor skal Fun Factory The Boss også rengøres, hver gang du har brugt den. Dette gøres dog nemt ved at skylle den i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal dildoen være helt tør, inden den pakkes væk igen. Du kan bruge den medfølgende æske eller en stofpose til at opbevare dildoen i. På denne måde sikrer du dig, at den er pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Detaljer
Vægt265 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Pink

Længde

17,9 cm

Diameter

4,4 cm

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
  2. Brug dildoen vaginalt eller analt
  3. Kan fastsættes på alle faste overflader eller bruges som strap-on

Efter brug:

  1. Vask dildoen med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory The Boss Dildo Pink – PRISVINDER”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%