Fun Factory Stronic Surf Pulsator Neon Orange – TESTVINDER

DKK 840,00

 • Pulsator med bølget design – Laver ‘frem og tilbage’ bevægelser i stedet for at vibrere
 • Stimulerer alle indvendige nerveender – Både g-punktet og klitoris ‘armene’ for en endnu kraftigere orgasme
 • 3 pulseringsmønstre og 7 hastigheder – Find din favorit
 • Genopladelig og 100% vandtæt – Tag den med i bad
 • Lavet af medicinsk silikone og er ekstremt lydløs, for endnu større nydelse

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 4118823 Kategorier: , , , , , GTIN: 4032498806280

Fun Factory Stronic Surf – rid på de orgasmefyldte bølger

Få en uforglemmelig tur med denne bølget pulsator fra Fun Factory. Pulsatoren er udformet, så den rammer alle de rigtige punkter igen og igen. Den unikke udformning gør nemlig, at den rammer enhver af dine sensitive nerveender med de pirrende pulserende stød.

Modsat en vibrator skaber en pulsator autentiske stød – ligesom hvis du havde den ægte vare mellem benene. Fun Factory Stronic Surf er bare meget bedre. Den er nemlig udstyret med et bølget skaft hele vejen rundt, hvorfor du vil opleve en all-around nydelse.

Sådan bruger du Fun Factory Stronic Surf

For at få den bedste oplevelse med din pulsator må du ikke glemme glidecremen. Brug derfor en god mængde vandbaseret glidecreme så du kan få den fulde oplevelse af de pulserende bevægelser. Da pulsatoren har rejselås, skal denne deaktiveres ved at holde FUN og + knappen nede i 3-5 sekunder.

Herefter kan du skifte mellem 3 pulseringsmønstre, der hver især kan justeres med 7 hastigheder med +/- knapperne. Der er altså rig mulighed for at få præcis den stimulering, du har brug for. Pulsatoren er meget lydsvag, og er derfor dejlig diskret at bruge – hvis altså du også kan være stille.

Bølget design der stimulerer

Dildoen har bølger hele vejen ned langs skaftet på både forside og bagside. Disse bølger vil forkæle dig, når du starter de pulserende bevægelser, der fører dildoen ind og ud. Derudover har dildoen en let buet og afrundet spids, der er perfekt til G-punkt stimulering.

Uanset om du bruger pulsatoren alene eller sammen med en partner, er der mange sjove muligheder for at opnå en intens orgasme. Fun Factory Stronic Surf tager sig godt af den indvendige stimulering, mens du eller din partner kan forkæle din klitoris.

Mærk de pulserende stød

En vibrator vibrerer som bekendt. Men hvad gør en pulsator? Jo, den pulserer. Det vil sige, at den bevæger sig i frem og tilbage, og støder i forskellige hastigheder. Denne pulsator har tre pusleringsmønstre, der varierer pulseringen fra lette bevægelser til dybe stød.

En pulsator giver derfor en helt anden oplevelse, end du er vant til fra en vibrator – og den er særlig anvendelig til G-punkt stimulering. G-punktet er nemlig vild med de faste og vedvarende masserende bevægelser, som pulsatoren giver.

Hvad gør denne pulsator unik?

Den pulserende stimulering med stødende bevægelser sammen med det bølgede skaft gør Fun Factory Stronic Surf helt unik. Det gør den nemlig i stand til at ramme nogle ofte oversete magiske punkter i vagina. Pulsatoren stimulerer for eksempel den lidt forsømte bagvæg i vagina.

Denne side er fyldt med sensitive nerveender, og er lidt som en indvendig massage af mellemkødet – der som de fleste ved, også er utrolig følsomt. Derudover rammer den ikke kun G-punktet, men stimulerer også hele området op til.

Sådan rengør du Fun Factory Stronic Surf

Da hele pulsatoren er 100% vandtæt, er det let som en leg at gøre den grundig ren. Efter brug skal du derfor blot skylle den grundigt i varmt vand. For at få det bedste og mest hygiejniske resultat kan du bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring er det vigtigt, at sexlegetøjet er helt tørt, inden du pakker det væk igen. Når det er tørt, kan du opbevare pulsatoren i den medfølgende æske eller bruge en stofpose. Så er den fin og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt465 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

40-120 min

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

20,3 cm

Diameter

4,7 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Neon orange

Vibration

7 hastigheder, 3 mønstre

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Pulsator med bølget design – Laver ‘frem og tilbage’ bevægelser i stedet for at vibrere
 • Stimulerer alle indvendige nerveender – Både g-punktet og klitoris ‘armene’ for en endnu kraftigere orgasme
 • 3 pulseringsmønstre og 7 hastigheder – Find din favorit
 • Genopladelig og 100% vandtæt – Tag den med i bad
 • Lavet af medicinsk silikone og er ekstremt lydløs, for endnu større nydelse

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på pulsatoren
 2. Brug evt. en orgasme gel for en ekstra kraftig orgasme
 3. Deaktiver rejselåsen ved at trykke på FUN og + knappen
 4. Tænd pulsatoren ved at holde FUN-knappen nede
 5. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk pulsatoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad pulsatoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)

3 anmeldelser af Fun Factory Stronic Surf Pulsator Neon Orange – TESTVINDER

 1. Silke

  God kvalitet
  Vibratoren fejler ikke noget. Den har en virkelig dejlig og blød følelse. Den stimulerer dog på en noget anden måde en jeg har prøvet før. Kan også bruges på klitoris med stor succes.

 2. Frederikke

  Rigtig god
  Virkelig god og helt fantastisk med frem og tilbage bevægelser. Klar anbefaling.

 3. Maria

  En anderledes oplevelse
  Har aldrig prøvet sådan en før men må sige at jeg blev positivt overrasket. Den er utrolig lydsvag selvom den er ret kraftig og så er de pulserende bevægelser virkelig frække. Det gør helt klart noget godt at den har buer hele vejen ned. Har intet at klage over hverken i forhold til kvalitet, batteri eller bevægelser.

Tilføj en anmeldelse af varen