Fun Factory Smartball Uno Bækkenbundskugle – Pink

DKK 89,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Forstærk dine orgasmer med bækkenbundstræning
 • En god størrelse og vægt til nybegynderen
 • En vægtet kugle aktiverer dine muskler
 • Kan forebygge og afhjælpe inkontinens
 • Konisk spids for nem indførsel

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 33135 Kategorier: , , , , GTIN: 4032498331355

En Smartball Uno bækkenbundskugle fra Fun Factory

Er du klar til at opleve endnu mere intense orgasmer, end du har gjort før? Med Smartball Uno fra Fun Factory kan du styrke din bækkenbund, så du kan få kontrol over dine orgasmer og opnå et stærkere klimaks.

Den søde bækkenbundskugle i pink, vil hurtigt blive en god ven. Du kan nemt indføre den og fortsætte dagen som sædvanligt. Mens du får ordnet dagens opgaver, kan bækkenbundskuglen gøre det vigtige arbejde for dig. Du vil hurtigt kunne mærke en effekt, når du har sex, eller når du onanerer.

Sådan fungerer en Smartball Uno

Bækkenbundskugler fungerer ved, at du holder dem inde eller klemmer om dem, mens de sidder oppe i dig. Inde i den bløde silikonekugler, er der en kugler, der bevæger sig, når du gør det. På grund af vægtskiftet i kuglen bliver dine muskler automatisk aktiveret.

Du kan med fordel gøre brug af en klem-og-slip metode, mens du bruger Smartball Uno. Det vil engagere dine muskler yderligere. Det gode ved bækkenbundskugler er, at du kan bruge dem, mens du gør alt mulig andet. Du kan derfor få lavet den vigtige bækkenbundstræning samtidig med, at du får ordnet dagens andre gøremål.

Hvad kan bækkenbundskugler hjælpe mig med?

Smartball Uno bækkenbundskugle kan hjælpe dig med mange forskellige ting. Ved at træne din bækkenbund strammer du den, hvilket vil gøre dig mere følsom og give dig større kontrol over dine orgasmer. Bækkenbundstræning kan også afhjælpe eller forebygge inkontinens, som for eksempel kan være en gene for kvinder, der har født.

Ved at bruge den smarte Smartball Uno kan du både forbedre dit velvære såvel som dit sexliv. Når du køber en bækkenbundskugle, giver du derfor en gave til både dig selv og din partner. Samt dit nutidige jeg og dit fremtidige. Alle vil takke dig for indsatsen – inklusiv dig selv.

En bækkenbundskugle til nybegynderen

Denne bækkenbundskugle er rigtig gode til dig, der ikke har prøvet at bruge bækkenbundskugler før. Eller hvis du for første gang skal til at træne din bækkenbund op. Smartball Uno vejer 70 g, og kan derfor bruges af de fleste. Derudover er diameteren på 4-4,5 cm, hvilket også er en god størrelse, der kan bruges af de fleste kvinder.

Det anbefales, at du bruger en god vandbaseret glidecreme, når du skal føre bækkenbundskuglen op. Det vil både gøre det nemmere og mere behageligt. Mange kvinder finder det også erotisk og pirrende at bruge bækkenbundskuglen, så det kan også være starten på en god aften.

Blød overflade og enkelt design

Smartball Uno er fremstillet af silkeblødt silikone, hvilket føles skønt, når du rører ved det. Den bløde silikone gør også, at kuglen føles rar at føre ind. Silikonen er kropsikker og allergivenlig, så du ikke skal bekymre dig om uønskede stoffer.

Bækkenbundskuglen har et enkelt design, der både er flot at se på, og som er med til at give dig de bedste forudsætninger for at bruge den. Kuglen har en let afrundet spids og en silikone hank. Spidsen gør det nemt at indføre kuglen, og hanken gør, at du let og hurtigt kan tage den ud igen.

Få høj kvalitet med Smartball Uno

Med Smartball Uno bækkenbundskugle fra Fun Factory får du et virkelig godt produkt, hvor der både er tænkt på brugervenlighed, design og kvalitet. Det sikrer dig et effektivt produkt, hvor du ved jævnligt brug kan føle en mærkbar forskel.

Hvis du vedvarende bruger din bækkenbundskugle, vil du ikke kun kunne forbygge inkontinens, men også forbedre dine orgasmer og dit sexliv generelt. Dine stærke muskler gør også, at du hurtigere kan opnå orgasme og at du kan opbygge et mere kraftigt klimaks.

Vægt70 g
Farve

Pink

Diameter

4-4,5 cm

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Forstærk dine orgasmer med bækkenbundstræning
 • En god størrelse og vægt til nybegynderen
 • En vægtet kugle aktiverer dine muskler
 • Kan forebygge og afhjælpe inkontinens
 • Konisk spids for nem indførsel

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på din bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – Brug bækkenbundkuglerne i 10-15 minutter
 4. Brug den gerne 3-4 gange om ugen for bedste resultat

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad den tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Smartball Uno Bækkenbundskugle – Pink”