Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator – Lilla

DKK 639,00

 • Strapless strap-on dildo med vibrator – Perfekt designet til at stimulere modtager og giver på samme tid
 • Fremstillet af silkeblød medicinsk silikone – materialet er af højeste kvalitet og er både holdbart og hudvenligt
 • Vibratoren er udstyret med 5 vibrationsmønstre og har desuden en udtagelig bullet vibrator der giver endnu flere muligheder
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 26266 Kategorier: , , , , , ,

Fun Factory ShareVibe – en strap-on dildo med vibrator

Med en ShareVibe fra Fun Factory kan du gøre jeres strap-on leg endnu mere stimulerende! Det smarte design gør, at I ikke behøver en harness. Fun Factory ShareVibe er designet efter kvindens anatomi, så den kan holdes på plads i kvindens vagina, mens hun penetrerer sin partner.

I kommer helt tæt på hinanden når I sammen kan nyde de dejlige vibrationer. Vibratoren har 5 vibrationsprogrammer, heraf 2 styrker og 3 mønstre. Vibratoren er perfekt til par, der ønsker en strap-on uden harness, der giver nydelse til begge parter.

Sådan bruger I Fun Factory ShareVibe

For at få den bedste oplevelse med jeres ShareVibe er det vigtigt at huske glidecremen. Det kan være nødvendigt med lidt smørelse på den lille dildo, der skal holde den på plads. Det er dog også vigtigt, at der ikke bruges for meget her, da det ellers kan være svært at holde dildoen på plads.

I bestemmer selv, om I vil prøve strap-on dildoen uden vibrationer til at starte med. Vibratoren er en lille bullet vibrator, der sidder i bunden. Den har en enkel knap, der bruges til tænd/sluk såvel som skift af indstillinger. Vibratoren kan også tages ud og bruges andre steder.

Nydelse for jer begge

Med Fun Factory ShareVibe opnår begge partner maksimal nydelse. Kvinden der bærer dildoen bliver stimuleret af den lille dildo. Den stimulerer G-punktet, takket være dens krumning, mens den lille forhøjning udvendigt stimulerer klitorissen.

Den anden vil opleve nydelsen af at blive penetreret med den lækre og bløde dildo, der ligeledes er udformet til at ramme og stimulerer G-punktet eller prostata. I vil begge opleve skønne vibrationer såvel som en stimulerende fylde.

De mange muligheder med en bullet vibrator

ShareVibe er en vibrerende strapless strap-on dildo. Vibrationerne kommer fra en lille bullet vibrator. Vibratoren er kraftig og fordeler vibrationerne ud i begge dildoer. I bestemmer naturligvis selv, om I vil gøre brug af vibrationerne eller blot vil nyde den fyldige stimulering.

I kan også vælge at tage bullet vibratoren ud af dildoen. På den måde kan I bruge den på klitoris, mellemkød, brystvorter eller andre steder hvor I ønsker det. Der er altså rig mulighed for pirrende leg med Fun Factory ShareVibe både ved forspil og samleje.

Er det nødvendigt med en harness?

Grundet det innovative ergonomiske design, er det ikke nødvendigt at bruge en harness. Der er flere fordele ved en strapless strap-on som ShareViben. Begge parter bliver stimuleret, og bæreren slipper for den til tider lidt besværlige harness.

Det er dog muligt at bruge Fun Factory ShareVibe med en harness, hvis I ønsker det. Det kan være I ønsker mere bevægelighed til vildere stillinger. Her vil en harness give jer mere stabilitet.

Husk at rengøre jeres Fun Factory ShareVibe

Når I er færdige med den hede lagengymnastik, skal jeres strap-on dildo rengøres. Ved at rengøre den efter brug holder I den hygiejnisk samt forlænger levetiden. Vask den blot under varmt vand indtil den ser ren ud, tør af og spray med en rensespray udviklet til sexlegetøj.

Spray 2-3 gange og tør af eller lad den tørre. Sæt den lille vibratorbullet til opladning hvis det er nødvendigt. Vibratoren er 100% vandtæt og kan derfor også let rengøres. Sørg for at både dildo og vibrator er helt tør inden de lægges tilbage i skuffen.

Vægt560 g
Leverandør

Fun Factory

Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

45-90 min

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

22 cm

Diameter

2,1-3,9 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vandtæt

Ja

Vibration

2 hastigheder – 3 vibrationsmønstre

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Strapless strap-on dildo med vibrator – Perfekt designet til at stimulere modtager og giver på samme tid
 • Fremstillet af silkeblød medicinsk silikone – materialet er af højeste kvalitet og er både holdbart og hudvenligt
 • Vibratoren er udstyret med 5 vibrationsmønstre og har desuden en udtagelig bullet vibrator der giver endnu flere muligheder
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på begge dele af vibratoren
 2. Vibratoren tændes ved at trykke på knappen
 3. Tryk igen for at skifte mellem de forskellige indstillinger

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde knappen nede
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Husk at tørre vibratoren helt af, inden du lægger den væk

2 anmeldelser af Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator – Lilla

 1. Emil

  Endnu en succes
  Vi har andet sexlegetøj fra fun factory, så vores strapon skulle selvfølgelig også være derfra – og det har vi hvertfald ikke fortrydt. Kvaliteten er lækker og der er masser af fleksibilitet i dildoen. Vibrationerne er en fin detaljer, der gør det hele lidt mere vildt.

 2. Det frække par

  øvelse gør mester
  Har længe haft et godt øje til den har strapon men var bange for det blev for besværligt. Da vi endelig kastede os ud i det, var det da heller ikke det nemmeste. Det tog en del forsøg før den sad rigtigt og det har også krævet noget øvelse at holde den på plads. Men jo mere vi bruger den, jo bedre bliver det. Vi er allerede nu virkelig glade for den og vil tro at glæden kun bliver større. Kan klart anbefale at man prøver det.

Tilføj en anmeldelse af varen