Fun Factory Share Double Dildo Strapless Strap-on i Sort

DKK 499,00

 • Brug dildoen til pegging eller andre sjove lege i soveværelset – dildoen stimulerer både modtager og giver
 • Dildoen er fleksibel så dig og din partner kan finde den optimale pasform
 • Den er fremstillet af medicinsk silikone hele vejen igennem – det hudvenlige materiale er af højeste kvalitet og giver den gode fleksibilitet
 • Den buede form er designet, så den bliver hvor den skal – det gør den nemmere at styre under legen
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fun Factory Share – dobbelt så meget nydelse

Mærk din partners bevægelser og opnå stor nydelse ved at bruge Fun Factory Share Double Dildo. Den særlige udformning af dildoen gør, at begge parter stimuleres. Indsæt den mindre dildo i vagina og du er klar til give din partner en helt særlig oplevelse.

Fun Factory Share strap-on dildo er perfekt til kvindelige par, der ønsker at eksperimentere. Men den er også ideel til heteroseksuelle par, hvor det er manden, der skal forkæles med anal penetrering. Uanset hvad er mulighederne mange, og med et sexlegetøj fra Fun Factory er du sikret den bedste kvalitet.

En strapless strap-on dildo

Det lyder måske lidt selvmodsigende, men en strapless strap-on er faktisk ret genial. Den klassiske strap-on dildo bæres med en harness. Mange oplever dog, at en harness kan være ukomfortabel at bære i længere tid. Derudover kan giveren heller ikke blive stimuleret ved at bruge en strap-on med harness.

Med Fun Factory Share kan I begge mærke og nyde, når giver eller modtager bevæger sig. Det kan gøre oplevelsen endnu mere intens og selvfølgelig gøre nydelsen større for begge parter. Der er ligeledes rig mulighed for at eksperimentere med en dobbelt dildo i forskellige stillinger.

Få en oplevelse I kan dele med Fun Factory Share

Der er tænkt på både giver og modtagers nydelse med denne dobbelt dildo. Den lille dildo der skal indføres vaginalt af giveren, er udformet, så der opnås den bedste komfort og stimulering. Dildoen har en let buet form, så den rammer mod G-punktet, når den bæres.

Dildoen der skal penetrere modtageren enten vaginalt eller analt, er naturligvis også designet til at give den bedste nydelse. Dildoen har et let markeret hoved, der er med til at øge stimuleringen. Der til er hele dildoen er yderst fleksibel.

Et legetøj der er øvelsen værd

Når du bruger en strapless strap-on som Fun Factory Share, er det bærerens bækkenbundsmuskler, der holder den på plads. Det kan derfor godt kræve lidt øvelse, alt efter hvor stærk en bækkenbund man har i forvejen.

Vi anbefaler, at du og din partner eksperimentere med at bruge dildoen i forskellige stillinger. Det kan være nogle fungerer bedre end andre. Derudover kan det også være en god ide at støtte dildoen med en hånd. Dette kan gøre det lettere, når der skal mere fart på legen, eller når der skal skiftes stilling.

Oplev et kvalitetsprodukt fra Fun Factory

Fun Factory er et tysk mærke, der har mange års erfaring med sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Deres produkter er lavet af den bedste kvalitet, hvorfor dildoen også er lavet af ftalat- og latexfri medicinsk silikone.

Derudover er de kendt for deres unikke og ikke mindst effektive produkter. Design og funktion er tænkt sammen, så du får et helstøbt produkt, der både ser og føles lækkert. Du kan være sikker på et kvalitetsprodukt, når du vælger sexlegetøj fra Fun Factory.

Gør oplevelsen komplet med glidecreme

Ingen brug af sexlegetøj er komplet uden glidecreme. Glidecreme gør, at alting glider lettere. Husk derfor at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med din Fun Factory Share.

Sørg for at bruge rigeligt på både den lille og den store dildo. Det vil gøre det lettest at indføre den. Det kan være nødvendigt med en ekstra generøs mængde, hvis dobbelt dildoen skal bruges til anal penetrering.

Sådan passer du på din Fun Factory Share

Det er vigtigt at rengøre og opbevare dit sexlegetøj rigtigt. Det vil sikre dem den længste levetid, og betyde at du kan nyde det i mange år fremover. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at passe godt på din dobbelt dildo.

Efter brug vasker du dildoen godt i varmt vand. Herefter kan du bruge en rengøringsspray lavet specielt til sexlegetøj. På den måde er du sikker på, at dildoen er fuldstændig ren. Herefter er det vigtigt, at dildoen er helt tør, inden den pakkes væk. Du kan med fordel opbevare den i den medfølgende kasse.

Vægt570 g
Længde

24 cm

Diameter

2,7-4,2 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Brug dildoen til pegging eller andre sjove lege i soveværelset – dildoen stimulerer både modtager og giver
 • Dildoen er fleksibel så dig og din partner kan finde den optimale pasform
 • Den er fremstillet af medicinsk silikone hele vejen igennem – det hudvenlige materiale er af højeste kvalitet og giver den gode fleksibilitet
 • Den buede form er designet, så den bliver hvor den skal – det gør den nemmere at styre under legen
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på begge dildoer
 2. Indfør den lille dildo i vagina
 3. Du kan nu penetrere din partner vaginalt eller analt

Efter brug:

 1. Vask dildoen med varmt vand
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj, for at gøre den helt ren
 3. Sørg for at den er helt tør, før du lægger den væk

2 anmeldelser af Fun Factory Share Double Dildo Strapless Strap-on i Sort

 1. Mikael

  Blev i første omgang ret overrasket over hvor stor den egentlig er. Det fungerede dog virkelig godt både på mig der skulle holde den og min partner der skulle modtage. Den rammer virkelig godt på os begge og størrelsen var derfor helt perfekt.

 2. Mikkel

  Kræver øvelse
  Den kræver både en del øvelse og koncentration fra begge parter. Den falder ud flere gange når vi bruger den, men når det lykkes, fungerer det virkelig godt. Den er god så længe man er klar på, at det måske ikke lykkes perfekt i første forsøg.

Tilføj en anmeldelse af varen