Fun Factory Ohhh Box Starter Kit i 5 dele

kr. 1.995,00 kr. 1.596,00

  • Få tre bestsellers i én boks inkl. vandbaseret glidecreme og rengøringsspray – et komplet sæt med alt hvad du behøver
  • Opbevaringsposer i forskellige størrelser medfølger, så du nemt kan opbevare dit sexlegetøj på en hygiejnisk og praktisk måde
  • Læs mere om de forskellige vibratorer her: Volta, Sundaze, Be:One

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Fun Factory Ohhh Box – alt hvad du skal bruge

Skal du forkæle en du holder af? Eller er du på udkig efter den perfekte gave til dig selv? Uanset hvad går du aldrig galt i byen med en Fun Factory Ohhh Box. Boksen indeholder 3 forskellige stykker sexlegetøj, vandbaseret glidecreme samt rengøringsspray.

Du får også to praktiske opbevaringsposer med i to forskellige størrelser. De sørger for, at dit sexlegetøj opbevares korrekt. Det hele er pakket ind i en flot og luksuriøs gaveæske, som gør den perfekt til jul, fødselsdage eller en andre særlige anledninger.

3 bestsellere til både par- og sololeg

Med en Fun Factory Ohhh Box får du tre af det populære mærkes bestsellere. Det er derfor en unik mulighed for at prøve noget forskelligt sexlegetøj, og finde frem til det der passer til lige præcis dig. Boksen er lavet til kvinder eller par.

De tre stykker sexlegetøj varierer, og kan bruges forskelligt, hvad end du er alene eller sammen med din partner. Brug den pulserende Sundaze for en helt særlig stimulerende oplevelse eller sæt forspillet i gang med den lille men effektive Be One vibrator.

En alsidig oplevelse med Sundaze Pulsator

Der er en grund til, at Sundaze Pulsator er en af Fun Factorys bedst sælgende produkter. Der er stort set ikke det, den frække sag ikke kan. Mærk de pulserende rytmer, nyd stimulerende stød eller lad de pirrende vibrationer flyde over dig.

Fun Factory har overgjort sig selv og designet et sexlegetøj, der med sine enkle kurver giver dig den optimale form til din nydelse. Brug den udvendigt for klitoris stimulering eller indvendigt for en intens G-punkts orgasme.

Kærtegn klitoris med Volta Vibrator

Volta Vibrator er perfekt til dig, der ønsker intens stimulering. De effektive vibrationer kan bruges på klitoris, penis, brystvorter eller andre steder, du ønsker lidt ekstra nydelse. De lækre silikonetunger vil kærtegne det område, du forkæler.

Vibratoren er udstyret med Fun Factorys kendetegnende loop-håndtag, der giver dig komplet kontrol over vibratoren. På håndtaget finder du ligeledes de samme knapper som på alle deres produkter. De tre enkle knapper lader dig styre mellem 6 hastigheder og 6 mønstre.

Gør hver berøring ekstra intens med Be One

Fun Factory Be One er en lille men særdeles effektiv vibrator. Vibratoren holdes mellem fingrene, og du vil derfor gøre enhver berøring endnu mere intens og stimulerende. Be One vibratoren er mere kraftig end andre fingervibratorer. Den er nemlig udstyret med to motorer, og har fire hastigheder samt ét vibrationsmønster.

Med sit ergonomiske design er Be One rar at bruge, og vil hurtigt blive en naturlig forlængelse af din hånd. Vibratoren er også så lille, at den for nemt kan ligge ved klitoris under samleje for sjov og håndfri leg.

Få ekstra tilbehør med en Fun Factory Ohhh Box

For at gøre legen komplet får du selvfølgelig alt det ekstra tilbehør, som du har brug for med en Fun Factory Ohhh Box. Boksen indeholder Fun Factory Toyfluid vandbaseret glidecreme samt deres egen rengøringsspray til sexlegetøj.

Du kan derfor opnå større nydelse, når du bruger den milde glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Efter brug kan du sørge for den bedste hygiejne ved at rengøre dit sexlegetøj med rengøringssprayen. Opbevar sexlegetøjet i de medfølgende opbevaringsposer der sikrer, at dit sexlegetøj forbliver rent og lækkert.

Fun Factory Ohhh Box – det perfekte starter kit

Med en Fun Factory Ohhh Box har du alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Har du aldrig prøvet at bruge sexlegetøj før, får du en række lækre kvalitetsprodukter, du kan eksperimentere med. Ved at prøve forskellige former for stimulering kan du finde frem til det, der fungerer bedst for dig.

Boksens indhold er udvalgt med fokus på nydelse til kvinder eller par. Du kan derfor bruge indholdet, hvad end du er alene eller i et parforhold. Den medfølgende glidecreme, rengøringsspray og opbevaringspose gør, at du har alt, hvad du skal bruge for at få den bedste oplevelse med dit sexlegetøj.

Detaljer
Vægt1420 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Indhold

3 stk sexlegetøj, 1 vandbaseret glidecreme, 1 rensespray

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Smør den medfølgende vandbaseret glidecreme på sexlegetøjet
  2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
  3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
  4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

  1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
  2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
  3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Ohhh Box Starter Kit i 5 dele”