Fun Factory Magnum Sugekop Dildo – Lilla

DKK 415,00

  • Oplev en klassisk dildo med sugekop af højeste kvalitet – brug den som du ønsker
  • Dildoen er fremstillet af fast men fleksibelt silikone af medicinsk kvalitet – materialet er af højeste kvalitet og er både hudvenligt og slidstærkt
  • Sugekoppen er ekstra stærk og tynd – kom helt tæt på din partner, når dildoen bruges som strap-on
  • Dildoen har et langt skaft på over 18 cm og et let markeret hoved – perfekt til stimulering af G-punktet og prostata
  • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fun Factory Magnum sugekop dildo – fleksibel og alsidig

Prøv denne fleksible dildo fra Fun Factory. Dildoen med sugekop giver dig mulighed for mange sjove og ikke mindst stimulerende stunder, uanset om du har planer om at bruge den alene eller sammen med en partner. Fun Factory Magnum sugekop dildo har en god og overkommelig størrelse, som de fleste vil nyde.

Den alsidige dildo kan bruges håndholdt, eller du kan benytte den kraftige sugekop bund. Bunden gør det også muligt at bruge dildoen som en strap-on, og så kan den naturligvis bruges til både vaginal og anal penetrering.

Sådan bruger du Fun Factory Magnum sugekop dildo

Inden du kommer for godt i gang med din nye dildo er det vigtigt at huske glidecremen. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, og brug gerne så meget, som du synes er nødvendigt. Glidecremen sørger for, at du får den bedste og mest stimulerende oplevelse.

Herefter er det op til dig at eksperimentere med din dildo. Du kan for eksempel gøre brug af sugekop bunden, der kan sættes fast på alle jævne og glatte overflader. Med sugekoppen kan du bruge dildoen i forskellige stillinger samtidig med, at dine hænder er frie til andre frække ting. Du kan også sætte dildoen i en harness og bruge den som strap-on.

En god dildostørrelse

Med Fun Factory Magnum sugekop dildo får du en god all-around dildostørrelse. Dildoen er særlig god til dig, der søger lidt ekstra længde uden nødvendigvis at ønske en større omkreds. Dildoen har en fuld længde på 18,3 cm, mens diameteren ligger mellem 2,2 og 3,5 cm.

Den bredeste diameter er naturligvis ved hovedet, der har en ekstra fylde. Det let markeret hoved vil give en god stimulering. Derudover har dildoen et langt og glat skaft samt en tynd sugekop bund. Den tynde bund lader dig komme helt tæt på din partner, når du bruger dildoen sammen med en harness.

Mulighed for variation

Skulle du kun have én dildo hele livet, kunne Fun Factory Magnum sugekop dildo meget vel være det rette valg. Dildoen har mange anvendelsesmuligheder, og den gode størrelse gør den stimulerende for nybegynderen såvel som den øvede bruger. Sugekoppen er også altid en sikker vinder, da den lader dig eksperimentere med forskellige stillinger.

På grund af den brede sugekop bund er dildoen også helt sikker at bruge analt. Dette vil kun gøre legen sjovere, uanset om du bruger dildoen håndholdt, eller vælger at bruge den sammen med en harness som strap-on.

Fleksibel og lækker kvalitet

Som altid er du garanteret et kvalitetsprodukt, når du vælger sexlegetøj fra Fun Factory. Alle deres produkter er designet og produceret i Tyskland. Derfor er Fun Factory Magnum sugekop dildo også en helstøbt dildo lavet af medicinsk silikone af højeste kvalitet.

Materialet føles silkeblødt og er samtidig også meget fleksibelt. Derfor vil dildoen også følge de bevægelser du laver, når du bruger den. Den store fleksibilitet gør det også nemmere at bruge dildoen i forskellige stillinger, hvilket kan blive aktuelt, når den bruges med sugekoppen eller som strap-on.

Sådan rengør du Fun Factory Magnum sugekop dildo

Det er selvfølgelig vigtigt med en god hygiejne, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Derfor skal din dildo også rengøres, hver gang du har brugt den. Dette gør du ved at skylle den grundigt i varmt vand. For at opnå det bedste resultat kan du bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal dildoen være helt tør, inden den pakkes væk igen. Du kan med fordel lade den lufttørre. Herefter opbevares dildoen i den medfølgende æske eller i en stofpose. Så er du sikker på, at den er pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Detaljer
Vægt318 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Længde

18,3 cm

Diameter

2,2-3,5 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
  2. Brug dildoen vaginalt eller analt
  3. Kan fastsættes på alle faste overflader eller bruges som strap-on

Efter brug:

  1. Vask dildoen med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Magnum Sugekop Dildo – Lilla”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%