Fun Factory Laya 2 Lilla Klitoris Vibrator

DKK 450,00

 • Mød den diskrete og lette lay-on vibrator, der kan give dig orgasmer som aldrig før
 • LAYA II er udstyret med en kraftfuld motor, der samtidig er ekstrem lydsvag – du skal altså ikke bekymre dig om at blive afbrudt af høje lyde
 • Den buede form gør det muligt blot at ligge vibratoren mellem klitoris og skamlæber – lad vibratoren gøre alt arbejdet
 • Brug den på testiklerne eller til stimulering af klitoris ved samleje eller forspil
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 4806666 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fun Factory Laya 2 lilla – smart og diskret

Ønsker du en lille og smart vibrator, du kan bruge på et utal af måder? Så er Laya 2 fra Fun Factory et godt valg. Vibratorens bløde form gør den anvendelig på mange forskellige måder, og den er samtidig ekstra diskret på grund af sin lydsvage kvalitet.

Fun Factory Laya 2 lilla kan bruges, hvad end du skal forkæle dig selv eller en partner. Vibratoren følger dine bløder former, og kan lægges direkte på klitoris under onani, forspil eller samleje. De kraftige vibrationer kan også bruges på andre erogene zoner for at gøre legen mere pirrende.

Sådan bruger du Fun Factory Laya 2 lilla

Uanset om du bruger vibratoren på klitoris eller på pungen under et blowjob, vil den føles endnu lækre, når du bruger den sammen med vandbaseret glidecreme. Glidecremen giver en glat følelse, og vibrationerne vil føles endnu mere stimulerende.

Inden du kan tænde vibratoren, skal du deaktivere den smarte rejselås ved at holde FUN og + knapperne nede. Herefter tænder du den ved at holde FUN knappen nede. Du kan skifte mellem 6 vibrationsmønstre og 4 hastigheder med +/- knapperne. Tryk på FUN knappen for at slukke vibratoren.

En ”lay on” vibrator

Denne vibrator er af den type, man kunne kalde en ”lay on” vibrator. Det vil sige, at du blot kan lægge den på vulva og mærke de stimulerende vibrationer. Der er altså minimalt arbejde for dig. Det bløde design er perfekt udformet til at følge dine intime former.

Den elegante form gør også, at den nemt kan bruges under samleje. Fun Factory Laya 2 lilla vil uden problemer blive en naturlig del af samlejet og give ekstra nydelse. Den er også en diskret partner under et blowjob, hvor den kan give pirrende vibrationer til pungen og roden.

Simpel men yderst effektiv

Fun Factory Laya 2 lilla er perfekt til dig, der ikke ønsker en masse kompliceret funktioner men blot en effektiv vibrator. Med Laya 2 får du hvad du ser, og du vil ikke fortryde. Vibratoren er nem at bruge, og den kan tages i brug, hvad end du skal hygge dig alene eller med en partner.

Som altid med et sexlegetøj fra Fun Factory får du et simpelt interface bestående af tre knapper. Du vil hurtigt lære de forskellige indstillinger at kende, så du uden problemer kan få præcis den stimulering du ønsker.

Udforsk og eksperimenter med Laya

Den simple men effektive vibrator er et godt sted at starte, hvis du alene eller sammen med en partner skal lege med sexlegetøj for første gang. Vibratoren har en lækker kvalitet, og er lavet af silkeblød medicinsk silikone. Den er derudover meget nem at bruge.

Laya er en alsidig vibrator, der kan bruges på mange forskellige måder, og der er derfor rig mulighed for at eksperimentere og udforske. De stimulerende vibrationer kan gøre stor nytte mange forskellige steder, og du kan hurtigt opdage nye nydelsesfulde glæder.

Sådan rengør du Fun Factory Laya 2 lilla

Det er vigtigt, at du husker rengøringen af dit sexlegetøj. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse hver gang, og øger dit sexlegetøjs levetid betydeligt. For at gøre din vibrator ren skyller du den grundigt i ren vand. Den er 100% vandtæt, så du skal ikke bekymre dig for at få vand ind nogle steder.

Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det bedste resultat. Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden den pakkes væk igen. Brug gerne den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring.

Detaljer
Vægt220 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

40-120 min

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

10,5 cm

Bredde

4,1 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din vibrator
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN knappen nede
 4. Skift mellem vibrationsmønstre og hastigheder ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN knappen
 2. Vask med varmt vand og brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren i 6 timer for fuld opladning med den tilhørende oplader (klikkes på ved siden af knapperne)
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Fun Factory Laya 2 Lilla Klitoris Vibrator

 1. Jimmy

  En gave der faldt i god jord
  Synes kæresten skulle forkæles med noget lækkert legetøj og må sige at det var en succes. Hun har nydt den alene og vi har også sammen haft stor glæde af den. Den er meget nem at bruge og kan give ret kraftige vibrationer, der indtil videre har været med orgasmegaranti. Stor anbefaling fra min glade kæreste.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%