Fun Factory Lady Bi Vibrator Mørkeblå

DKK 699,00

 • Rabbit vibratoren er udstyret med hele to motorer – motorerne kan justeres separat for komplet kontrol over din nydelse
 • Udformet til stimulering af A-punktet – du vil mærke en øget ophidselse og blive mere våd, når du stimulerer A-punktet
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – materialet er af den højeste kvalitet og er både silkeblødt, holdbart og hudvenligt
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 1211056 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Rabbit vibratoren er udstyret med hele to motorer – motorerne kan justeres separat for komplet kontrol over din nydelse
 • Udformet til stimulering af A-punktet – du vil mærke en øget ophidselse og blive mere våd, når du stimulerer A-punktet
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – materialet er af den højeste kvalitet og er både silkeblødt, holdbart og hudvenligt
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

Beskrivelse

Fun Factory Lady Bi vibrator – dobbelt så meget nydelse

Oplev en helt ny form for nydelse med den smarte og veludførte dobbelt vibrator fra det tyske mærke Fun Factory. Vibratoren har et langt skaft med en bølget form, der ender i en let buet og afrundet spids. Dertil er vibratoren udstyret med bred klitorisvibrator, der sikrer dig den rette stimulering af klitoris.

Modsat mange andre dobbeltvibratorer er denne ikke designet med fokus på G-punkt stimulering. Den fokuserer i stedet på at stimulere det måske mindre kendte A-punkt. Der er dog god grund til at udforske, hvad dette følsomme punkt kan, og med en Fun Factory Lady Bi vibrator kan du ramme rigtigt hver gang.

Sådan bruger du Fun Factory Lady Bi vibrator

Til at starte med skal du finde en vandbaseret glidecreme frem. Med glidecremen sikrer du dig nemlig den bedste oplevelse, hvor indførslen bliver behagelig og de stimulerende vibrationer føles endnu bedre. Sørg derfor også for at smøre både dildoen og klitorisvibratoren ind.

Før du kan tænde vibratoren, skal du slå den smarte rejselås fra. Dette gøres ved at holde FUN og + knappen nede. Herefter tænder du vibratoren ved at holde FUN knappen nede. Du kan nu bruge +/- knapperne til at skifte mellem 6 forskellige vibrationsmønstre samt 6 hastigheder.

Oplev ny nydelse med A-punkt stimulering

Du har sikkert hørt om en G-punkt orgasme og om nydelsen ved denne form for stimulering – du har måske endda også oplevet det. I så fald kan du med fordel udforske videre og opdage A-punktet med en Fun Factory Lady Bi vibrator i hånden. A-punktet sidder 8-10 cm oppe i skeden, og er placeret mellem G-punktet og livmoderhalsen.

Dette punkt er meget følsomt, og står også for den naturlige mekanisme, der gør dig våd. Du vil derfor højst sandsynligvis opleve, at du bliver mere våd end nogensinde før, når A-punktet stimuleres. Stimulering af dette område kræver noget ekstra længde, som denne vibrator netop er udstyret med.

Gennemført design og lækker kvalitet

Med sexlegetøj fra Fun Factory kan du være sikker på et produkt af højeste kvalitet. Deres lækre designs giver dig god komfort såvel som de optimale betingelser for den helt rette stimulering. Derfor er denne vibrator også lavet af medicinsk silikone. Materialets egenskaber giver dig en silkeblød overflade og fleksibilitet samtidig med, at vibratoren hurtigt opvarmes til din kropstemperatur.

Vibratoren er ligeledes udformet i et gennemført design med fokus på funktionalitet og nydelse. Det smarte loop-håndtag er utrolig praktisk, og gør, at du har et godt greb (selv med glidecreme på fingrene). Det slanke og ekstra lange skaft er formet med tanke på din nydelse, så du nemt og effektivt kan ramme de helt rigtige punkter.

Varier din oplevelse med anal stimulering

Nyder du anal stimulering? Så er det oplagt at vælge Fun Factory Lady Bi vibrator. Den kan nemlig give lige så dejlig nydelse vaginalt som analt. Klitorisarmen fungerer som en stopper, og gør vibratoren helt sikker at bruge til fræk anal leg.

Den lille arm der ved vaginal brug stimulerer klitoris, vil nu ramme og massere mellemkødet for en ekstra nydelsesfuld oplevelse. Husk at bruge ekstra godt med glidecreme når vibratoren skal bruges til anal stimulering.

Sådan rengør du Fun Factory Lady Bi vibrator

En god hygiejne er vigtig, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Derfor skal din Fun Factory Lady Bi vibrator også gøres ren, hver gang du har brugt den. Dette gør du nemt og hurtigt ved at skylle den grundigt i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat.

Før du pakker sexlegetøjet væk igen, er det vigtigt, at det er helt tørt. Du kan sagtens lade det lufttørre eller tørre det med et klæde, der ikke fnulrer for meget. Herefter opbevare du den rene og tørre vibrator i den medfølgende æske eller i en stofpose.

Detaljer
Vægt450 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

6-8 timer opladnings tid, Magnet – USB kabel

Længde

22,3 cm

Diameter

1,9 cm, 4-4,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din penis
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Lady Bi Vibrator Mørkeblå”