Fun Factory Genopladelig Bullet Vibrator

DKK 245,00

 • En bullet vibrator der kan lades op
 • Stærke vibrationer med 5 indstillinger
 • Perfekt til onani, forspil og samleje
 • Simpelt interface med kun én knap
 • Diskret og let at opbevare

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 1010100 Kategorier: , , , , , Tag: GTIN: 4032498800370

Genopladelig bullet vibrator – Perfekt til tasken

Er du træt af at udskifte små batterier i din lille bullet vibratorer? Denne genopladelig bullet vibrator er ultra-kraftig og oplades på kun to timer eller mindre! Med de 2 forskellige hastigheder og 3 forskellige vibrationsmønstre, finder du hurtigt den indstilling som passer til dig.

En bullet vibrator er en lille men effektiv klitorisvibrator. Den kan bruges når du er alene, sammen med din partner eller er på farten. Det diskrete design gør den perfekt at tage med i tasken, og den kan altid gøre dine stunder endnu mere stimulerende.

Sådan bruger du en genopladelig bullet vibrator

Denne vibrator har kun én knap. Det vil sige, at den er utrolig nem at bruge og det perfekte begyndervenlige sexlegetøj. For at tænde vibratoren trykker du på knappen. Tryk igen for at skifte mellem de forskellige vibrationsmønstre og -hastigheder. Hold knappen nede for at slukke.

Du vil få den bedste oplevelse med en genopladelig bullet vibrator, hvis du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med den. Glidecremen gør det hele glat og lækkert, og øger din nydelse ved de skønne vibrationer.

En uundværlig partner

Lille nok til at glide ned i en taske eller en lomme og stærk nok til at slå dine sokker af. Massage Bullet fra Fun Factory er den diskrete genopladelig bullet vibrator, du har været på udkig efter. Med fem intense indstillinger i alt kan denne vibrator være en beskedent og forbløffende tilføjelse til partner sex.

Der er mange anledninger hvor en lille genopladelig bullet vibrator vil være utrolig handy. Sæt den ved basen til din anal plug og du forvandler en almindelig plug til en vibrerende model. Dette kan også gøres sammen med en almindelige dildo. Det handler kort sagt bare om at bruge fantasien.

Perfekt hvad end du er alene eller ej

På grund af vibratoren lille og diskrete størrelse er den nem at bruge under samleje. Dens mange anvendelsesmuligheder gør den også perfekt til forspillet.  Hold den mellem jeres kroppe under samleje, brug den til at tage oralsex til et nyt niveau eller prøv den på brystvorterne.

Det faktum, at den er genopladelig, betyder, at du aldrig behøver at skrue toppen af ​​din vibrator og omhyggeligt indsætte tre små batterier nogensinde igen! Den er helt vandtæt, meget stærkere end en batteridrevet bullet og kommer med fem hastigheder i stedet for én.

Pas godt på din bullet vibrator

God hygiejne er vigtigt, når det kommer til brug af sexlegetøj. Husk derfor at gøre din bullet ren hver gang du har brugt den. Det vil give dig en god og lækker oplevelse,hver gang du hiver den lille frækkert frem.

Vibratoren gøres ren ved at skylles grundigt, og du kan med fordel bruge en rensespray til sexlegetøj. Sprayen er antibakteriel og giver dig det bedste resultat. Sørg for at vibratoren er helt tør inden du lægger den væk igen.

Vægt130 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

2 timers opladningstid, Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

2 hastigheder – 3 vibrationsmønstre

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • En bullet vibrator der kan lades op
 • Stærke vibrationer med 5 indstillinger
 • Perfekt til onani, forspil og samleje
 • Simpelt interface med kun én knap
 • Diskret og let at opbevare

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din bullet
 2. Brug evt. en orgasme gel for en ekstra kraftig orgasme
 3. Tænd vibratoren ved at trykke på knappen
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre ved at trykke på knappen igen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde knappen nede
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad hvis det er nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på din vibrator.
 4. Sæt USB-delen i din computer eller et opladerstik. Oplad i 2 timer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Genopladelig Bullet Vibrator”