Fun Factory Fun Cup Single A Turkis Menstruationskop

DKK 149,00 DKK 119,00

 • Menstruationskop i str. A
 • Kan bruges igen og igen
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Holder 4x så meget som en tampon
 • Sund for krop og miljø

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 95005 Kategorier: , , , GTIN: 4032498950051

Fun Factory Fun Cup single A

Forstil dig en verden hvor du aldrig får brug for et bind eller en tampon igen. Det lyder nærmest for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke med en Fun Cup menstruationskop fra Fun Factory. Koppen indsættes ved menstruation og kan bruges igen og igen.

Det smarte ved en menstruationskop er, at du blot tømmer den for blod senest hver 12. time. Herefter skyller du den ren og indfører den igen. Fun Factory Fun Cup single A er den mindste størrelse, og den kan indeholde 4x så meget blod som en tampon.

Sådan bruger du din Fun Factory Fun Cup single A

Menstruationskoppen føres op ved at folde den. Der findes flere forskellige foldeteknikker, og du kan med fordel prøve de forskellige, indtil du finder den rigtige for dig. Nogle bruger en smule vandbaseret glidecreme for at få koppen lettere op, mens det for andre er nok bare at gøre koppen våd.

Når koppen er ført op, vil den folde sig ud og danne et vakuum. Du kan rette på den ved at holde om den afrundede spids i bunden. Det er også denne du bruger til at tage koppen ud igen. Sørg for at holde om bunden af koppen, så vakuummet brydes inden du fjerner koppen.

Fastere silikone for lettere håndtering

Fun Factory Fun Cup single A indeholder én kop i størrelsen A. Udover at være mindre end størrelse B, så er den også lavet af et fastere silikone materiale. Materiet er af samme høj kvalitet, og er stadig 100% kropssikker og allergivenligt.

Den fastere silikone giver dig større kontrol over indføringen, og gør det nemmere at justere den mindre kop. Om denne kop er den rette for dig, ved du bedst. Størrelsen vil ofte passe en kvinder under 30, en kvinde der ikke har født eller en med et lettere blødning. Er du i tvivl, kan du vælge et Explore Kit med begge størrelser.

Sundere krop med en menstruationskop

I modsætning til tamponer og bind udtørrer en menstruationskop ikke. Dit intim område har en sart balance, der hurtigt kan forstyrres af udefrakommende elementer. Derfor er Fun Factory Fun Cup single A lavet af medicinsk silikone af højeste kvalitet, der ikke udtørrer eller irriterer.

Et sundere intim miljø vil også gøre det mere rart at have sex under eller efter menstruation. Koppen kan samtidig også bæres under oralsex eller ved udvendig stimulering med fingre samtidig med, at du føler dig ren og klar.

Sådan rengør du Fun Factory Fun Cup single A

Din menstruationskop skal tømmes senest hver 12. time. Her tømmes indholdet ud og den skylles grundigt. Du kan bruge en intimsæbe eller anden meget skånsom sæbe uden parfume til rengøring. Herefter indsættes koppen igen.

Imellem hver menstruation skal koppen steriliseres. Her skal den koges i 3 minutter. Det anbefales at bruge en gryde, så koppen ligger i kogende vand i alle 3 minutter. Sørg for at hælde nok vand i gryden, så koppen ikke rammer bunden. Koppen skal være helt tør, inden den opbevares i den medfølgende pose.

Vægt 50 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Turkis

Længde

5,3 cm

Diameter

4 cm

Indhold

20 ml

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Menstruationskop i str. A
 • Kan bruges igen og igen
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Holder 4x så meget som en tampon
 • Sund for krop og miljø

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Fold menstruationskoppen og før den op
 2. Placer menstruationskoppen, så den lille tap vender ud mod dig selv
 3. Juster den så den sidder som den skal
 4. Må max bæres i 12 timer

Efter brug:

 1. Tag din menstruationskop ud, mens du er på toilettet eller i badet.
 2. Tøm koppen og skyl derefter koppen grundigt med varmt vand og en mild sæbe uden parfume
 3. Opbevar din Fun Cup i den opbevaringspose der medfølger
 4. Menstruationskoppen kan anvendes i årevis
X