Fun Factory Fun Cup A 2-pak Menstruationskop

DKK 225,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • To menstruationskopper i str. A – Perfekt til dig som ikke har født
 • Skal tømmes hver 12. time og skyldes under varmt vand inden den sættes op igen eller skift med en ny og kog den inden brug
 • God for din krop og miljøet intim – Din intime sundhed er ligeså vigtig
 • Holder 4x så meget som en tampon – Spar massevis af kr. på tamponer og bind
 • Fremstillet af medicinsk silikone – Så behagelig, at du intet kan mærke

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 95001 Kategorier: , , , GTIN: 4032498950013

Fun Factory Fun Cup A – den smarte menstruationskop

Har du endnu ikke opdaget den vidunderlige menstruationskop, kan vi kun anbefale dig at komme i gang. Fun Factory Fun Cup A giver dig større frihed under din menstruation samtidig med, at den er sundere for både din krop og miljøet end bind og tamponer.

Fun Cup fra Fun Factory er det populære sexlegetøjsmærkes bud på en menstruationskop. Den er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet, og er designet til at være ekstra nem at indføre. Du kan vælge mellem to størrelser eller et samlet sæt med begge størrelser. I denne sampak får du 2 kopper i str. A i forskellige farver.

Sådan bruger du Fun Factory Fun Cup A

For at indføre menstruationskoppen skal den foldes. Der er forskellige foldeteknikker, og du kan med fordel prøve lidt forskellige for at finde den, der virker bedst for dig. Læs gerne vores guide til menstruationskopper for at lære mere om brug og rengøring.

Når koppen er ført op, skal den folde sig ud igen og danne et vakuum. Det er dette vakuum, der sørger for at menstruationsblodet ‘fanges’ af koppen. Fun Factory Fun Cup A har en lille afrundet spids i enden, du bruger til at tage koppen ud.

Fleksibel og god pasform

Med Fun Factory Cup A får du en meget fleksibel kop, der er let at føre op og tage ud igen. Menstruationskoppen har en let vinklet kant, der gør, at den folder sig nemmere ud, når den er ført op. Er det første gang du skal bruge en menstruationskop, er denne et godt sted at starte.

Det er vigtigt at huske, at uanset hvilken kop du vælger, kan det tage lidt tid at mestre den. Du kan dog roligt prøve at føre den op og tage den ud igen, mens du ikke har din menstruation. Husk at slappe af og bruge den tid du har brug for, så vil det gå meget nemmere.

Vælg den rigtige størrelse

Der er flere størrelser at vælge mellem, når det kommer til din Fun Factory menstruationskop. Denne Fun Factory Cup A er den mindste. Denne størrelse er også mere fast i silikonen, hvilket giver dig større kontrol over den mindre kop.

Der er også en størrelse B, der er større og som også er mere blød i silikonen. Hvilken du skal vælge, kan komme an på, hvor meget du bløder, samt om en blød eller fast silikone giver dig den bedste pasform. Er du helt i tvivl, kan du også vælge det smarte Explore Kit, hvor du får begge størrelser.

Sådan rengør du din Fun Factory Fun Cup A

Det er naturligvis vigtigt, at du har fokus på en god hygiejne, når du bruger din Fun Factory Fun Cup A. Koppen skal tømmes senest hver 12. time. Her skylles den grundigt i varmt vand inden den sættes op igen. Det er også vigtigt, at du vasker hænder før indføring og udtagning.

Mellem hver menstruation skal koppen koges i 3 minutter. Det anbefales, at du koger den i en gryde, så den er i kogende vand i alle 3 minutter. Sørg for at putte nok vand i gryden, så koppen ikke rammer bunden. Herefter tørres den og opbevares i den medfølgende stofpose.

Vægt80 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Pink, Turkis

Længde

5,3 cm

Diameter

4 cm

Indhold

20 ml

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • To menstruationskopper i str. A – Perfekt til dig som ikke har født
 • Skal tømmes hver 12. time og skyldes under varmt vand inden den sættes op igen eller skift med en ny og kog den inden brug
 • God for din krop og miljøet intim – Din intime sundhed er ligeså vigtig
 • Holder 4x så meget som en tampon – Spar massevis af kr. på tamponer og bind
 • Fremstillet af medicinsk silikone – Så behagelig, at du intet kan mærke

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Fold menstruationskoppen og før den op
 2. Placer menstruationskoppen, så den lille tap vender ud mod dig selv
 3. Juster den så den sidder som den skal
 4. Må max bæres i 12 timer

Efter brug:

 1. Tag din menstruationskop ud, mens du er på toilettet eller i badet.
 2. Tøm koppen og skyl derefter koppen grundigt med varmt vand og en mild sæbe uden parfume
 3. Opbevar din Fun Cup i den opbevaringspose der medfølger
 4. Menstruationskoppen kan anvendes i årevis

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Fun Cup A 2-pak Menstruationskop”