Fun Factory Darling Devil Rabbit Vibrator

DKK 420,00

 • En rabbit vibrator med djævlehorn og spiral, for ekstra stimulering
 • Bruger batterier (medfølger)
 • 100% vandtæt
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Med rejselås

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 7130 Kategorier: , , , , GTIN: 4032498071305

Find din indre djævel frem med Fun Factory Darling Devil

Lad dig forføre af den djævelske vibrator fra Fun Factory. Med en Darling Devil i din natbordsskuffe har du altid en fræk partner med i sengen. Den frække dobbelt vibrator er en videreudvikling af den klassiske rabbit vibrator, hvor den i stedet for kaninøre har fået et par djævelske horn.

Vælg mellem forskellige indstillinger og hastigheder indtil du opnår et intenst klimaks med dobbelt stimulering. Der er muligheder nok at vælge mellem, når du har en Fun Factory Darling Devil vibrator.

Sådan bruger du din Darling Devil Rabbit Vibrator

For at låse vibratorens rejselås op, holdes FUN-knappen og + nede i 3-5 sekunder. Herefter kan du tænde den og skifte i mellem de forskellige mønstre og hastigheder. Dette gøres med + og – knapperne.

Brug en god vandbaseret glidecreme på både skaft og klitorisvibrator for den bedste oplevelse. Efter brug kan du slukke den igen ved at trykke på FUN-knappen. Fun Factory Darling Devil er 100% vandtæt, og kan derfor også nydes i badet.

En dobbelt vibrator der rammer plet

En af fordelene ved en dobbelt vibrator er, at du kan nyde en lækker dobbelt stimulering. Det rillede skaft med de frække horn og buede top tager sig godt af dit G-punkt, mens den udvendige spids forkæler din klitoris.

Med stimulering af disse punkter samtidig er der gode chancer for, at du kan opnå en intens og dyb G-punkt orgasme. Vælg mellem 6 forskellige vibrationsmønstre og 4 hastigheder for den helt rette stimulering.

Batteridrevet vibrator – nemt og enkelt

Mange holder sig fra batteridrevet vibratorer, da de oplever, at de løbende mister deres styrke, idet batterierne gør tør. Men med Fun Factorys patenterede Battery+ teknologi er du sikret en batteridrevet vibrator, der er lige kraftig igennem hele batteriets levetid.

Når din vibrator bruger batterier, er du også fri for at huske at oplade den. Er den løbet tør for strøm, skifter du nemt og enkelt til nye batterier. Når du køber din vibrator hos os sørger vi for, at du kvit og frit får batterier med. Så kan du få glæde at dit nye indkøb med det samme.

Pas godt på din Fun Factory Darling Devil

Sørg for at rengøre din Fun Factory Darling Devil vibrator hver gang du har brugt den. Det giver dig en hygiejnisk oplevelse hver gang, og forlænger sexlegetøjets levetid. Efter brug skyller du vibratoren i varmt vand.

Det anbefales, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende. Det er vigtigt, at du dit sexlegetøj er tørret helt, inden du pakker det væk igen. Opbevar vibratoren i den medfølgende kasse eller en stofpose for at sikre, at den er pæn og ren til næste gang.

Vægt336 g
Batteri

2x AAA (inkl)

Længde

20,5 cm

Diameter

2,4-4,0 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Rød

Vibration

4 hastigheder – 6 mønstre

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Rejselås

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • En rabbit vibrator med djævlehorn og spiral, for ekstra stimulering
 • Bruger batterier (medfølger)
 • 100% vandtæt
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Med rejselås

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Darling Devil Rabbit Vibrator”