Fun Factory Bück Dich rød

DKK 200,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kombineret dildo og paddle for ekstra kinky lege
 • Lavet af medicinsk silikone og elsker du kærlige klap bagi, der gerne må være lidt hårdt? Så vil du elske denne
 • Dildo kan både bruges vaginalt og analt – Kun din fantasi sætter grænserne
 • Psst! Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 96203 Kategorier: , , , , , , , , , , , Tag: GTIN: 4032498962030

Fun Factory Bück Dich rød – en fræk oplevelse

Gør jeres frække leg endnu mere fræk med det rette udstyr. Med denne paddle og dildo i én får du en unik mulighed for både at afstraffe og belønne din partner. Fun Factory Bück Dich rød er en solid spanking paddle med et håndtag udformet som en dildo.

Du får derfor en 2-i-1 løsning, der giver legen en særlig kinky kant, når din partner aldrig ved, om det er den ene eller den anden ende, han eller hun skal modtage. Både paddle og dildo er lavet af medicinsk silikone af højeste kvalitet, der sikrer dig holdbarhed og nydelse.

Sådan bruger du Fun Factory Bück Dich rød

Der er mange forskellige måder, hvorpå du og din partner kan bruge en Bück Dich. Her handler det mest om, at I bruger jeres frække fantasi. I kan for eksempel starte ud med at bruge den hårde paddle til lidt let spanking, hvorefter den stimulerende dildo tages i brug.

Når I bruger dildoen anbefales det, at den bruges sammen med en vandbaseret glidecreme for at sikre modtageren den bedste oplevelse. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, så der er rigelig med frække muligheder.

Fast og silkeblød silikone

En paddle med silikone er ret unik. De fleste paddles på markedet vil være lavet af træ eller læder, men silikone har helt sikkert også sin ret som spanking materiale. Silikonen har en silkeblød overflade, men takket være en fast kerne af plast kan den give et solidt slag med en god lyd.

Materialet er medicinsk silikone, hvilket er den højeste kvalitet inden for dette materiale. Det er derfor helt kropssikkert, og er samtidig nemt at rengøre. Paddlens dildohåndtag er lavet i samme materiale, hvilket sikrer en behagelig blød og stimulerende belønning.

Afstraffelse og belønning

Om det er dildoens nydelsesfulde riller og vinklet spids, din partner skal modtage, eller om det er den hårde paddle, er helt op til dig. Fun Factory Bück Dich rød giver dig en unik mulighed for at skifte mellem afstraffelse og belønning med det samme stykke udstyr.

Ideen med at bruge en pisk eller floggers håndtag som dildo er nok ikke ny inden for verden af BDSM. Men med dette udstyr er det blevet gjort mere praktisk, sikkert og stimulerende. Husk at kommunikere med din partner under hele legen.

Sådan rengør du Fun Factory Bück Dich rød

For at sikre en hygiejnisk leg er det vigtigt, at du rengør dit sexlegetøj, hver gang du har brugt det. Da Fun Factory Bück Dich rød er 100% vandtæt, er det både nemt og hurtigt at gøre den ren efter brug. Du skal bare skylle den grundigt i varmt vand.

Hvis du ønsker et helt rent resultat, anbefaler vi, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøringen. Det er vigtigt, at sexlegetøjet er helt tørt, inden det pakkes væk. Du kan med fordel bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring.

Vægt410 g
Leverandør

Fun Factory

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Længde

31,5 cm, Dildo: 13,3 cm, Paddle: 13 cm

Bredde

paddle: 12,9 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Kombineret dildo og paddle for ekstra kinky lege
 • Lavet af medicinsk silikone og elsker du kærlige klap bagi, der gerne må være lidt hårdt? Så vil du elske denne
 • Dildo kan både bruges vaginalt og analt – Kun din fantasi sætter grænserne
 • Psst! Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen eller brug paddle til spanking
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt

Efter brug:

 1. Vask sexlegetøjet med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Bück Dich rød”