Fun Factory Bouncer Dildo med Sugekop – Sort

kr. 689,00

 • Oplev en dildo udover det sædvanlige – dildoen har tre roterende kugler indeni for ekstra stimulering
 • Kuglerne følger dine bevægelser, hvad end den bruges under samleje eller onani – dildoen kan bruges vaginalt og analt
 • Fremstillet af medicinsk silikone – den højeste kvalitet inden for silikone – materialet er hudvenligt, silkeblødt og slidstærkt
 • Udstyret med en ekstra stærk sugekop, der bliver siddende – brug dildoen håndfri eller sammen med en harness
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 27108 Kategorier: , , , , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Fun Factory Bouncer – en rumlende oplevelse

Denne dildo kan noget helt særligt. Den stimulerer dig nemlig hverken med vibrationer eller pulserende bevægelser. I stedet er den udstyret med tre kugler langs skaftet, der roterer i takt med dine bevægelser. Opnå en helt ny form for stimulering med Fun Factory Bouncer.

Dildoen har en god størrelse der vil tilfredsstille de fleste, og har et bølget skaft for ekstra stimulering. Basen fungerer som en sugekop, der kan bruges på enhver jævn overflade. Den kan derudover bruges som en strap-on til både vaginal og anal penetrering.

Sådan bruger du din Fun Factory Bouncer

Du bruger Fun Factory Bouncer dildoen, ligesom du ville enhver anden dildo. Vi anbefaler, at du starter legen med at smøre en god mængde vandbaseret glidecreme på dildoen. Så er du sikker på en let og stimulerende start på legen.

Det eneste du skal gøre for at opleve den pirrende fornemmelse af de roterende kugler, er at bevæge dildoen. De vil følge dine bevægelser, og vil derfor også øge i intensitet i takt med, at du sætter tempoet op. Du vil få en meget naturlig oplevelse af stimulering.

Prøv noget andet end vibrationer

Er du kørt træt i de mange vibrerende stykker sexlegetøj, eller søger du blot en anden og ny stimulerende oplevelse, så er denne dildo det helt rigtige for dig. Bouncer dildoen vil give en dybere og mere organisk fornemmelse af stimulering.

Kuglerne bevæger sig ikke med mindre du eller din partner bevæger dildoen, hvorfor du også har fuld kontrol over legen. Kuglernes rumlende bevægelse vil føles meget anderledes, alt efter om du bevæger dildoen let og jævn eller hårdt og hurtigt.

Den perfekte strap-on dildo

Som de fleste andre sugekops dildoer kan denne også bruges som strap-on. Det eneste du har brug for er en harness, der passer til, og så er du i gang. Fordi basen er ekstra tynd, kan du komme helt tæt på din partner, når dildoen bruges som strap-on.

De rumlende kugler vil også give et ekstra pift til oplevelsen, da de vil følge dine eller din partners bevægelser og stød. Du kan altid gøre legen ekstra spændende ved at tilføje vibrationer med for eksempel en bullet vibrator.

En ny oplevelse hver gang

Fordi du opnår stimulering med de tre rumlende kugler, der er placeret indvendigt i dildoen skaft, kan du få en ny oplevelse, hver gang du bruger den. I modsætning til vibrerende dildoer der har en række forudbestemte indstillinger, er det dig, der styrer kuglernes bevægelser.

Du dildoen kan bruges som strap-on og har sugekop, er der ligeledes flere måder, hvorpå du kan variere din oplevelse fra gang til gang. Der er altså mange nydelsesfulde stunder i vente med en Fun Factory Bouncer i natbordsskuffen.

Pas godt på din Fun Factory Bouncer

For at kunne nyde din dildo så lang tid som muligt er det vigtigt, at du sørger for at rengøre den korrekt, hver gang du har brugt den. Skyld dildoen grundigt i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Efter rengøring er det vigtigt, at sexlegetøjet får lov til at tørre, helt inden det pakkes væk igen. Du kan opbevare dildoen i den medfølgende kasse eller i en stofpose. Det vil holde den pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Detaljer
Vægt353 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Længde

18 cm

Diameter

4 cm

Specielle egenskaber

Med roterende vægtkugler indvendigt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt
 3. Kan også bruges med harness eller fastsættes på en jævn overflade

Efter brug:

 1. Vask dildoen grundigt i varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad dildoen tørre inden den pakkes væk
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Fun Factory Bouncer Dildo med Sugekop – Sort

 1. Gry

  Klar favorit!

Tilføj en anmeldelse af varen