Fun Factory Bootie Ring Penisring med Butt Plug

DKK 245,00

  • Butt plug med penisring, der stimulerer prostata og mellemkød
  • Penisringen giver en hårdere erektion, mens pluggen giver en mere intens orgasme
  • Kan både bruges under onani og under sex

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 25488 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4032498254883

Få det hele med en Fun Factory Bootie Ring

Når du vælger Fun Factory Bootie Ring, får du alt, hvad du behøver for at opleve ekstra intense orgasmer. Det elegante design giver dig alt, hvad du har brug for, idet du både oplever en hårdere og mere sensitiv erektion samtidig med, at din prostata forkæles.

Med en butt plug i medium størrelse kan de fleste være med både de nysgerrige nybegyndere samt de mere erfarne sexlegetøjsbrugere. Der er mange muligheder med denne kombineret penisring og butt plug, da den er lige god, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Sådan bruger du Fun Factory Bootie Ring

Når du skal bruge din Fun Factory Bootie Ring, starter du med at placere den fleksible silikone ring omkring roden af din penis bagved kuglerne. Herefter indfører du butt plugen. Her er det naturligvis vigtigt, at du husker at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme.

Butt pluggen har en base, der sikrer dig, at den bliver hvor den skal, også når du bærer den under sex. Både penisring og butt plug er lavet af medicinsk silikone, der er et materiale af høj kvalitet, og som er yderst fleksibelt og føles silkeblødt.

Bliv mere hård og sensitiv med en penisring

Der er mange fordele ved at bruge en penisring. Penisringen sidder tæt omkring roden af din penis, hvilket er med til at gøre alt hvad din erektion endnu bedre. Den vil føles både større og hårdere. Penisringen gør også, at du vil blive mere sensitiv, hvorfor enhver berøring vil føles endnu bedre.

På grund af penisringens fleksibilitet vil den passe stort set alle størrelser. Ringen har en diameter på 4,3 cm, men er som sagt meget strækbar. Har du besvær med at få ringen over penis og kugler, kan det anbefales at bruge en smule vandbaseret glidecreme.

En butt plug der stimulerer prostata

Med Fun Factory Bootie Ring får du en butt plug, der er medium i størrelse. Pluggen har en længde på 7,5 cm, hvor 6 cm kan indføres. Den maksimale diameter er 2,7 cm. Den er udformet med en buet top, der rammer prostata, når den sidder korrekt.

Pluggen vil vippe og massere det følsomme prostata område, idet du bevæger dig. Det samme gælder det stykke mellem penisring og buttplug. Her er der en let bue, der går op mod mellemkødet, og masserer det blidt i takt med dine bevægelser.

Brug Fun Factory Bootie Ring ved onani eller samleje

Du kan bruge din kombineret penisring og butt plug på et utal af måder. Hvad end du skal hygge dig alene eller være sammen med din partner, kan dette sexlegetøj optimere din oplevelse. Du vil kunne opnå et intenst klimaks, der kun er muligt, når flere erogene zoner stimuleres på samtid.

Brug Fun Factory Bootie Ring under onani eller oralsex. Penisringen vil gøre dig mere følsom over for enhver berøring. Pluggen har en god og stabil pasform, der sørger for, at den bliver på plads også under samleje.

Sådan passer du godt på din butt plug med penisring

For at kunne nyde dit sexlegetøj i længst tid muligt er det vigtigt, at du passer godt på det. Husk derfor at rengøre det korrekt hver gang du har brugt det samt at opbevare det korrekt. Rengør din butt plug med penisring ved at skylle den grundigt i varmt vand.

Du kan med fordel bruge en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Sørg for at sexlegetøjet er helt rent, inden du lægger det på plads. Det anbefales, at du opbevarer det i den medfølgende kasse eller i en stofpose.

Vægt115 g
Farve

Sort

Materiale

Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Diameter

Ring: 4,3 cm – plug: 2,7 cm

Længde

7,8 cm

Oversigt

  • Butt plug med penisring, der stimulerer prostata og mellemkød
  • Penisringen giver en hårdere erektion, mens pluggen giver en mere intens orgasme
  • Kan både bruges under onani og under sex

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

  1. Sæt penisring rundt om penisroden bagved kuglerne
  2. Smør vandbaseret glidecreme på butt plug og indfør

Efter brug:

  1. Tag butt plug ud og før penisring over kugler og penis
  2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Bootie Ring Penisring med Butt Plug”