Fun Factory Bootie L Anal Plug – Bourdeaux

DKK 219,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Mød den bedst sælgende anal plug på markedet – Brug den til onani eller under sex
 • Bootie L er god til dig, som er lidt mere erfaren, eller blot ønsker at blive fyldt mere ud
 • Det fleksible silikone materiale tilpasser sig din krops bevægelser og er den mest behagelig buttplug
 • Den buede form er skabt til at ramme g-punkt analt, der giver en mere intens orgasme
 • Husk altid at brug vandbaseret glidecreme sammen med din Bootie plug for at undgå rifter og ømhed

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 24767 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 4032498247670

Fun Factory Bootie L – en plug til de øvede

Er du klar til at tage din nydelse til nye højder med en Bootie anal plug i large? Fun Factory har skabt den populære Bootie serie, der giver dig den samme lækre stimulerende og behagelige pasform i forskellige størrelser og farver.

Fun Factory Bootie L er den største i serien, og er derfor perfekt til dig, der allerede har prøvet lidt af hvert inden for anal stimulering. Med en større omkreds og længde kan du opnå en endnu mere intens nydelse, når du bruger Bootie ved onani, forspil eller samleje.

Sådan bruger du Fun Factory Bootie L

Denne anal plug bruges ligesom andre almindelige plugs. Du kan med fordel bruge en anal douche, inden du indfører anal pluggen, hvis du ønsker en helt ren oplevelse uden uønsket overraskelser.

Når du indfører pluggen, er det vigtigt, at du husker at bruge en vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at du bruger nok til at opretholde et dejligt glid. Det gør det let og behageligt at indføre Bootie. Herefter kan du bære anal pluggen mens du går rundt, eller du kan bruge den ved onani eller sammen med din partner.

Designet til din nydelse

Fun Factory Bootie L er naturligvis udformet, så du får den bedste stimulering samt en behagelig pasform. Det ergonomiske design gør, at den fleksible analplug følger din anatomi. Hovedet er vinklet, så det sidder ind mod prostata eller G-punktet samtidig med, at den slanke hals øger komforten.

Pluggen har en bred base, der sørger for, at den bliver siddende som den skal. Basen er samtidig tynd, så den lægger sig behageligt mellem ballerne. Den komfortable pasform gør, at pluggen kan bæres i lang tid, og at du ikke skal bekymre dig om den under de stimulerende aktiviteter.

Stimulerende for mænd og kvinder

Det er både mænd og kvinder, der kan få nydelse ud af at bruge en anal plug. Som mand vil pluggen ramme og stimulere prostata. Prostata er et utroligt sensitivt område, der kan give en intens orgasme, når den stimuleres – særligt hvis du stimulerer penis samtidig.

Som kvinde kan analpluggen også være med til at øge din nydelse. Ikke nok med at den giver en pirrende fylde bagtil, så gør den også, at den penetrerende dildo eller penis vinkles op mod G-punktet.

Vælg den rigtige størrelse

Bootie serien er perfekt til dig, der ønsker at udforske anal stimulering. Bootie anal pluggen kommer nemlig i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer dig bedst. Alle plugs har den samme gode pasform og høje kvalitet, men varierer i længde og omkreds.

Fun Factory Bootie L har en længde på 11 cm og en diameter mellem 1,9 og 4,05 cm. Er denne størrelse lidt for stor til din smag, kan du blot vælge en størrelse small eller medium. Det kan også være en fordel at have forskellige størrelser liggende, da det gør det muligt at variere din anale stimulering.

Sådan rengør du Fun Factory Bootie L

Det vigtigt, at du har fokus på en god hygiejne, når du bruger anal sexlegetøj. Husk derfor at gøre din Fun Factory Bootie L ren, hver gang du har brugt den. Du gør den ren ved at skylle den grundigt i varmt vand og bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal din anal plug være helt tør, før du pakker den væk igen. Når dit sexlegetøj er helt tørt, kan du bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring. Det sikrer, at den er pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt179 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Bourdeaux

Længde

11,1 cm

Diameter

1,9-4,05 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Mød den bedst sælgende anal plug på markedet – Brug den til onani eller under sex
 • Bootie L er god til dig, som er lidt mere erfaren, eller blot ønsker at blive fyldt mere ud
 • Det fleksible silikone materiale tilpasser sig din krops bevægelser og er den mest behagelig buttplug
 • Den buede form er skabt til at ramme g-punkt analt, der giver en mere intens orgasme
 • Husk altid at brug vandbaseret glidecreme sammen med din Bootie plug for at undgå rifter og ømhed

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på Bootie
 2. Brug din Bootie plug analt
 3. Kan anvendes af mænd og kvinder

Efter brug:

 1. Vask din plug med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Bootie L Anal Plug – Bourdeaux”