Fun Factory Big Boss Vibrator Sort – BESTSELLER

DKK 649,00

 • Til dig der ønsker den bedste G-punkts stimulering
 • Oplev den kraftfulde BIG BOSS med hele to motorer for en ekstra kraftfuld oplevelse
 • Dildoen er lavet med FlexiFUN Technology™ – Der gør dildoen mere fleksibel og gør det muligt at ramme G-punktet fra alle vinkler
 • Vidste du at ved at bruge en større G-punkts vibrator som Big Boss, har du lettere ved at få en G-punkts orgasme?
 • Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fyldig og realistisk følelse med en Big Boss vibrator

Glæd dig til at opleve G-punkts vibratoren Big Boss. og lad bestselleren forføre dig til de vildeste G-punkts orgasmer. Den fyldige dildo vibrator vil helt sikkert være en ny og spændende oplevelse, også til dig der har erfaring med dildo vibratorer.

Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone, og har et fleksibelt dildohoved, der tilpasser sig dine bevægelser. Med en Big Boss kan du nyde en onanioplevelse, der både er pirrende og kraftfuld. Du kan også tage den med i soveværelset sammen med din partner for en ekstra stimulerende oplevelse.

Sådan bruger du din Big Boss dildovibrator

Du kan nemt styre din vibrator med de tre knapper, der er på det smarte loop-håndtag. Men før du rigtig kan komme i gang, skal du huske at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme. Det vil gøre det nemmere at indføre den fyldige vibrator, og generelt bare gøre hele oplevelsen endnu mere nydelsesfuld.

Vibratoren har en rejselås, der skal deaktiveres. Dette gør du ved at holde FUN-knappen og + nede. Herefter tænder du vibratoren ved at holde + knappen nede. Skifter mellem de forskellige vibrationshastigheder og -mønstre med +/- knapperne. Tryk på Fun-knappen for at slukke vibratoren.

Nyd en fyldig dildo vibrator med Big Boss

Big Boss fra Fun Factory er en fyldig dildovibrator, der er en smule større end andre gængse dildovibratorer på markedet. Den er derfor også perfekt til dig, der leder efter en fyldig stimulering. Den vil helt sikkert kunne give dig den ekstra tilfredsstillelse, som du søger.

Derudover har dildoen også et stort penishoved, der både føles dejligt, når det føres ind, men som også er med til at stimulere dit G-punkt, når den er ført helt op. Du finder også detaljer langs skaftet, der ligeledes er med til at give dig en større nydelse.

En fleksibel dildo der følger dine bevægelser

Dildoen er fremstilet i silikone. Dette materiale føles dejlig blødt, når du rører ved det, men er også meget fleksibelt. Det gør også, at dildoen følger dine bevægelser, når du bruger den. Det giver dig større kontrol over din stimulering, men giver dig også en mere realistisk og sanselig oplevelse.

Ved sexlegetøj lavet af silikone skal du huske, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme. Når du bruger en glidecreme sammen med dildoen, vil det silkebløde materiale føles endnu glattere, og du vil opleve en endnu mere sensuel fornemmelse.

Opnå perfekt G-punkt stimulering

Big Boss er udviklet, så den giver dig den perfekte G-punkt stimulering. Den let buede form gør, at dildoen rammer op på G-punktet, når den er ført ind. Samtidig har den et ekstra stort penishoved, der giver dig de bedste betingelser for at stimulere G-punktet med de kraftige vibrationer.

Ved at stimulere G-punktet kan du opleve en anden form for orgasme end ved klitorisorgasmer. Mange kvinder oplever G-punktsorgasmer som dybere, mere kraftige og intense. Det er altså en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.

Pas godt på din Big Boss vibrator

For at gøre dit sexlegetøj rent efter brug skal du skylle det i varmt vand. For at få det bedste resultat ved rengøringen kan du bruge en rensespray til sexlegetøj. Den er antibakteriel og vil sørge for et meget mere hygiejnisk resultat.

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj aldrig er vådt, når du pakker det væk. Du skal derfor enten lade det lufttørre eller tørre det godt af efter rengøring. Opbevar dildovibratoren i en stofpose eller brug den medfølgende kasse. Det sikrer dig, at dit sexlegetøj er rent, til næste gang du får brug for det.

Detaljer
Vægt344 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

6-8 timer opladnings tid, Magnet – USB kabel

Længde

23,5 cm

Diameter

4-4,5 cm

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din vibrator
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN knappen nede
 4. Skift mellem vibrationsmønstre og hastigheder ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN knappen
 2. Vask med varmt vand og brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren i 6 timer for fuld opladning med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Big Boss Vibrator Sort – BESTSELLER”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%