Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Rød

DKK 799,00

 • Dette er ikke bare en almindelig rabbit vibrator – oplev en pulserende dildo med klitoris vibrator for optimal stimulering både indvendigt og udvendigt
 • Det indvendige dildostykke pulserer – det vil sige, at den selv laver frem og tilbage bevægelser
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – silikonen er af den højeste kvalitet og er både hudvenlig, slidstærk og silkeblød
 • Du styrer selv både pulsator og vibrator via det simple interface bestående af tre knapper – brugervenligt sexlegetøj med mange indstillinger
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fun Factory Bi Stronic Fusion – dobbelt så meget nydelse

Hvorfor nøjes med en dildo, der stimulerer enten G-punktet eller klitoris? Med Fun Factory Bi Stronic Fusion kan du få fantastisk dobbeltstimulering, der er designet til at optimere din onanioplevelse eller frække stunder med partneren.

Den pulserende og vibrerende dildo fra Fun Factory fordeler de forskellige stimuleringer helt perfekt. Dit G-punkt nyder de faste masserende frem-og-tilbage bevægelser som dildoen laver, mens klitoris forkæles af sitrende vibrationer. Prøv selv – du vil ikke fortryde!

Sådan bruger du Fun Factory Bi Stronic Fusion

Legen med din nye pulsator bliver bare meget bedre, når du bruger en vandbaseret glidecreme. Glidecremen gør ikke bare indførslen af dildoen nemmere og mere behagelig, den er også med til at gøre stimuleringen bedre. Fordel derfor den ønskede mængde på både dildo og klitorisvibrator.

For at komme i gang skal du deaktivere rejselåsen. Dette gøres ved at holde FUN og + knappen nede. Herefter kan du skifte mellem 8 mønstre og justere hvert enkelt mønsters hastighed med +/- knapperne.

Vibrerende og pulserende stimulering

Som noget helt unikt stimulerer dette sexlegetøj ikke bare med vibrationer. Dildoen bevæger sig nemlig med autentiske stødende bevægelser, der giver en helt ny dimension til din nydelse. Særligt idet at klitorisstykket samtidig stimulerer med kraftig rumlende vibrationer.

Denne fordeling af de stimulerende virkemidler er helt perfekt. Din klitoris elsker, som du nok allerede ved, vibrationer. Men dit G-punkt foretrækker faktisk de masserende bevægelser, som de pulserende stød giver. Dertil er dildoen selvfølgelig udformet, så de to punkter rammes bedst muligt.

Designet til nydelse

Lækre stimuleringer med pulserende bevægelser og rumlende vibrationer betyder ikke meget, hvis de ikke også rammer, der hvor de skal. Derfor er Fun Factory Bi Stronic Fusion designet, så den følger din anatomi og kan tilpasses.

Klitorisarmen er ekstra bred og fleksibel, så den kan ramme lige netop din klitoris helt korrekt. Dildoen er også udformet med et stort, afrundet og let buet hoved, der rammer ind på G-punktet, og giver de optimale betingelser for de skønne maserende bevægelser.

En fantastisk anal stimulering

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af de pulserende bevægelser analt samtidig med, at dit mellemkød forkæles af den ivrige vibratorarm. Fun Factory Bi Stronic Fusion kan uden problemer bruges analt, idet vibratorarmen også fungerer som en stopper.

Både mænd og kvinder kan få stor nydelse af dildoens kurvede form, der pulserer i blide bevægelser eller dybe stød. Dette kan være en særlig fræk leg sammen med en partner, hvor han eller hun kan styre tempo og mønster.

Sådan rengør du Fun Factory Bi Stronic Fusion

God hygiejne er selvfølgelig vigtigt, når det kommer til sexlegetøj. Derfor skal dit sexlegetøj også rengøres, hver gang du har brugt det. Det er heldigvis både nemt og hurtigt med den vandtætte Bi Stronic Fusion.

Du skyller den grundigt i varmt vand, indtil den er ren. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat. Herefter er det vigtigt, at den er helt tør inden den pakkes væk. Brug den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring.

Detaljer
Vægt525 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

40-120 min

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

21,5 cm

Diameter

3,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Rød

Vibration

8 hastigheder og 8 mønstre – 64 kombinationer

Specielle Egenskaber

pulserende bevægelse

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på pulsatoren
 2. Brug evt. en orgasme gel for en ekstra kraftig orgasme
 3. Deaktiver rejselåsen ved at trykke på FUN og + knappen
 4. Tænd pulsatoren ved at holde FUN-knappen nede
 5. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk pulsatoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad pulsatoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
Anmeldelser (3)

3 anmeldelser af Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Rød

 1. Maiken

  Fræk vibrator
  God vibrator i en lækker kvalitet. Kræver lidt øvelse at få sat på plads, men når først det lykkedes er det ren nydelse og du vil ikke fortryde. Jeg kan anbefale, at du bruger den sammen med din partner, da den sagtens kan blive hvor den skal. Alt i alt en stor succes.

 2. Sommer girl

  WOW
  Er kæmpe fan af denne pulsator. Synes bevægelserne er virkelig skønne og sammen med vibrationerne er der intet der mangler. Lydsvag, nem at bruge og virkelig blød i materialet.

 3. Betina

  En anderledes vibrator
  Jeg gik med denne vibrator fordi jeg ledte efter noget nyt og noget der var lidt anderledes end de andre vibratorer jeg har prøvet – og det må man sige jeg fik 😉 Det var noget af en oplevelse at mærke hvordan skaftet bevæger sig frem og tilbage og er måske ikke helt overbevist om at det er noget for mig endnu. Men kvaliteten fejler ikke noget og den er virkelig stille.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%