Fun Factory B Balls Duo Buttplug – Lilla

kr. 289,00 kr. 231,20

  • Buttplug med to bevægelige kugler indeni for ekstra stimulering
  • Bruges under onani, forspil eller samleje – pluggen har en god pasform, der gør den komfortabel at bruge i længere tid
  • Dine bevægelser styrer kuglernes bevægelse – Prøv at bevæg dig rundt imens eller skift stilling
  • Silkeblød overflade af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet der er holdbart og hudvenligt
  • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

B Balls Duo buttplug – oplev dobbelt så meget nydelse

Denne buttplug er ikke som andre buttplugs. B Balls Duo buttplug fra Fun Factory er nemlig udstyret med små metalkugler indeni, som giver en ekstra stimulerende oplevelse. Kuglerne bevæger sig, idet du gør det – hopper du op og ned eller vipper frem og tilbage, gør de det samme.

Pluggen består derudover er to kugler i stedet for den ene, man normalt ser. De to kugler indføres én ad gangen, og er med til at gøre denne buttplug perfekt til dig der søger ekstra fylde. Pluggen er til dig, der er let øvet inden for anal stimulering.

Sådan bruger du din B Balls Duo buttplug

Glidecreme må siges at være alfa og omega, når det kommer til en god oplevelse med anal sexlegetøj. Dertil er det også vigtigt, at din glidecreme er vandbaseret. Der findes flere vandbaseret glidecreme, der er lavet specielt til anal brug.

Når du har styr på glidecremen, indfører du buttpluggen. Det er naturligvis vigtigt, at dette gøres i et behageligt tempo, som du har det godt med. Den øverste kugle har en let afrundet form, der gør den nemmere at indføre.

Tag din nydelse til nye højder

Både mænd og kvinder kan få glæde af denne 12 cm buttplug. Brug den under samleje for ekstra stimulering eller nyd en solo-orgasme som du sent vil glemme. Den ekstra fyldige og lange buttplug vil være noget helt andet, end andre plugs du har prøvet.

Materialet og formen gør det muligt at bære denne anal plug hele dagen. Basen fungerer som en stopper, og de tynde arme der holder pluggen på plads sidder komfortabelt mellem ballerne.

Mærk de bevægelige kugler

Udover at bestå af to kugler gemmer denne plug også på en lille hemmelighed. I de to kugler gemmer der sig nemlig to bevægelige kugler. Disse kugler følger dine bevægelser, og gør det ekstra dejligt at bruge denne buttplug.

Med disse bevægelige kugler er buttpluggen selvfølgelig også oplagt at bruge under samleje. Kuglerne vil bevæge sig naturligt, mens du er sammen med din partner og give ekstra nydelse til bæreren.

Hold en god hygiejne med din B Balls Duo buttplug

Efter brug skal din B Balls Duo buttplug rengøres. Det er vigtigt for at det bliver ved med at være hygiejnisk at bruge den. Det er dog både nemt og hurtigt at gøre dit sexlegetøj rent efter brug.

Buttpluggen skal skylles godt og grundigt i varmt vand. Brug gerne en rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Denne spray er antibakteriel og vil sørge for at alle uønsket bakterier fjernes. Tør pluggen godt af og opbevar den i en stofpose eller den medfølgende æske.

Detaljer
Vægt100 g
Længde

12 cm

Diameter

3,2 cm – 3,6 cm

Materiale

Silikone

Farve

Lilla

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på
  2. Brug din B balls Duo buttplug analt
  3. Kan anvendes af mænd og kvinder

Efter brug:

  1. Vask din plug med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory B Balls Duo Buttplug – Lilla”