Fun Factory B Ball Uno Anal Plug

DKK 150,00

  • Anal plug i behageligt og fleksibelt design – perfekt pasform og optimal nydelse
  • Der er en lille bevægelig kugle indeni, der rumler, hopper og ruller hver gang du bevæger dig
  • Pluggen er fremstillet af medicinsk silikone – den højeste kvalitet af silikone der er både hudvenlig, slidstærk og silkeblød
  • Størrelsen er begyndervenlig, og den bevægelige kugle gør den også sjov for mere øvet brugere
  • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fun Factory B Ball Uno – perfekt til nybegynderen

Er du nysgerrig på den fantastiske følelse ved anal stimulering? Så begynd med en Fun Factory B Ball Uno anal plug. Pluggen har en størrelse, som de fleste kan være med på, og så er den udstyret med vægtet kugler indvendigt. De indvendige kugler bevæger sig, når du gør det, og giver dig en ekstra stimulerende oplevelse.

Du kan bruge en anal plug for at give ekstra stimulering og fylde ved onani, under forspil eller ved samleje. Det er den perfekte tilføjelse til dit sexliv. Anal pluggen fra tyske Fun Factory er lavet af allergivenlig, kropssikker og silkeblød silikone.

Sådan bruger du Fun Factory B Ball Uno

Det vigtigste at huske når du skal bruge en anal plug, er naturligvis glidecremen. Derefter er det vigtigste, at du bruger en vandbaseret glidecreme – det er nemlig den eneste type af glidecreme, som silikonematerialet kan tåle. Sørg for at bruge en god mængde og du kan altid tilføje noget mere, hvis du synes det er nødvendigt.

Herefter fører du pluggen op, i det tempo du er komfortabel med. Pluggen har en let afrundet spids og et tyndt skaft, der giver dig en god og behagelig oplevelse. Du kan bære pluggen under onani, forspil eller samleje.

God størrelse og komfortabel pasform

Hvis du som nybegynder leder efter en anal plug, har størrelsen stor betydning. Det kan nemlig godt være en lidt for stor mundfuld, hvis pluggen har en alt for stor diameter, når det er din første oplevelse med anal sexlegetøj. Fun Factory B Ball Uno har en diameter mellem 1,8 og 3,2 cm. Dette er en god og begyndervenlig størrelse.

Dertil får du også en plug, der sidder virkelig godt. Den er lavet med den optimale pasform, så du får en komfortabel og behagelig oplevelse. Den brede base der virker som en stopper, og gør pluggen sikker at bruge, er så tynd, at den kan sidde mellem dine baller. Du kan derfor bevæge dit frit rundt, mens anal pluggen sidder i.

Ekstra stimulerende anal plug

Med Fun Factory B Ball Uno får du ikke bare en stimulerende oplevelse på grund af den fylde, som pluggen giver. Inde i anal pluggen sidder der nemlig en vægtet kugle. Denne vil bevæge sig, hver gang du bevæger dig og på den måde stimulere dig.

Dette vil være særlig lækkert, hvis du bruger pluggen under samleje, hvor kuglerne vil gøre hvert et stød endnu mere pirrende. Du kan også skrue op for din nydelse ved at holde en vibrator mod basen. Det vil også aktivere kuglerne på en helt ny måde.

Sådan rengør du Fun Factory B Ball Uno

Det er naturligvis vigtigt, at du har styr på hygiejnen ved brug af sexlegetøj. Det vil give dig en meget bedre oplevelse, og det vil også udvide dit sexlegetøj levetid. Husk derfor at skylle anal pluggen grundigt ren i varmt vand, hver gang du har brugt den.

Vi anbefaler også, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få dit sexlegetøj helt rent. Når pluggen er gjort ren, skal den være helt tør, inden du pakker den væk igen. Brug herefter den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring.

Detaljer
Vægt105 g
Længde

7,3 cm

Diameter

1,8-3,2 cm

Materiale

Silikone

Farve

Grå, Sort

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Smør vandbaseret glidecreme på
  2. Brug din B balls Uno buttplug analt
  3. Kan anvendes af mænd og kvinder

Efter brug:

  1. Vask din plug med varmt vand
  2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory B Ball Uno Anal Plug”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%