Fun Factory Amorino Mini Vibrator Petrol

DKK 449,00

 • Mød en unik form for rabbit vibrator – Her får du hele 3 funktioner i 1 – designet til at lade dig ramme flere erogene punkter på én gang
 1. Brug den som klitoris vibrator ved onani eller under samleje og lad silikonebåndet sidde
 2. Kryds silikonebåndet og lad vibrationerne stimulere dig mellem skamlæberne for en mere komplet stimulering
 3. Tag silikonebåndet af og brug vibratoren som en almindelig rabbit vibrator, der stimulerer både klitoris og G-punktet

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 1641874 Kategorier: , , , , ,

Fun Factory Amorino mini vibrator – opdag nye nydelser

Gør din nydelse større med en Amorino vibrator fra Fun Factory. Den alsidige dobbeltvibrator kan ikke bare give stimulering til klitoris og G-punktet på samme tid. Den er også udstyret med et fleksibelt silikonebånd, der kan fordele de pirrende vibrationer over hele vagina.

Båndet kan tages af, hvis du ønsker at bruge vibratoren som en klassisk rabbit vibrator, eller hvis du vil bruge den analt. Men det fleksible bånd giver dig mulighed for mange sjove og stimulerende oplevelser, hvad end du bruger vibratoren alene eller med en partner.

Sådan bruger du Fun Factory Amorino mini vibrator

Uanset om du vil bruge vibratoren med eller uden bånd, eller om den skal bruges vaginalt eller analt, er det vigtigt, at du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Det vil gøre oplevelsen endnu bedre, idet det hele vil føles glat og lækkert.

Før du kan tænde vibratoren, skal du deaktivere rejselåsen. Dette gøres ved at holde FUN og + knappen nede. Herefter kan du holde FUN knappen nede for at tænde vibratoren. Du kan skifte mellem 6 vibrationsmønstre og 6 hastigheder med +/- knapperne.

Dobbeltvibrator med aftageligt bånd

Det der gør Fun Factory Amorino mini vibrator til noget helt særligt, er det aftagelig bånd. Båndet kan sættes om dildoen og klitorisvibratoren. Herefter kan du sætte den ene del mod klitoris og den anden mod skedeåbningen. På den måde vil elastikbåndet ramme kønslæberne og fordele de dejlige vibrationer udover hele skeden.

Du kan også prøve at dreje båndet, så det danner et kryds mellem dildoen og klitorisvibratoren. Det vil give mulighed for nye stimulerende oplevelser, både når vibratoren bruges mod skeden eller på brystvorterne.

Det er ikke størrelsen men gørelsen

Fun Factory Amorino mini vibrator er ikke den største vibrator, du kan finde, men det gør skam ikke noget. De stimulerende vibrationer og den kurvede udformning af dildoen gør, at du får alt den nydelse, du har brug for. Dildoen har en længde, der kan indføres på 7 cm, mens diameteren er mellem 2,1 og 3,2 cm.

Størrelsen gør også vibratoren perfekt til dig, der skal prøve sin første dobbeltvibrator. Det er hvert fald en størrelse, de fleste kan være med på. Den mindre diameter og længde er også helt ideel til anal stimulering.

Kan også bruges til anal stimulering

På grund af den lille vibrator del til klitorisstimulering er vibratoren sikker at bruge analt. Klitorisvibratoren fungerer nemlig som en stopper, der gør, at vibratoren ikke ryger nogen steder hen, når den bruges til anal stimulering.

Ved anal leg skal det elastiske bånd fjernes, så dildoen skaft kan penetrere. Den vibrerende del til udvendig stimulering vil sidde ved mellemkødet og give ekstra nydelse. Husk at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme ved anal stimulering.

Sådan rengør du Fun Factory Amorino mini vibrator

For at få den bedste oplevelse med din Fun Factory Amorino mini vibrator skal du huske den korrekte rengøring, hver gang du har brugt den. Dette er heldigvis både nemt og hurtigt, da vibratoren også er 100% vandtæt. Efter brug skal du blot skylle den grundigt i varmt vand.

Du kan for at få det bedste resultat bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Når vibratoren er ren, skal den være helt tør, inden du pakker den væk igen. Du kan med fordel bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring.

Vægt265 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

17,7 cm

Diameter

2,1-3,2 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Petrol

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Mød en unik form for rabbit vibrator – Her får du hele 3 funktioner i 1 – designet til at lade dig ramme flere erogene punkter på én gang
 1. Brug den som klitoris vibrator ved onani eller under samleje og lad silikonebåndet sidde
 2. Kryds silikonebåndet og lad vibrationerne stimulere dig mellem skamlæberne for en mere komplet stimulering
 3. Tag silikonebåndet af og brug vibratoren som en almindelig rabbit vibrator, der stimulerer både klitoris og G-punktet

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din vibrator
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN knappen nede
 4. Skift mellem vibrationsmønstre og hastigheder ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN knappen
 2. Vask med varmt vand og brug rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Amorino Mini Vibrator Petrol”