Frække kostumer til fastelavn

Frække kostumer til fastelavn

Inden længe er det Fastelavn igen. Det er en af de få dage på året, hvor vi rent faktisk har en legitim undskyldning for at klæde os ud i lige det, vi har lyst til. Dermed har vi altså også en undskyldning for at klæde os ud i frække kostumer. Om det er hjemme i soveværelset eller til fastelavnsfest er helt op til dig. Det kan dog være svært at finde frem til det helt rigtige outfit. Men bare rolig! Vi har en masse gode idéer til sex kostumer, fræk udklædning og lingeri, som vi gerne vil dele med dig.

De frækkeste kostumer: stuepige, skolepige og sygeplejerske

Der findes ikke noget sjovere end et kostume, hvor man har mulighed for at leve sig ind i en helt anden rolle. Og det er altså ligegyldigt, om det er til en fastelavnsfest, kostumefest eller hjemme i privaten med kæresten. Nogle gange er det nemmere at slippe tøjlerne, når man leger en ”anden” i en fræk udklædning. Andre gange kan det bare være med til at skabe lidt sjov og spas. Vi har her tre bud på de mest populære udklædninger og frække kostumer til rollespil:

  • Stuepige
  • Skolepige
  • Sygeplejerske

Det skal også lige nævnes, at alle tre frække kostumer er på listen over mændendes top 5 over de frækkeste kostumer, ifølge M!.

Forfør ham i et frækt stuepige kostume

Har din kæreste brug for at se, hvordan man gør rent og ser pivfræk ud samtidig? Eller måske har du ikke gjort godt nok rent i herrens hjem og skal have lidt kærlig afstraffelse? Uanset hvad kan du få mange frække og sjove lege ud af et frækt stuepige kostume. Stuepigekostumet er en sikker vinder – både for dig og din partner. Hvem kan modstå en sexet og letpåklædt stuepige, som vimser rundt og gør rent i forførende stillinger?

Fræk stuepige kostume

Din partner vil med garanti ELSKE det. Et stuepigekostume er dog ikke kun oplagt til leg i soveværelset. Det er bestemt også egnet til fastelavnsfesten. Når du tropper op til festen iført et frækt stuepige kostume, vil du med garanti skille dig ud fra mængden. Måske har du et godt øje til en bestemt fyr eller pige eller også elsker du bare at se fræk ud for din egen skyld. Find et frækt kostume, som har alt det rigtige tilbehør eller køb det ved siden af. For at fuldende stuepige-looket skal du have nogle stilletter, strømpebukser/stockings – enten selvsiddende eller med hofteholder, en lille fjerkost og en stuepige-hat. Til slut vil en rød læbestift altså se brandgodt ud til det sort/hvide outfit. Med sådan en fræk udklædning kan du altså ikke gå helt galt i byen, og folk vil ikke være i tvivl om, hvad du skal forestille.

Idé til rolleleg: Stuepigen og herren

Et stuepige kostume lægger op til et magtspil, hvor der er en dominerende og submissiv. Man kan selvfølgelig helt selv bestemme graden af dette. Men et forslag til en sjov og pirrende rolleleg er, at du har været en uartig stuepige og har forsømt dine pligter hele dagen. Herren i huset kommer hjem og opdager rodet. Det skal naturligvis straffes. Her kan i med fordel begive jer ud i noget blid bondage leg. I kan også vende magtrollerne om, så den sløsede herre bliver disciplineret i, hvordan man gør rent af den strenge stuepige.

Britney Spears gif

Find din indre Britney Spears frem i et skolepigekostume

Hit Me Baby One More Time! Er du også vild med Britney Spears’ ikoniske musikvideo fra 95’erne?

Hendes frække outfit satte for alvor de våde skolepige-drømme i gang hos samtlige unge mænd verden over. Denne våde drøm lever skam endnu!

Man kan formode, at det er blandingen af det uskyldige med det frække, som gør mænd vild i varmen, når deres partner klæder sig ud som fræk skolepige. Det klassiske skolepigekostume består selvfølgelig et miniskirt – gerne i plaid – og en hvid skjorte, som er bundet op og lange stockings. Hvis du skal bruge kostumet til en fastelavnsfest og ikke ønsker at vise alt for meget hud, kan du med fordel have cardigan på over outfittet. Et must til skolepigelooket er naturligvis et par fletninger eller rottehaler, gerne med sløjfer hvis du skal simulere ekstra uskyldig. Her ville et par stilletter også se brandgodt ud. Så har du altså et frækt kostume, som siger sparto.

Idé til rolleleg: Skolepigen og vikaren

Uha, der kan komme mange forskellige sjove rollespil ud af et skolepige-kostume. Den klassiske inkluderer naturligvis en lærer. Her kan din kæreste lege den unge vikar og du er en skolepige. Måske har den uskyldige og pligtopfyldende skolepige glemt at lave sin aflevering i tide og prøver at slippe for eftersidning ved at flirte og røre seksuelt ved vikaren. Han prøver at være professionel og modstå, men må til sidst give efter sine lyster…

Sexet sygeplejerske til undsætning

Der er bare et eller andet over sygeplejersker, som er lidt frækt. Det er de fleste mænd i hvert fald enige om. Måske skyldes det, at sygeplejersker forbindes med omsorg og pleje? Og hvem ønsker ikke det. Derudover er der vidst en lille fræk fantasi om sygeplejersker, som mange fyre drømmer om at få opfyldt.

For os kvinder er der ikke noget bedre end at føle sig fræk og sexet i sit frække kostume. Så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af den kommende højtid fastelavn?

Fræk sygeplejerske med rød bh

Det frække sygeplejerske kostume egner sig både i sengen og til kostumefesten. Det handler om, hvordan du bærer det og hvilket tilbehør, du bruger. Her er du i hvert fald sikker på at få en fræk udklædning, der kan noget.

Idé til rolleleg: Sygeplejersken og patienten

Din mand er blevet sløj og har omgående brug for en sygeplejerske. Det er her du kommer ind i billedet og møder op iklædt dit frække sygeplejerske kostume. Han har først og fremmest behov for en undersøgelse. Det kan starte ud i nogenlunde professionelt, hvor du rør forskellige punkter på hans krop for at se, hvor han har ondt. Derfra kan det bevæge sig over i et mere seksuelt scenarie, hvor du ved et uheld kommer til at strejfe hans erogene zoner.

Forførende udklædning og lingeri

Kvinde i frækt lingeri

Har du planlagt en fræk fastelavn for dig og din partner? Så er muligheden for forførende og frække kostumer også mange. At iklæde sig et frækt kostume overfor sin partner er en rigtig god idé, hvis man ønsker at puste lidt liv i sexlivet. Der er nemlig ikke mange mænd, der kan modstå at se deres partner i et sexet outfit, som de kun har taget på for deres skyld. Vi har samlet vores favoritter inden for sexet og fræk udklædning, hvor vi kommer ind på:

  • Catsuit
  • Lingerikjole
  • Strømpebukser og strømper
catsuit kostume blonder

Catsuits – Miav!

Hvis du stadig vil holde dig inden for kostume-verden, men også ønsker et sexet lingeri-look, så er et catsuit den perfekte løsning for dig. Det hører stadig under kategorien frække kostumer, men minder alligevel meget om lingeri. Et catsuit er en tætsiddende one-piece beklædning, som dækker ben, mave og nogle gange arme. Den giver dig et ”sleek” og sexet look. Det tætsiddende catsuit smyger sig om din krop og fremhæver dine former på bedste vis. Et catsuit er selvfølgelig også egnet til fastelavnsfesten, hvor du kan klæde dig ud som en fræk catwoman. Her kan et god bud på tilbehør være en cateeye maske og nogle lange støvler.

Der fås mange catsuits inden for lingeri kategorien, som er gennemsigtige og med blonder. Sådanne catsuits er simpelthen så forførende. Du er nemlig tildækket, men afslører alligevel dine bedste fordele. Det stramme og gennemsigtige look overlader nemlig ikke meget til fantasien.

Fræk udklædning med en elegant lingeri kjole

En klassisk fræk udklædning i soveværelset er selvfølgelig en forførende lingeri kjole – også kaldet chemise, babydoll og neglige. Små, tætsiddende lingerikjoler er noget, der kan fyre op for varmen. Det er et elegant, men super sexet valg. Sådanne kjoler har ofte gennemsigtigt stof og blonde detaljer, som gør dem romantiske og frække på samme tid.

sexet lingeri kjole nightie

For at fuldende look kan du hoppe i et par selvsiddende strømpebukser eller strømpebukser med hofteholder. Begge fuldender outfittet og sætter prikken over i’et. Hop også gerne i et par forførende stilletter. De fremhæver både ben og mås!

sexede strømpebukser på kvinde

Fokus på ben med frække strømpebukser

Der er et eller andet over et par strømpebukser og strømper, der bare er utrolig frækt og forførende. Som tidligere nævnt, er de altså uundværlige til både frække kostumer og lingeri. Frække strømpebukser fås i mange varianter. Både i net, nylon og blonder og med åbninger, snører osv. Der er mange fine muligheder!

Ligeledes fås strømper også i forskellige materialer og med mange detaljer. Derudover kan de fås som selvsiddende eller til hofteholder. Begge valgmuligheder er helt vildt forførende.Match dem med et frækt kostume, fræk udklædning eller forførende lingeri.