Fræk rød og sort corsage

DKK 499,00 DKK 150,00

 • Rød og sort farve
 • Lynlås lukning foran – dermed kan du både selv klæde dig af og få en partner til det
 • Stropper til strømperne
 • Medfølgende små trusser
 • Snørelukning med en smuk snor bagpå

Læs Mere.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Skal du overraske kæresten eller en partner på den mest frække måde, så må du have fingrene i en fræk rød og sort corsage som denne. Den smyger sig tæt rundt om din krop og viser dine flotte former. Den fremhæver din smalle talje og dine fyldige bryster. Der er desuden strømpeholder stropper, som du kan bruge til dine selvsiddende strømper – virkelig frækt og forførende. 

Ekstra fræk med en fræk rød og sort corsage

Denne corsage har virkelig mange fine detaljer, og intet er overladt til tilfældighederne. Den har de smukkeste farver, og rød og sort fungerer jo bare altid til de fleste. De to farver kombineret giver det helt rette udtryk, der oser af sex. Den er meget kropsnær, og man kan derfor tydeligt se din flotte og seksuelle krop igennem den. Der er flotte stropper, så den ikke er helt stropløs, men man ser stadig kraveben, der er så sensuelle at vise frem og se. 

Men noget af det frækkeste er stropperne til de selvsiddende strømper, der sidder i bunden af corsagen. I stedet for at bruge hofteholdere, der måske kan stramme en smule på de forkerte steder, så klikker du blot strømperne på, og du får det helt igennem fantastiske look. Men der er mange flere fede detaljer på en fræk rød og sort corsage som denne:

 • Rød og sort farve
 • Lynlås lukning foran – dermed kan du både selv klæde dig af og få en partner til det
 • Stropper til strømperne
 • Medfølgende små trusser
 • Snørelukning med en smuk snor bagpå

Der er altså rigeligt med grunde til at anskaffe sig denne frække corsage, hvis den står i kærlighedens og romantikkens tegn.

En tur i swingerklubben i en fræk rød og sort corsage

Skal du i swingerklub enten alene eller sammen med en kæreste, så vil man naturligvis gerne se fantastisk ud. Og det kommer du helt sikkert til at gøre i denne frække sag. De fleste der har besøgt en swingerklub før, ved at det kan være svært at finde det rette outfit, især hvis det er første gang man skal afsted, eller man bare ikke er helt tryg ved det endnu. Man vil måske gerne have noget på, hvor man er sexet, fræk og forførende, men stadig en smule tildækket, hvert fald indtil man selv ønsker at nogen af kludene skal af.

Her er en fræk rød og sort corsage helt ideel. For du kommer til at se forrygende ud, men du har stadig tøj på. Det er nemlig en fin balancegang, men vi tør godt sige, at tropper du op i en corsage som denne, så vil du ikke falde udenfor. 

Sæt den sammen med et par røde læber og et par høje stiletter og naturligvis et par selvsiddende strømper. Slå håret ud og gå selvsikkert gennem døren indtil den frække fantasi, som du går i møde. 

Pift udklædningsfesten op

Skal du til en fed udklædningsfest eller en anden anledning, hvor du skal klæde dig ud, så kan du også bruge en corsage som denne. Den giver den eftertragtede timeglasfigur og du vil derfor få en masse opmærksomhed. Sæt den eventuelt sammen med en kort nederdel og du har et helt outfit, hvis du synes, at det er for afslørende at tage den på uden. Det kunne være en nederdel, der er kort foran og længere bagtil, og dermed kan du stadig vise de selvsiddende strømper i strømpe stropperne frem. 

Vaskeanvisning:

Vask kun sjældent corsagen i maskine, og helt håndvask. Den tåler ikke for hård varme, da både stoffet og faconen kan tage skade. Bruger du maskine, så brug et skånevask program eller lignende. Du kan også hænge den ud i den friske luft og den er god som ny, hvis den da ikke er decideret beskidt.

Detaljer:

Farve: Sort og rød

Mærke: Chilitrose

Vægt500 g
Størrelser

L, L/XL

Mærke

Chilirose

Oversigt

 • Rød og sort farve
 • Lynlås lukning foran – dermed kan du både selv klæde dig af og få en partner til det
 • Stropper til strømperne
 • Medfølgende små trusser
 • Snørelukning med en smuk snor bagpå

Læs Mere.

Tilføjet til indkøbskurven