Fræk fetish blindfold

DKK 40,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Simpel sort fetish maske
  • Sort PU-læder
  • Perfekt til bondage og BDSM
  • Overrask din partner med sanselege

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): YZ5103B Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Simpel sort fetish maske
  • Sort PU-læder
  • Perfekt til bondage og BDSM
  • Overrask din partner med sanselege

Læs Mere.

Beskrivelse

Fræk fetish blindfold

Fetish blindfold eller maske? Kært barn har mange navne. Uanset hvad, så klarer denne maske jobbet, og du kan med denne maske effektivt lukke øjnene på din partner, eller selv gemme dig væk, i legen. En maske bruges især i forbindelse med bondage og BDSM, men kan selvfølgelig bruges af alle, der er interesserede i sanselege. Når du har en maske på og ikke kan se, sker der nemlig det, at dine andre sanser skærpes, og alle berøringer og kærtegn kan føles mere intense.

Prøv en fetish blindfold

Du behøver hverken at have eller udøve en fetish, for at bruge denne fetish blindfold. Du kan sagtens bruge den i alle mulige andre frække sammenhænge også. Er du og din partner interesserede i at lege sanselege, er en maske som denne helt oplagt. Brug den for eksemepel hvis du vil overraske din partner med en masse pirrende forkælelse, giv din partner masken på, og hele oplevelsen vil blive intensiveret. Masken kan med fordel bruges sammen med en flogger-pisk – den kan findes her, som både kan bruges til at kærtegne, pirre, og piske med, det vil klart sætte gang i jeres lege.

Frække lege med en fetish blindfold

Er du interesseret i bondage og BDSM, og måske i at dominere eller at blive underkastet af din partner, så er en maske også helt oplagt. Til bondage, både den blide og hårdere slags, er en fetish maske sagen, fordi den hjælper til at vildlede den underkastede, som ikke kan se hvad der sker, og derfor blot skal tage imod. Masken kan i den forbindelse sagtens bruges med for eksempel et par håndjern eller manchetter, og så er man altså helt overgivet til sin partners lyster.

Prøv også en gag ball

For mange er det helt vildt befriende at underkaste sig sin partner, fordi det betyder at de kan give fuldstændig slip for alt, og lade partneren bestemme. Dertil kan det være super frækt at lade ens partner tage sig af sine vildeste lyster, med éns krop, uden at man skal gøre sig til. Vil du gerne underkaste dig din partner helt er det oplagt også at prøve en gag ball sammen med din maske og måske dine håndjern eller manchetter, på den måde kan du heller ikke komme med indvendinger, hvilket kan være super frækt for din partner.

Detaljer
Vægt35 g
Størrelse

One size

Materiale

PU

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fræk fetish blindfold”