Fræk corsage i sort og lilla

DKK 450,00 DKK 99,00

 • Fremhæver din former
 • Giver en flot timeglas figur
 • Flotte detaljer på corsage i sort og lilla
 • Flad mave

Læs Mere.

Ryd

Lad aftenen stå i romantikkens tegn med en forførende og fræk corsage i sort og lilla eller pift outfittet op til en tur i byen. Med en corsage som dette fremhæves din barm og din stramme talje til perfektion. Timeglas figuren er i centrum, og du kan både bruge det alene eller sammen med noget andet.

Forfør din partner med en fræk corsage

Med en corsage som denne får din partner helt sikkert lyst til at pakke dig ud, når han eller hun først ser dig i dette frække outfit. Det får dine bryster til at sidde smukt og det fremhæver din smalle talje. Maven er flad, idet det strammes godt ind med det smukke satin bindebånd der sidder på ryggen. Der er virkelig tænkt over enhver detalje med denne corsage. Der er både blonder, aftagelige stropper og fine satin sløjfer, så det hel matcher. 

Den er lavet i et lækkert materiale, der er en blanding af polyester, bomuld og elastan. Det betyder, at det er lækkert at have på, at det smyger sig om din krop, og samtidig kan det holde til noget. Den giver derfor den perfekte timeglas figur, når du har det på.

Der medfølger udover corsagen også et par små g-strengs trusser i sort, så de matcher sammen. Du har derfor det mest lækre sæt, hvis du planlægger at overraske kæresten på den mest frække måde. 

Fordele:

 • Fremhæver din former
 • Giver en flot timeglas figur
 • Flotte detaljer på corsage i sort og lilla
 • Flad mave

Tag den på til fest

Men det er ikke kun til en fræk og forførende aften hjemme i dobbeltsengen, at du kan bruge en fræk corsage i sort og lilla. Det er nemlig også oplagt at tage på, hvis du skal på en bytur, hvor den skal have ekstra meget gas. Hvorfor holde sig tilbage? Den fremhæver dine flotte former, og sammen med et flot nederdel eller et par jeans, så kan du pifte den op og ned som du ønsker. 

Det er altså kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan både have det frække korset på for at få et ultra frækt look, men tager du en cardigan over, så kan du også sagtens nedtone det derfor bruge den på flere forskellige måder. Er du så så heldig at hive en sød kvinde eller mand med hjem efter byturen, så er det jo en fordel, at du er klædt på til en frækt aftale. 

Hvis du skal til en form for udklædningsfest, vil sådan en lille fræk sag som denne være helt oplagt. For sammen med et strutskørt f.eks. så får du lige præcis det frække og forførende look, som du gik efter.  Med de aftagelige stropper kan du også gøre den mere almindelig og overdels-agtig, hvor den er mere festlig uden. 

Sort og lilla går til det hele

Corsagen er overvejende sort og har flotte lilla detaljer, som sløjfer ved barmen ved hofterne og som bindebånd på ryggen. Derudover er syninger og andre detaljer også lilla. Det giver et virkelig flot og elegant og frækt udtryk. Farverne harmonere godt og gør det meget alsidigt. Du kan derfor også lidt style det med et par stiletter eller noget make-up i lignende farver, og det hele passer sammen. Skal det være ekstra frækt så sæt det sammen med dette sæt til blid bondage.

Vaskeanvisning:

Vask den altid ved lav varme og gerne håndvask. Da den har mange forskellige detaljer og flere forskellige typer af stof, så kan den ikke holde til hård varme. Ønsker du at passe på den, så vær derfor forsigtig. Har du ikke svedt i den eller den er blevet snavset, så kan du med fordel også lade den lufttørre.

Detaljer:

Materiale: 65 % Polyester, 25% bomuld, 10 % Elastan
Farve: Sort og lilla
Mærke: Chilirose

Vægt 560 g
Størrelse

S, M, L, XL

Oversigt

 • Fremhæver din former
 • Giver en flot timeglas figur
 • Flotte detaljer på corsage i sort og lilla
 • Flad mave

Læs Mere.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.