Rød flogger pisk

DKK 69,00

 • Kraftigt materiale
 • PVC
 • 45 cm lang
 • God til både nye og mere erfarne brugere
 • Perfekt til sensoriske lege med kilden og smerte
 • Fræk rød farve

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Y62026R Kategorier: , Tag: GTIN: Y62026R

Rød flogger pisk til blid dominans

Med en lækker rød flogger pisk som denne, er du klar til blid dominans med din partner. Med de mange små haler på pisken, mærkes piskene eller smækkene dejligt adspredte mod huden. Den er lavet ud af PVC og netop det materiale gør, at piskeslagene føles blide og forførende. Håndtaget er lavet i samme materiale og er derfor også behageligt for den af jer, der holder ved flogger pisken. Denne pisk er 45 cm lang, og dette er en god middel længde, som kan give noget swung, men som også er oplagt for begynderen.

En god begynder pisk, hvis du vil afprøve BDSM

En rød flogger pisk som denne, kan være en god begynder pisk. Både størrelsen og materialet gør, at smækkene vil mærkes, men ikke vil gøre decideret ondt. Du kan tydeligt mærke de svirp som den giver og du kan mærke om det er en følelse, der tænder dig, og som du eventuelt vil have mere af. Du troede måske, at en pisk kun havde én hale, og det er der jo også nogen der har. Fordelen ved at denne flogger pisk har flere haler er, at smækkene fordeles ud og hensigten er, at den skal mærkes og pirre, men ikke faktisk piske, som er meget smerteligt. Det er en helt anden oplevelse man får med en flogger.

Oplev dominans med en flogger pisk

Er din partner og dig til blid BDSM eller blid dominans og underkastelse, så er det ikke kun en flogger, der er helt uundværlig. Under kategorien BDSM finder du en masse spændende rekvisitter til din næste sexleg. Brug for eksmepel en pisk sammen med en rød maske eller en blindfold, begge dele er også rigtig gode til blid dominans. Lad din partner få bind for øjnene, bind dem med et reb eller et par håndjern og pisk dem blidt med en rød pisk. Det vil helt sikkert tage kegler!

En flogger pisk er perfekt til sensoriske drillerier

En flogger pisk er super god, fordi den kan bruges på flere måder end bare til at piske og påføre smerte med. Den er også super oplagt til sensoriske lege, og der kan virkelig blive hedt i soveværelset med et super sensorisk og pirrende forspil med en flogger pisk. Bind din partner med noget reb og giv dem bind for øjnene og dril dem så med denne flogger, du kan kilde, pirre, slå og piske med floggeren og sætter alle din partners sanser over styr, det er en super fræk leg for jer begge to og I vil helt sikkert ikke kunne vente med at tage hinanden.

Hvem kan bruge en rød flogger?

Det kan alle! Mange tror at man skal være en helt bestemt type for at være interesseret i bondage eller BDSM, men sådan er det selvfølgelig ikke. Rigtig mange mennesker og rigtig mange typer af mennesker har disse lyster i soveværelset, og vi kan sige at det er mere normalt end du måske lige går og tror. En flogger pisk er altså for alle, uanset om du er nysgerrig på BDSM, eller om du er til blid bondage og blid BDSM, eller mere hård BDSM med en masse pirrende og fræk smerte. En rød flogger pisk som denne kan det hele, det kommer bare an på dine lyster.

Sådan passer du bedst på din flogger pisk

Denne flogger pisk i rød er lavet i et holdbart PVC materiale i god kvalitet, og det er jo godt når du skal bruge den til at slå og piske med. Hvor meget du egentlig skal gøre for at passe på den er begrænset, for den er lavet til en god omgang i soveværelset. Det eneste du kan gøre er at holde den pæn og ren så hvis der kommer noget på den, så kan den tørres af med en våd klud.

Vægt50 g
Farve

Rød

Materiale

PVC

Længde

45 cm

Oversigt

 • Kraftigt materiale
 • PVC
 • 45 cm lang
 • God til både nye og mere erfarne brugere
 • Perfekt til sensoriske lege med kilden og smerte
 • Fræk rød farve

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rød flogger pisk”