Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

DKK 589,00

 • Tag din Fleshlight-oplevelse til nye højder med denne vibrerende Fleshlight
 • Fleshlight Vibro kommer med 3 udtagelige bullet vibrator – du bestemmer selv intensiteten
 • Brug vibratorerne inden i Fleshlighten eller mærk vibrationerne på andre erogene zoner
 • Sleevet har en pirrende struktur med knopper fremstillet i det naturtro Real Feel SuperSkin materiale
 • Fleshlighten er nem at gøre ren med det udtagelige sleeve – hylsteret bruges til hygiejnisk opbevaring

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E21730 Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fleshlight Vibro – en vibrerende oplevelse

Prøv den originale Fleshlight med et twist. Med Fleshlight Vibro får den klassiske Pink Lady Fleshlight men med mulighed for at tilføje stimulerende vibrationer. Fleshlighten kommer med hele tre små bullet vibratorer. Du bestemmer selv, om de skal være tændte, eller om du blot vil nyde det realistiske og pirrende sleeve.

Du får alle de funktioner, som du kender fra Fleshlights produkter, herunder mulighed for at justere trykket. Med vibrationerne kan du skrue op for intensiteten og nyde et vildere klimaks, end du har prøvet før.

Sådan bruger du din Fleshlight Vibro

Sørg for at opvarme dit sleeve inden du går i gang. Det vil sikre det den mest naturtro oplevelse. Sleevet fjernes fra beholderen, og lægges i varmt vand i nogle minutter. Bagefter sættes det tilbage i hylsteret.

Når sleevet er opvarmet, er det vigtigt, at du også husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Her er det vigtigt, at du ikke sparer, da det er med til at give den glatte og lækre fornemmelse, der får det hele til at føles rigtigt.

Et realistisk sleeve af Real Feel Superskin

En Fleshlight Vibro kommer med et sleeve af det patenteret Real Feel Superskin. Det er ikke nogen hemmelighed, at dette er en af grundende til mærkets store succes. Materialet er udviklet til at føles præcis som rigtigt hud, og er derudover dejlig fleksibel.

Når dette materiale bliver tilføjet en pirrende struktur, vil du hurtigt nå i mål. Den realistiske oplevelse er også grunden til, at mange mænd bruger deres Fleshlight til stamina træning. Hvis du kan holdere længere med en Fleshlight, kan du også holde længere, når det kommer til den ægte vare.

Pirrende struktur med knopper

Pink Lady er den originale Fleshlight, og Vibro modellen er derfor en videreudvikling af verdens mest populære onaniprodukt til mænd. Den indvendige struktur i sleevet kan derfor også minde om den originale, men der er dog forskel.

Ligesom med alle deres andre produkter arbejder Fleshlight hele tiden på at forbedre dem selv. Derfor har de også opdateret strukturen i Fleshlight Vibro, så du får en endnu bedre stimulering. Du vil blive forkælet af flere rækker af pirrende knopper, der går fra rod til spids.

Skru op for intensiteten med 3 vibratorer

Det der adskiller Fleshlight Vibro fra andre modeller, er de tre vibratorer. Med disse bullet vibratorer kan du tilføje din Fleshlight oplevelse noget helt nyt. Samtidig med du nyder det bløde og realistiske sleeve med pirrende struktur, kan du også nyde stimulerende vibrationer.

Vibratorerne har kun én indstilling, men du kan justere intensiteten ved at tilføje flere. Start for eksempel med en enkel og tænd så nummer to eller tre, hvis det skal gå vildere for sig. Du kan naturligvis også nyde Fleshlighten helt uden nogen vibrationer.

Husk at rengør din Fleshlight

Når du har brugt din Fleshlight Vibro er det naturligvis vigtigt, at du gør den rent. Dette sikre dig en god hygiejne og er også med til at øge produktets levetid. For at rengøre sleevet tages det ud af beholderen. Skyl det grundigt under varmt vand.

Brug herefter en antibakteriel rengøringsspray. Når sleevet er tørret helt, anbefales det, at du bruger Renewing Powder. Det gør, at sleevets materiale bevarer sin blødhed og fleksibilitet.

Detaljer
Vægt832 g
Længde

25 cm

Indsætbar længde

22,9 cm

Indre diameter

1,3 cm (strækbar)

Materiale

SuperSkin

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Fleshlight

Vibration

vibration fra 3 individuelle bullets

Batteri

3x LR44 (inkl.)

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være når du trænger ind, ved at justere låget i bunden
 4. Tilføj vibrationer ved at tænde for en eller flere af de medfølgende bullet vibratorer

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

 1. Hans

  God oplevelse men..
  Selve vibrationerne er gode og det er generelt et rigtig godt produkt men… det er lidt træls at man ikke kan tænde, slukke eller justere vibrationerne uden at skulle stoppe hele legen. En lille kritik. Produktet er dog stadig det hele værd og man kan sagtens bruge den uden vibrationer, hvis man ikke lige orker det.

 2. Alfred

  Fleshligt med vibrationer
  Var spændt på hvordan det ville fungere med vibrationer, men synes virkelig det kan noget. Følelsen bliver kun bedre når sleevet også er varmt. Klar anbefaling.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%