Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice

DKK 489,00

 • En Fleshlight der imiterer et blowjob
 • Pirrende “thrust” struktur
 • 100% vandtæt for nem rengøring
 • Kan bruges til onani og forspil
 • Lavet i Real Feel Superskin

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27387 Kategorier: , , , , GTIN: 810476011192

Oplev en realistisk følelse af oralsex med Fleshlight Turbo

Har du længe drømt om det ultimative blowjob? Så behøver du ikke længere nøjes med at drømme. Prøv Fleshlight Turbo og du vil opleve den mest fantastiske følelse af et stimulerende og realistisk blowjob.

Den unikke “thrust” struktur pirrer ikke bare penis fra rod til spids, men gør også, at du vil få følelsen af at trænge forbi læber og tunge. Oplev en deep-throat følelse og juster trykket med den smarte vakuumstruktur.

Sådan bruger du din Fleshlight Turbo

Når du skal bruge din Fleshlight Turbo, anbefaler vi, at det første du gør, er at tage sleevet ud af beholderen. Herefter holder du det under varmt vand i et par minutter, og sætter det tilbage. Med dette lille trick har du sikret dig en meget mere realistisk oplevelse, da det vil føles dejlig varmt, når du trænger ind i den våde mund.

For at sikre at munden er våd og dejlig, er det naturligvis vigtigt, at du husker at bruge vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre en god mængde på din penis samt ved åbningen og i Fleshlighten. Så er du klar til en uforglemmelig onanioplevelse.

En indre “thrust” struktur

Fleshlight Turbo er udstyret med en særlig thrust-struktur. Det er det indvendige mønster, der vil kæle for din penis, når du fører Fleshlighten op og ned. Mønsteret består er twists og riller, der forandrer sig, jo dybere du går.

Indgangen er også noget helt unikt. Den er nemlig lavet, så du først vil føle et par stramme læber omkring din penis, hvorefter du også vil mærke, hvordan din penis føres forbi en tunge. Du får derfor den fulde oplevelse af et realistisk blowjob.

Juster trykket og få fuld kontrol

Det smarte ved en Fleshlight er, at du er i fuld kontrol over din stimulering. Går det lidt for hurtigt sætter du naturligvis bare tempoet ned og omvendt. Men derudover kommer alle Fleshlights også med en vakuum funktion.

Det betyder, at du kan justere trykket, så det passer til dig. Trykket justeres ved at skrue på låget i bunden. Øger du trykket, vil stimuleringen blive mere intens. Justeringen gør også, at Fleshlights er perfekte til staminatræning. Prøv for eksempel at udskyde din orgasme, så længe du kan – det vil i sidste ende også føre til et mere intenst klimaks.

Fleshlight – et kvalitetsmærke

Når du vælger et produkt fra det verdenskendte mærke Fleshlight, er du sikret en høj standard. Du får et onaniprodukt i kvalitetsmaterialer, i et design der er skabt til at give dig den største nydelse. Fleshlight er kommet langt siden deres allerførste originale model, og du kan i dag finde et utal af modeller.

Deres Turbo model der imiterer oralsex, er blot en af valgmulighederne du har, hvis du er faldet for det smarte Fleshlight mærke. Du kan ligeledes finde modeller, der har vaginal eller anal indgang. Derudover er der også varianter lavet i samarbejde med nutidens mest eftertragtede pornostjerner.

Rengøring af Fleshlight Turbo Thrust

For at kunne nyde den lækre følelse af et realistisk blowjob igen og igen, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for en korrekt rengøring af din Fleshlight Turbo, hver gang du har brugt den. Det er heldigvis ret nemt og hurtigt.

Sleevet på din Fleshlight kan tages ud, hvilket gør det nemt at vaske det rent i varmt vand. For at sikre den bedste hygiejne, anbefales det, at du bruger en rengøringsspray efterfølgende. Ønsker du at bevare sleevets blødhed og elasticitet, skal du bruge Fleshlights Renewing Powder efter rengøring.

Vægt703 g
Længde

25 cm

Indsætbar længde

21,5 cm

Indre diameter

0,7 – 1,9 cm (strækbar)

Materiale

SuperSkin

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Fleshlight

Oversigt

 • En Fleshlight der imiterer et blowjob
 • Pirrende “thrust” struktur
 • 100% vandtæt for nem rengøring
 • Kan bruges til onani og forspil
 • Lavet i Real Feel Superskin

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være, ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice”