Fleshlight Quickshot Quick Connect Forlænger

DKK 65,00

  • Forlæng din Quickshot og få ekstra stimulering
  • Quickshot connect er designet til Fleshlight Quickshots
  • Design din helt egen fleshlight

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28986 Kategori: GTIN: 810476019266

Sammensæt din egen Fleshlight med en Quickshot Quick Connect forlænger

Med en Fleshlight Quickshot Quick Connect forlænger får du dobbelt så meget sjov. Denne forlænger kan sammensætte to Fleshlight Quickshots. Når du sammensætter to får du ekstra længde og dybde på din Fleshlight. Med forlængeren kan du designe din helt egen Fleshlight model.

Opnå mere stimulering

Ved at sammensætte to Fleshlight Quickshots får du mere dybde. Det vil også give dig en mere realistisk følelse omkring penis. Da vores Fleshlight Quickshot sleeve er designet med stimulerende riller indeni, samt er gennemsigtigt, kan du se alt hvad der foregår.

Lad dig ikke narre af den lille størrelse. Størrelsen er med til at give en stram og realistisk oplevelse. Når du sætter to Quickshots sammen vil du kunne nyde en dybere stimulering. Samtidig har du mulighed for at bruge en af de to Quickshots alene, hvis det er det, du ønsker.

Hvordan bruger jeg min Fleshlight Quickshot Quick Connect forlænger?

Det er meget lige til at benytte din nye Fleshlight Quickshot Quick Connect forlænger. Du sætter blot en Quickshot i hver ende af forlængeren. Husk at bruge vandbaseret glidecreme sammen med den Fleshlight.

Efter brug skyller du blot sleevet af med varmt vand. Du kan med fordel benytte Fleshlights egen rengøringsspray for at desinficere sleevet og opnå et hygiejnisk resultat. Spray 2-3 gange og tør eller lad den tørre af sig selv.

Vægt65 g

Oversigt

  • Forlæng din Quickshot og få ekstra stimulering
  • Quickshot connect er designet til Fleshlight Quickshots
  • Design din helt egen fleshlight

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Quickshot Quick Connect Forlænger”