Fleshlight Quickshot Masturbator Vantage – PRISVINDER

DKK 189,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Prøv den unikke Fleshlight, der er åben i begge ender – den er perfekt til et ekstra stimulerende blowjob
 • Sleevet er gennemsigtigt, så du kan få en oplevelse, der også er en fryd for øjnene
 • Indersiden af sleevet har en stimulerende struktur med knopper i det unikke Real Feel SuperSkin materiale
 • Ekstra nem at gøre ren, da sleevet er åbent – kommer med smart hylster til hygiejnisk opbevaring

Læs Mere

Ikke på lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fleshlight Quickshot Masturbator Vantage

Fleshlight Quickshot Masturbator Vantage er Fleshlights til dato mest kompakte løsning. Denne Fleshlight er med sin lille størrelse og praktiske gennemsigtige låg i begge ender utrolig let at have med at gøre og håndtere, for ikke at nævne hvor diskret og let den er både at transportere eller gemme sikkert væk.

Der er trods størrelsen på denne Fleshlight Quickshot ikke blevet gået på kompromis med noget som helst, og kvaliteten er som du kender den fra resten af Fleshlights produkter selvfølgelig helt i top. Det er ikke for sjov at Fleshlight Quickshot Masturbator Vantage er en prisvinder og et af de mest populære fleshlight produkter.

Sådan bruger du din Fleshlight Quickshot

Det er vigtigt ikke at springe glidecremen over, når det kommer til denne masturbator. Det vil få det hele til at glide let og gøre, at den stimulerende struktur på indersiden pirrer endnu mere. Det er dertil vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Skal følelsen være endnu mere stimulerende kan du prøve at lægge sleevet i varmt vand i nogle minutter før du skal bruge det. På den måde vil det være en både våd og varm oplevelse. Du kan med fordel bruge Quickshot til et ekstra stimulerende blowjob eller under onani.

Gør nydelsen større med Quickshot tilbehør

Der er forskelligt tilbehør til din Quickshot Fleshlight, som kan gøre din oplevelse endnu mere pirrende, og som giver dig mulighed for at skræddersy din stimulering. Brug for eksempel en Quickshot Quick Connect.

Dette tilbehørsstykke gør det muligt at sætte to Quickshot masturbatorer sammen. På den måde kan du gøre stimuleringen mere intens, men du kan også gøre din oplevelse mere varieret. Prøv for eksempel at sætte to forskellige modeller sammen, så du kan skifte mellem forskellige pirrende strukturer.

I kan være to om det

Fleshlight Quickshot er designet til fræk leg, og fordi den er åben i begge ender, kan den fungere som ekstra stimuli ved for eksempel blowjobs og handjobs, hvor den vil være en naturlig del af den samlede stimulering. Fleshlighten er også gennemsigtig, og der er bestemt et element af visuel stimulering, fordi du kan se, hvad der foregår inde i din fleshlight.

Masturbatoren er altså den perfekte løsning til både onani og leg med din partner. Det stilrene design gør den også nem at introducere for din partner, og den vil hurtigt blive en del af jeres frække lege i soveværelset.

Fræk og realistisk – og yderst praktisk

Quickshot modellen er en meget praktiske løsning, og den kræver mindre rengøring end normale Fleshlights, der består af et lukket sleeve. Denne lækre lille sag har en samlet længde med låg på kun 11 cm og en indførelseslængde på 9 cm, og er altså et af de mest diskrete og praktiske produkter til mænd.

Fleshlight Quickshot kan bruges både i soveværelset og i badet uanset om du er alene eller sammen med din partner. Mulighederne for frække lege med denne masturbator er altså kun begrænset af din fantasi.

Sådan passer du på din Fleshlight Quickshot

På grund af det åbne sleeve er rengøringen endnu nemmere med denne model. Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt i varmt vand. Herefter kan du med fordel bruge en rensespray til sexlegetøj. Spray 2 til 3 gange.

Efter rengøring er det vigtigt, at du sørger for, at sexlegetøjet er helt tørt. Så kan du nemlig bruge en Renewing Powder, der hjælper materialet med at beholde sin blødhed og elasticitet. Når sleevet er rengjort og plejet, kan du opbevare det i den praktiske beholder.

Detaljer
Vægt270 g
Længde

11 cm

Indsætbar længde

8,8 cm

Diameter

6,5 cm

Indre diameter

2 cm (kan strækkes op til 5 cm)

Materiale

SuperSkin

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Fleshlight

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med din Fleshlight
 2. Du kan evt. holde sleevet under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk onanioplevelse

Efter brug

 1. Skyl sleevet grundigt rent i varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Sørg for at sleevet er helt tørt inden du sætter det tilbage i hylsteret
Anmeldelser (3)

3 anmeldelser af Fleshlight Quickshot Masturbator Vantage – PRISVINDER

 1. SD

  Ligetil og helt simpelt
  Du får den samme kvalitet som hos andre produkter fra fleshlight, bare til en mere overkommelig pris. Et godt valg hvis du vil bruge den sammen med kæresten. Er du lidt større end gennemsnittet (som mig) kan det kræve ekstra godt med glidecreme.

 2. Doktoren

  Quickshot anmeldelse
  Jeg er helt vild med det her produkt fra fleshlight. Jeg synes kvaliteten er ret god og materialet føles dejlig blødt og meget ligsom rigtig hud. Den er også meget nem at bruge og jeg er faktisk ret stor fan af det gennemsigtige look. Rengøringen er hurtigt overstået og med hylsteret holder den sig ren i skuffen.

 3. Søren

  Der er intet dårligt at sige
  Den er nem at bruge, føles dejlig og så er det super nemt at gøre den ren efter. Hylsteret er også meget praktisk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%