Fleshlight Pink Lady Vortex Masturbator

DKK 439,00

 • Realistisk Fleshlight
 • Lavet af Real Feel Superskin
 • Stimulerende struktur
 • 100% vandtæt
 • Kan bruges til onani og forspil

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E21725 Kategorier: , , , , GTIN: 810476017644

Prøv en Fleshlight Pink Lady

Du har sikkert hørt meget om de populære onaniprodukter til mænd – og med god grund. Med en Fleshlight Pink Lady kan du få følelsen af en rigtig kvinde, også når du er alene. På grund af det patenterede Real Feel Superskin føles det mønstrede sleeve som den ægte vare.

I alle Fleshlights finder du et skruelåg i bunden. Dette lader dig justere trykket i beholderen, og giver dig derfor fuld kontrol over din stimulering. Skru op eller ned alt efter, hvor intenst du ønsker det.

En unik vortex struktur

Hver Fleshlight har sin egen struktur, og med Pink Lady får du det såkaldte vortex mønster. Den indvendige side af sleevet er udstyret med gentagende rækker af bølgende riller. Det føles fantastisk, når de kæler for din penis, mens du bevæger Fleshlighten i dit eget tempo.

Materialet som sleevet er lavet i, er super fleksibelt, hvorfor det også vil passe til din penisstørrelse. Ønsker du en mere stram oplevelse, kan du nemt justere trykket. Det eneste du skal gøre, er at skrue på låget i bunden.

Realistisk oplevelse med Real Feel Superskin

En af hemmelighederne bag Fleshlights store succes er deres patenteret Real Feel Superskin materiale. Materialet er lavet, så det føles ligesom rigtig hud. Det er samtidig meget elastisk og dejlig blødt. Kort sagt, er det dette materiale, der gør, at du får en naturtro oplevelse, når du bruger en Fleshlight.

Materialet vil også holde på den varme, der skabes, mens du bruger produktet. Det er ligeledes med til at øge realismen i din oplevelse og generelt øge stimuleringen.

Juster trykket og kontroller dit klimaks

Når du køber en Fleshlight Pink Lady, får du fuldstændig kontrol over din stimulering. I bunden af alle Fleshlights er der et skruelåg. Her kan du justere trykket, og dermed bestemme hvor intens en oplevelse du ønsker.

Mange mænd bruger også en Fleshlight Pink Lady til stamina træning. Ved at bruge en start-og-stop teknik kan du udskyde dit klimaks og i sidste ende opbygge en bedre udholdenhed. Ved at kontrollere din orgasme kan du også opnå et mere langvarigt og intenst klimaks.

Sådan bruger du din Fleshlight Pink Lady

Start med at opvarme sleevet. Dette gøres ved at tage det ud af beholderen og holde det under varmt vand i et par minutter. Herefter kan du sætte det tilbage i beholderen. Sleevet er nu opvarmet, og vil føles endnu mere realistisk.

Herefter skal du bruge en god mængde vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret type, og at du bruger rigeligt af den. Sørg for at smøre noget på penis samt ved indgangen.

Husk at rengør din Fleshlight

For at holde din Fleshlight Pink Lady hygiejnisk og i god stand, er det vigtigt, at du rengør den hver gang du har brugt den. Dette gøres ved at fjerne sleevet fra beholderen og vaske det grundigt i varmt vand. Brug herefter en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Til Fleshlights produkter anbefales det, at du bruger en Renewing Powder efter rengøring. Ved at bruge dette pulver på både yder- og inderside af sleevet, sikrer du, at det bevarer sin blødhed og elasticitet.

Verdens mest populære onaniprodukt til mænd

Det er med god grund, at Fleshlight er blevet et af verdens mest populære onaniprodukter til mænd. Siden 1990’erne har de udviklet deres produkter og forbedret dem. I dag finder du derfor et bredt udvalg af Fleshlights, der kan dække ethvert behov.

Prøv serien Fleshlight Girls der er lavet i samarbejde med nogle af tidens mest eftertragtede pornostjerner. Eller hvad med en Fleshlight der føles præcis som et blowjob. Udforsk den stimulerende verden af Fleshlight og find den, der kan tilfredsstille dig.

Vægt 752 g
Længde

25 cm

Indsætbar længde

23 cm

Indre diameter

0,7 – 1,9 cm (strækbar)

Materiale

SuperSkin

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Fleshlight

Oversigt

 • Realistisk Fleshlight
 • Lavet af Real Feel Superskin
 • Stimulerende struktur
 • 100% vandtæt
 • Kan bruges til onani og forspil

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være når du trænger ind, ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
X