Fleshlight Pink Lady Original – BESTSELLER

DKK 439,00

 • Den originale fleshlight
 • God til begyndere eller hvis du har en større penis
 • Realistisk udseende og følelse
 • 100% Vandtæt
 • Diskret indpakning

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E21518 Kategorier: , , , , , GTIN: 810476017002

Fleshlight Pink Lady Original – en klassiker

Fleshlight er ikke uden grund verdens mest populære sexlegetøjsmærke til mænd. Deres innovative design er kendt og brugt verden over. Hvis du ønsker dig noget, der føles som den ægte vare, så er du kommet til det rette sted. Fleshlight Pink Lady Original er nemlig lidt af en original!

Fleshlight Pink Lady Original er den klassiske model fra Fleshlight og beviser nemt, at klassisk ikke er det samme som gammel og kedelig. Pink Lady modellen er nemlig stadig en absolut bestseller, og vi forstår i hvert fald godt hvorfor! Den frække åbning er formet som en pirrende vagina, som bare venter på, at du trænger dig ind. Designet er simpelt og klassisk, og kan gemmes diskret væk, hvis man ønsker det.

Sådan bruger du din Fleshlight Pink Lady Original

Ingen leg uden glidecreme. For at få den bedste oplevelse med din Fleshlight Pink Lady Original skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Det er nemlig den eneste slags, som det realistiske SuperSkin kan tåle. Smør det gerne på indersiden, ved åbningen og på penis.

For en endnu mere realistisk oplevelse kan du tage sleevet ud af beholderen og lægge det i varmt vand i nogle minutter. Sleevet bliver varmet op, og vil føles både varmt og glat når du trænger ind – ligesom den ægte vare.

En helt fantastisk følelse

Fleshlight Pink Lady Original giver en helt vidunderlig følelse. Det simple design af kanalen, gør den særligt velegnet til mænd, der enten har en sensitiv penis eller er veludrustet. Det bløde indre inviterer dig ind i en ny verden, og kan tilpasse sig selv en veludrustet mand.

Det innovative Real Feel SuperSkin materiale gør, at det føles helt utroligt realistisk, når du bruger produktet. Følelsen af samleje er svær at genskabe, men Fleshlight har knækket koden til at komme meget tæt på. SuperSkin er blød og indbydende, og du kommer til at nyde den lækre følelse af hud mod hud, gang på gang.

Alene eller sammen

Selvom mange tror, at Fleshlight Pink Lady Original er udelukkende til solo-brug, så kan man absolut bruge den med en partner. Gør den til en del af jeres frække leg, og lad din partner mærke din vellyst over det spændende nye legetøj.

Fleshlight Pink Lady Original er vandtæt, og den kan derfor med fordel tages med i badet for en ekstra fræk og våd oplevelse. Det skal prøves! Du kan naturligvis også nyde en ekstra stimulerende onanistund med dit nye legetøj.

Mærk suget med den justerbare Fleshlight

For en ekstra fræk og intens oplevelse kan du justere trykket i sleevet ved at skrue på låget i enden. Det danner et pirrende vakuum. Vakuummet øger trykket og derfor også intensiteten af din oplevelse. Du kan derfor få, præcis den stimulering du har brug for, når du har brug for den.

Du kan også tage sleevet ud af beholderen og holde det under varmt vand før brug, for en endnu mere realistisk oplevelse. Så er Fleshlight Pink Lady Original lækkert varm og klar.

Nem og praktisk rengøring

Det er meget vigtigt at du gør din Fleshlight ren efter brug, men det er heldigvis også meget nemt. Tag sleevet ud af beholderen og skyl det grundigt med varmt vand. Når det er gjort, bruger du en rengøringsspray, som du sprayer 2-3 gange på sleevet.

Lad sleevet tørre og bruge efterfølgende deres Renewing Powder. Det sikrer at sleevet bevarer sin blødhed og elasticitet. Herefter kan du sætte sleevet tilbage i beholderen og sætte låget på igen. Så er du klar til næste gang!

Vægt 755 g
Mærke

Fleshlight

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Længde

25 cm

Indsætbar længde

23 cm

Indre diameter

1,9 cm (strækbar)

Vandtæt

Ja

Materiale

SuperSkin

Oversigt

 • Den originale fleshlight
 • God til begyndere eller hvis du har en større penis
 • Realistisk udseende og følelse
 • 100% Vandtæt
 • Diskret indpakning

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være når du trænger ind, ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
X