Fleshlight Go Jolt Masturbator – BESTSELLER

DKK 389,00

 • Realistisk anal Fleshlight
 • Sleeve med stimulerende struktur
 • Diskret beholder med låg
 • En mindre model end standard Fleshlights
 • Ekstra pirrende vakuum funktion

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E28599 Kategorier: , , , , GTIN: 810476019747

Fleshlight Go Jolt masturbator

Fleshlight Go Jolt Masturbator er en lille og let sag fra Fleshlight som er god til dig, som gerne vil have en mere praktisk og diskret oplevelse, mens du nyder den stramme anale åbning, som Go jolt tilbyder.

Du går med Go Jolt ikke ned på nydelse. For med sin anale simulering får du en stram og gribende oplevelse, som du vil længes efter at tage igen og igen. Fleshlight Go er en serie af mere kompakte og rejsevenlige Fleshlight modeller.

Sådan bruger du din Fleshlight Go Jolt Masturbator

Det er vigtigt, at du altid bruger vandbaseret glidecreme sammen med din Fleshlight Go Jolt Masturbator. Denne type glidecreme er den eneste, der kan bruges sammen med SuperSkin materialet, og så giver den dig den bedste oplevelse. Smør glidecremen på indersiden af sleevet, ved åbningen samt på penis for at få den fulde effekt.

Du kan med fordel inden brug af din Fleshlight tage sleevet ud af beholderen og varme det under varmt vand i et par minutter, sådan opnår du en mere realistisk følelse, som kan tage din onani til helt nye højder.

Mindre model pakket med nydelse

Denne Fleshlight Go Jolt er en af mærkets mere kompakte modeller – optimeret til praktisk opbevaring og transport. Selvom denne version er mindre end de originale størrelser, er der bestemt ikke gået på kompromis med nydelsen.

Du får en lækker stimulering, som simulerer følelsen af anal penetrering på den mest realistiske måde. Fleshlight Go Jolt Masturbator er pakket med et stramt design og har kantede riller, som griber stramt om din penis. Det hele er med til at give en intens oplevelse.

En intens anal oplevelse

Fleshlight har med deres produkter, som simulerer anal penetration virkelig ramt hovedet på sømmet – og denne lille og smarte Go Jolt er ingen undtagelse. Den tager godt ved dig, og giver dig en realistisk og lækker oplevelse, så du kan få de mest intense orgasmer.

Den har nogle intense kantede riller hele vejen igennem, så du bliver taget godt imod og grebet godt ved af denne lille stramme sag. Ønsker du at variere din onanioplevelse, kan du med fordel kombinere den med en af de mange andre Fleshlight modeller i andre designs.

Brug den alene og sammen

Denne Fleshlight er oplagt at bruge alene, til både onani og staminatræning. Den kan dog også bringe noget ekstra til din leg med din partner. Her kan den være en del af et frækt forspil eller en intim leg, hvor I begge kan prøve noget nyt og pirrende af.

Med sit diskrete design og sin kompakte størrelse er denne Fleshlight Go Jolt Masturbator både let at gemme væk i en skuffe eller at have med på tur, måske skal den med på en frækt weekend-ophold?

Rengøring af din Fleshlight Go Jolt masturbator

Husk altid at gøre din Fleshlight ren efter brug. Dette gøres ved at tage sleevet ud af beholderen og rense det i varmt vand, så alle rester fjernes. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj, så dit sleeve er helt rent til næste gang du får lyst til en stram og stimulerende oplevelse.

Sleevet skal være helt tørt, før det kan placeres tilbage i beholderen og låget kan sættes på. Du kan med fordel lade sleevet lufttørre eller brug en klud. For at passe godt på materialet anbefales det at bruge Fleshlights Renewing Powder på det rene og tørre sleeve.

Vægt 500 g
Mærke

Fleshlight

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Længde

18 cm

Indsætbar længde

17 cm

Indre diameter

1 cm (strækbar)

Vandtæt

Ja

Materiale

SuperSkin

Oversigt

 • Realistisk anal Fleshlight
 • Sleeve med stimulerende struktur
 • Diskret beholder med låg
 • En mindre model end standard Fleshlights
 • Ekstra pirrende vakuum funktion

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være når du trænger ind, ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
X