Fleshlight Flight Pilot – PRISVINDER

DKK 349,00

 • Tag din Fleshlight med dig på rejsen – denne rejsevenlig Fleshlight kommer i en kompakt størrelse
 • Sleevet har en stimulerende struktur i det fantastiske Real Feel SuperSkin materiale, der føles som den ægte vare
 • Fleshlight Flight Pilot har vundet prisen som det bedste sexlegetøj til mænd – prøv selv!
 • Du kan øge intensiteten ved at justere på det justerbare vakuum – skru på låget i bunden for at justere vakuummet
 • Let at rengøre med sit vandtætte design – sleevet kan tages ud og skylles i vand

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fleshlight Flight Pilot – en kompakt model

Fleshlight Flight Pilot er en fleshlight i et ultra strømlinet og lækkert design. Med sin diskrete sorte beholder kan denne fleshlight gemmes i åbent skue. Den er lidt mindre end de traditionelle fleshlights og er altså også en god mulighed, hvis du vil have lidt lækkert legetøj med på dine rejser.

Denne Fleshlight simulerer analsex med sit stramme indre, så du får en intens og gennemført oplevelse, som tager dig med til nye højder. Som ved alle Fleshlights produkter har du fuld kontrol over stimuleringen med det justerbare tryk.

Sådan bruger du din Fleshlight Flight Pilot

Fleshlight Flight Pilot kommer med instruktioner til brug, men du får dem også lige her for en sikkerheds skyld. Du skal bruge vandbaseret glidecreme sammen med din fleshlight. Påfør både på penis og din Fleshlights åbning.

For en mere realistisk oplevelse kan du tage sleevet ud af beholderen og varme det op under varmt vand i et par minutter. Det varme sleeve sammen med den glatte glidecreme giver dig en utrolig realistisk oplevelse.

Det bedst sælgende onaniprodukt

Fleshlight Flight Pilot er en af mærkets bestsellers. Med sin mindre størrelse og sit utroligt strømlinede design er den en flot og diskret Fleshlight, som let kan gemme sig i åbent skue. Designet giver en all-around luksuriøs følelse og det er ikke for sjov at denne Fleshlight også er en prisvinder, for den fortjener virkelig sin plads på første klasse.

Med Fleshlighten får du en gennemført lækker og stram oplevelse, som er svær at sige nej til. Flight Pilot er blot en af de modeller fra det populære mærke du kan nyde. Du kan også finde modeller i større og realistiske designs.

Fleshlight Flight Pilot er ekstra sexet

Fleshlight har gjort sig umage for at bringe dig en ekstra luksuriøs version af deres bestsellere, og med Flight serien som resultat, har du klart opnået deres mål. Fleshlight Flight Pilot brillerer med sit diskrete, strømlinede og aerodynamiske design, der med en luksuriøs oplevelse i centrum, giver dig lige den orgasme du længes efter.

Fleshlighten er ekstra stram og simulerer en anal penetration. Derved får du en stram og intens oplevelse og rigelig mulighed for fræk leg. Brug for eksempel din Fleshlight sammen med noget lækkert på din skærm, for en ekstra stimulerende oplevelse.

Designet til at komme med på farten

Med Fleshlight Flight Pilot har du en Fleshlight som, sit navn tro, er designet til at komme med på farten. Vil du have den med på korte eller længere ture, er denne kompakte løsning perfekt og tager ikke meget plads i din bagage, hvor den også er diskret. Den er en af de mest diskrete og lækre designs som det populære mærke er kommet med.

Fleshlights er udover at være nogle utroligt lækre onaniprodukter, gode som stamina træningsprodukter. Ved at bruge onaniproduktet kan du træne dig selv og din udholdenhed, så du kan udvise ekstra stamina i soveværelset med din partner. Altså kan denne fleshlight være et godt bidrag til både dit og din partners sexliv.

Pas godt på din Fleshlight

Efter brug tager du sleevet ud af beholderen og renser det i varmt vand. Derefter skal du bruge en rensespray lavet til sexlegetøj. Sprøjt gerne 2 eller 3 gange, så du er sikker på at din fleshlight er helt ren.

Når sleevet er tørt kan du bruge en Renewing Powder. Det holder dit sleeve blødt og elastisk. Herefter placeres det tilbage i beholderen og du kan sætte låget på igen. Nu er den klar til at blive taget i brug igen, næste gang lysten melder sig.

Detaljer
Vægt480 g
Mærke

Fleshlight

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Længde

18 cm

Indsætbar længde

15,5 cm

Indre diameter

1,3 cm (strækbar)

Vandtæt

Ja

Materiale

SuperSkin

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl det grundigt rent i varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Flight Pilot – PRISVINDER”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%