Fleshlight Fleshsack Anal med Kugler

DKK 459,00

 • Få den realistiske følelse af at dyrke analsex med denne anal Fleshlight med kugler
 • På indersiden har sleevet en stimulerende struktur bestående af riller og knopper
 • Sleevet er fremstillet af det unikke Real Feel SuperSkin materiale, der føles som ægte hud
 • Du kan gøre oplevelsen mere intens ved at justere vakuummet – giver en strammere følelse
 • Tag din Fleshlight med i badet – den er 100% vandtæt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31058 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Få den realistiske følelse af at dyrke analsex med denne anal Fleshlight med kugler
 • På indersiden har sleevet en stimulerende struktur bestående af riller og knopper
 • Sleevet er fremstillet af det unikke Real Feel SuperSkin materiale, der føles som ægte hud
 • Du kan gøre oplevelsen mere intens ved at justere vakuummet – giver en strammere følelse
 • Tag din Fleshlight med i badet – den er 100% vandtæt

Læs Mere

Beskrivelse

Fleshlight Fleshsack – anal masturbator med kugler

Denne Fleshlight Fleshsack Anal med kugler er en anal fleshlight. Den stramme indgang vil pirrer dig fra start af, mens den indvendige struktur vil forkæle din penis fra rod til spids, i et tempo du har fuld kontrol over.

Fleshlighten kommer komplet med kugler og giver altså en samlet mere realistisk oplevelse, hvor der er ekstra stimuli, idet at du kan mærke kuglerne, som giver en ekstra og mere masserende følelse under brug. En oplevelse du ikke får med noget andet sexlegetøj til mænd.

Få den bedste oplevelse med din Fleshlight Fleshsack

Du skal altid bruge vandbaseret glidecreme med din Fleshlight Fleshsack, og vi anbefaler at bruge en god generøs mængde for den bedste oplevelse med denne stramme Fleshlight Fleshsack. Sørg for at smøre det godt rundt ved indgangen samt på penis.

Sleevet er som i alle Fleshlights modeller udtageligt. Derfor kan du også varme det ved at lægge det i varmt vand i nogle minutter før brug. På denne måde vil du ikke bare få en helt våd og glat fornemmelse ved penetrering men også mærke en realistisk varme.

En stram og intens oplevelse

Denne fleshlight er 28 cm lang og indførelseslængden er 21,5 cm. Den kommer i en simpel og diskret sort beholder. Fleshlight Fleshsack har en række stimulerende riller og dubber på indersiden, som giver en yderst stimulerende og lækker følelse.

Det stramme hul vil gøre, at den pirrende struktur føles endnu mere intens. Hvis det ikke er nok, kan du gøre intensiteten større ved at justere vakuummet. Dette gøres meget nemt ved at skrue på låget i bunden.

Bedre sex med det rette værktøj

Fleshlights er blandt andet gode til at træne din stamina, og denne anale version byder bestemt på en strammere udfordring. Du kan også med fordel bruge din Fleshlight som en del af et frækt forspil sammen med din partner. Det kan være en fræk oplevelse for begge parter.

Det populære onaniprodukt til mænd kommer i et utal af designs. Du kan derfor også finde en Fleshlight der dækker dine behov. Der findes for eksempel flere slags anal Fleshlights, så du kan vælge den helt rigtige.

Realistisk og stimulerende

Fleshlights produkter er alle kendte for deres virkelighedstro design, især deres patenteret Real Feel SuperSkin materiale og bløde overflade er vellidt. Både design og materiale bidrager til en yderst gennemført stimulerende oplevelse.

Kuglerne på denne Fleshlight Fleshsack er både realistiske og lækre med en blød følelse. Kuglerne giver dig en realistisk oplevelse af analsex med en mand, da de ved at følge dig i dine bevægelser og svinge sammen med dine stød. Det bidrager samtidig til en rar og masserende følelse, som kan tilføje noget helt nyt til dine sexlege og orgasmer.

Sådan passer du på din Fleshlight Fleshsack

Efter brug skal du huske at gøre din Fleshlight ren. Dette gøres ved at tage sleevet ud af beholderen og skylle det grundigt i varmt vand. Herefter anbefaler vi, at du bruger en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj. Spray gerne 2 til 3 gange.

Efter rengøring og når sleevet er tørt, kan du med fordel bruge en Renewing Powder, som gør, at overfladen på sleevet forbliver blød og i den bedste kvalitet. Når din fleshlight er tør, kan du sætte det tilbage i beholderen og skrue låget på igen – så er din Fleshlight klar til næste gang.

Detaljer
Vægt845 g
Mærke

Fleshlight

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Længde

25 cm

Indsætbar længde

21,5 cm

Indre diameter

1,3 cm (strækbar)

Vandtæt

Ja

Materiale

SuperSkin

Vejledning

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl det grundigt rent i varmt vand
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Fleshsack Anal med Kugler”