Viser et enkelt resultat

Har du prøvet den største dildo, du kunne finde, og mangler du stadig fylde? Eller har du udforsket, alle de butt-plugs der er, og ønsker du stadig en større udfordring? Så er du klar til at opleve en helt ny form for intens nydelse – nemlig fisting.

Med fisting indføres hele hånden enten vaginalt eller analt, og du vil derfor få en yderst fyldig oplevelse, som du aldrig har prøvet før. Den særlig store fylde gør, at du også kan opleve en helt speciel stimulering, der i sidste ende også kan lede til særlig dybe orgasmer.

Det er naturligvis ikke for nybegyndere. Har du ikke prøvet at lege med anal stimulering før, eller ekstra store dildoer er det måske ikke det, du skal starte med. Men har du udforsket det meste, der findes på markedet for ekstra fyldig stimulering, kan det være, at det kan give dig den ekstra fylde, du søger.

Hos Altertystys.dk giver vi dig et bredt udvalg af produkter til anal stimulering af tilbehør, der kan gøre oplevelsen endnu mere nydelsesfuld. Når det kommer til fisting, er smørelse naturligvis alt, og derfor kan du også finde glidecreme lige her. Læs mere

Billigst på PriceRunner

Anal glidecreme

Fisting Gel Glidecreme

DKK 140,00


Hvad er fisting?

Fisting handler kort og godt om at blive fyldt så meget ud som muligt – enten vaginalt eller analt. Det fungerer ved, at du eller din partner bruger hånden til at penetrere den anden. Du kan også vælge at bruge et sexlegetøj. Disse er ofte udformet som en hånd enten med udstrakte fingre eller med en knyttet næve.

Det siger sig selv, at fisting creme eller glidecreme, betyder alt i denne sammenhæng. Det er simpelthen ikke muligt at penetrere med en hånd uden den rette mængde glidecreme. Dertil kommer der også en god mængde tålmodighed. Du opnår nemlig ikke en fuld penetrering i første forsøg. Øvelse gør som bekendt mester, også når det kommer til fisting.

Fisting med hånden

Du kan vælge at dyrke det med hånden. Her er der mulighed for at bruge det første stykke af hånden og gå så dybt, at også armen bruges. Hvor dybt du kan gå handler selvfølgelig om, hvor øvet du er, og er nok ikke noget, du opnår lige med det samme. Nogle foretrækker at bruge en engangslatexhandske, når du bruger deres egen hånd.

Bruger du et kondom eller en latexhandske, er det vigtigt, at den smørelse du bruger, ikke ødelægger latexen. Glidecremen skal derfor være fri for olie. Olien nedbryder latexen, og gør, at den beskyttende virkning aftager. Det er derfor ikke nogen god ide at hive vaselinen eller en madolie fra køkkenet frem. Brug i stedet en fisting creme eller anden glidecreme der er lavet til formålet.

Fisting med dildo

Synes du det er for grænseoverskridende at bruge din egen hånd, kan du også få et udvalg af fisting dildoer. De kan være udformet forskelligt, og er også varierende i størrelse. Det kan derfor også være, at du kan finde en mindre størrelse, der er mere begyndervenlig en andre. Dertil kan du også vælge en udformning, der er mere overkommelig.

Vælger du en fisting dildo med udstrakte hænder, vil indføringen begynde lettere, end hvis du har en fisting dildo med knyttet næve. Dette er en meget bred dildo fra start af, og kræver derfor også lidt ekstra øvelse for at kunne indføre. Husk, at en vandbaseret glidecreme er det bedste at bruge sammen med dit sexlegetøj. Plastik eller silikone materiale kan blive ødelagt af en silikone glidecreme.

Vaginal fisting

Med vaginal fisting er der naturligvis ingen leg før, der er blevet brugt rigelig mængder af glidecreme. Men tålmodighed er altså også vigtigt i denne henseende. Musklerne i vagina skal nemlig have tid til at blive tilpasset situationen og tage imod den ekstra fylde. Det handler hele tiden om, at du og din partner kommunikerer, og mærker efter, hvordan kroppen reagerer.

Det er sjældent, at man lykkedes med en fuld vaginal fisting i første forsøg, så bliv ikke skuffet hvis det ikke lykkedes. Det er bedre at gå helt langsomt frem og få en god oplevelse, end at blive utålmodig og opleve ubehag eller smerte ved legen. Hvis det ikke lykkedes første gang, kan I blot prøve igen og få endnu mere sjov og nydelse ud af legen.

Anal fisting

En anden måde at dyrke fisting på er, at penetrere med hånden analt. Anal fisting kan være en særlig sjov leg, da både kvinder og mænd kan være med. Mange af de samme forholdsregler gælder, når det kommer til anal som ved vaginal fisting. Træning, tålmodighed og selvfølgelig renlighed er nok de tre nøgleord ved denne fyldige stimulering, der er vigtigst.

Opvarmning er derfor ligeledes en vigtig ting ved anal fisting. Brug god tid på at skabe en afslappet stemning og begynd med en stimulerende intim massage. En god glidecreme kan også bruges i denne henseende. I kan også starte legen med en butt plug eller andet anal sexlegetøj og herefter bruge en dildo eller hånden.


Ingen fisting uden den rette smørelse

Der er én grundregel, når det kommer til fisting, og det er at bruge glidecreme. Det kan ikke siges nok gange eller tydeligt nok, at det altså er et totalt no-go uden den rette smørelse og nok af den. Den fyldige penetrering vil simpelthen ikke være mulig uden, og det kan også gå hen og blive decideret smertefuldt.

Hvis du vil have en god og behagelig oplevelse med fisting, skal du altså have styr på din glidecreme inden. Her kan du finde glidecreme lavet til formålet, eller du kan bruge en anden glidecreme. Det gode ved en glidecreme er, at den kommer i større mængder, hvilket også er passende i forhold til, at der skal bruges mere end ved normal penetrering.

Fisting creme

Når du vælger en fisting gel, er du sikret den optimale glideeffekt, der er perfekt til fisting. Det er vigtigt, at din glidecreme er drøj i brug, hvilket vil sige, at den holder i lang tid. Så går der nemlig længere tid, før du skal påføre mere. Det er dog vigtigt, at du ikke er bange for at bruge ekstra meget gel, hvis du mærker, at den tørrer ind.

En fisting gel er vandbaseret, og kan derfor bruges sammen med latexkondomer og silikone sexlegetøj. Men det gør også, at den bliver absorberet af huden. Du kan derfor være ude for at skulle tilføje mere løbende for at bevare den glatte fornemmelse. Begynd med en god mængde glidecreme, da det i dette tilfælde er bedre med for meget end for lidt.

Rigeligt med glidecreme

Rigeligt med glidecreme er nøglen til en god oplevelse med fisting. Alt bliver lettere, når du bruger en god glidecreme, der fjerner friktion og meget af den modstand, du ellers vil opleve. Det er dog vigtigt at pointere, at glidecreme ikke lader dig gå hurtigere frem. Det er stadig lige så vigtigt, at du er tålmodig, og begynder stille og roligt med penetreringen.

Uanset om der er tale om vaginal eller anal fisting er en god opvarmning vigtig. Modtageren skal være helt afslappet, ligge behageligt og være helt klar til at begynde. Herefter handler det om at kommunikere og mærke efter. Lyt til hvad modtageren siger, og hvordan kroppen reagerer på penetreringen. Glidecreme er blot en hjælper, der trods sin vigtighed ikke kan gøre hele arbejdet.

Tålmodighed er en dyd

Som med så meget andet i livet bliver fisting også meget bedre af en god portion tålmodighed. Der er ikke kommet meget godt ud af at være fortravlet, og det er helt sikkert også tilfældet med både anal og vaginal fisting. Hele legen starter lang tid før, penetreringen begynder. Det handler nemlig om at få skabt en rolig og afslappet stemning.

Det giver en god og tryg fornemmelse, og indikerer også, at I har tænkt jer at bruge den tid det tager. Det kan også være, at der skal tændes et par stearinlys, eller tændes for noget dejligt musik. I kan opsætte præcis den stemning, I ønsker, så du og din partner er klar til at nyde den ekstra fyldige oplevelse med fisting.

Stimulering med fisting

Når det er lykkedes, og I har fået god øvelse med penetreringen enten analt eller vaginalt, kan I lege med stimuleringen. Det er forskelligt, hvad man foretrækker, når det kommer til stimulering med fisting. Nogle ønsker en form for bevægelse som for eksempel frem og tilbage.

Mens andre blot ønsker at føle den fyldige hånd oppe. Her er bevægelse i nødvendig for, at hånden skal trækkes ud igen. Ved vaginal fisting kan du stimulere g-punktet eller a-punktet, der sidder længere oppe ved åbningen til livmoderhalsen. Ved anal fisting af mænd er det en oplagt mulighed for at give prostataen den opmærksomhed den fortjener.


Fisting for den erfarne

Har du meget erfaring med fisting og er efterhånden blevet lidt af en ekspert i den fyldige penetrering, er der stadig meget nydelse at finde. Fisting vil selv for erfarne give en intens nydelse, og der er flere ting, du kan eksperimentere med. Du kan blandt andet prøve forskellige måder at stimulere på. Det kan for eksempel være med hånden eller med et sexlegetøj.

Du kan finde en række dildoer, der er forskellige i størrelse og udformning. Det kan give nye former for nydelse og give en varieret oplevelse, så der altid er noget nyt og sjovt at udforske sammen med din partner.

Start med anal sexlegetøj

Har du en fræk fantasi om at opnå fuld penetrering med fisting er det en god ide at starte i det små. Du skal gerne være godt bekendt med alle de forskellige former for anal stimulering, der findes på markedet inden du giver dig i kast med kongen af anal leg. Brug derfor god tid på at prøve anal kæder, anal plugs samt anal dildoer og vibratorer.

Det kan nemlig lærer dig meget om, hvad der virker for dig, og hvordan du nyder at blive stimuleret analt. Du kan løbende prøve større og større sexlegetøj, så du også vænner dig til en mere fyldig oplevelse. Når du mener, du er klar, kan du enten ved hjælp af en dildo eller din partner hånd prøve den mest fyldige penetrering.

God hygiejne ved fisting

Som ved alt andet anal stimulering, er det vigtigt at have en god hygiejne. Det betyder fokus på rengøring inden og efter legen. Er du klar til fisting, har du helt sikkert også stiftet bekendtskab med en anal douche før. Den renser godt ud bagtil, og sikrer, at du er ren og klar til anal penetrering. Det kan også hjælpe dig med at slappe mere af.

Derudover er det naturligvis også vigtigt, at det sexlegetøj du bruger til fisting, både anal og vaginal rengøres ordentligt. Det sikrer, at der ikke overføres bakterier fra det ene sted til det andet, og at du kan nyde dit sexlegetøj uden bekymringer.

Alt til din fetich

Hos Altertystys.dk gør vi vores bedste for at kunne imødekomme lige netop dine behov og lyster. Derfor finder du også et stort udvalg af fetich tilbehør og udstyr herunder bondage og BDSM sexlegetøj. Du kan derfor udleve dine frækkeste fantasier, og finde alt det du skal bruge til det lige her.

Leder du efter noget specifikt, kan du bruge vores søgefunktion. Søger du derimod efter inspiration, kan du kigge under vores forskellige kategorier, og finde den der matcher dig bedst. Her kan du se, alt hvad vi har af frækt sexlegetøj og pirrende udstyr, der kan vække din drøm til virkelighed.

Har du spørgsmål?

Som Danmarks ældste sexshop ved vi en ting eller to om alt inden for sexlegetøj og seksuel nydelse. Derfor kan du også altid kontakte os, hvis du har et spørgsmål om et bestemt produkt eller om andet generelt. Vi guider dig så godt som muligt, så du får den bedste oplevelse.

Vil du have en mere personlig betjening, kan du også besøge vores butik. Den er beliggende i Aarhus, og har alt det, du også kan finde på vores webshop. Her kan du komme helt tæt på de forskellige produkter, og få hjælp og gode råd til hvordan du bruger dem bedst.