Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Håndjern

DKK 139,00

  • Metal håndjern til bondage og sikkerhedslås, så de altid kan åbnes uden nøgler
  • Satinpose til opbevaring medfølger
  • Perfekt til dig som begynder

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Prøv de frække Fifty Shades of Grey You Are Mine metal håndjern

Med disse Fifty Shades of Grey You Are Mine metal håndjern kan du og din partner for alvor udleve nogle frække fantasier. Håndjernene er nemme at bruge, og har det helt rette rå metallook til en fræk bondageleg. Håndjernene er perfekte, hvad end I er garvede bondage udøvere eller skal prøve kræfter med den pirrende bindeleg for første gang.

Fifty Shades of Grey You Are Mine metal håndjern har dette navn indgraveret på siden. Du får to 2 nøgler med, men håndjernene kan også åbnes uden nøgle. Den lille kæde holder håndjernene sammen, og giver dig stadig mulighed for at bevæge hænderne.

Sådan bruger I jeres Fifty Shades of Grey håndjern

Der er et utal af måder, hvorpå I kan bruge jeres Fifty Shades of Grey metal håndjern. De er naturligvis det perfekte udstyr til en leg med bondage, hvor et frækt blindfold også ville passe godt ind. Håndjernene kan lukkes, så de passer til dine håndled og ikke strammer for meget.

Med kæden mellem håndjernene kan du også fiksere din partner endnu mere, ved at låse hende eller ham fast til sengegærdet eller hvad I nu lige har i nærheden. Uanset hvad legen byder på for jer, vil disse metal håndjern med sikkerhed være en velkommen tilføjelse.

Eksperimenter med blid bondage

Med den officielle Fifty Shades of Grey kollektion har I alt, hvad I skal bruge for at eksperimentere og udforske den pirrende verden af blid bondage. Er I helt nye inden for denne leg, er disse Fifty Shades of Grey You Are Mine metal håndjern, måske alt hvad I har brug.

Men der er også rig mulighed for at udvide legen og gøre den endnu mere spændende med sexlegetøj, pisk, blindfold eller andet stimulerende udstyr fra den populære kollektion. Uanset hvad I finder frem til af lækre sager, vil det passe perfekt ind i det sensuelle univers af bondage og dominans.

Vægt570 g
Materiale

Metal

Farve

Metal – Stål

Længde

26,7 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Metal håndjern til bondage og sikkerhedslås, så de altid kan åbnes uden nøgler
  • Satinpose til opbevaring medfølger
  • Perfekt til dig som begynder

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Håndjern”