Fifty Shades of Grey Vibrerende Penisring i Sort

DKK 119,00

 • Penisring med udtagelig vibrator
 • Batterier og satinpose medfølger
 • Lavet af kropssikker silikone
 • Bruges ved forspil og samleje

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey vibrerende penisring

Gør jeres fælles nydelse endnu større med en vibrerende penisring fra Fifty Shades of Grey. Penisringen har en udtagelig bullet vibrator, der sørger for, at vibrationerne bliver fordelt over det ønsket område.

Samtidig med at vibrationerne tilføjer ekstra nydelse for jer begge, øger penisringen din erektion. Det vil sige, at du og din partner kan få glæde af en erektion, der er både hårdere og længerevarende. Der er altså god grund til at introducere denne Fifty Shades of Grey vibrerende penisring til jeres sexliv.

Derfor skal du bruge en penisring med vibrator

En penisring med vibrator er et simpelt men effektivt sexlegetøj, hvis I ønsker at give lidt ekstra til jeres samleje. En af fordelene ved dette sexlegetøj er, at det helt naturligt indgår i jeres intime stund. Når penisringen er placeret, vil vibratoren automatisk sidde, så den rammer klitoris.

Derudover får I både fordelen af en vibrator, og alle de nydelser det kan give, såvel som en penisring. Der er derfor fordele og øget nydelse for begge parter. Dertil er Fifty Shades of Grey vibrerende penisring også et meget brugervenligt sexlegetøj, der derfor også er perfekt til jer, der skal lege med sexlegetøj for første gang.

En god og alsidig parvibrator

Fifty Shades of Grey vibrerende penisring kan også kaldes for en parvibrator. Den er nemlig designet til at blive brugt under samleje og kan derudover give nydelse til jer begge. Men den er samtidig også en vibrator med mere end blot én anvendelsesmulighed.

Den lille bullet vibrator, der sidder i penisringen, kan for eksempel tages ud. Det vil sige, at I kan eksperimentere med at bruge vibratoren alle mulige steder – både i forspillet og under samleje. Penisringen kan naturligvis også bruges for at opnå et endnu mere stimulerende blowjob.

Pas godt på jeres Fifty Shades of Grey vibrerende penisring

Både penisring og vibrator er fuldstændig vandtæt. Det betyder, at I kan lege med begge dele i badet. Men det betyder også, at det er nemt at gøre grundigt rent. Det er nemlig vigtigt, at I husker at gøre jeres sexlegetøj rent, hver gang I har brugt det.

Tag vibratoren ud af penisringen og skyl begge dele godt i varmt vand. I kan med fordel bruge en rengørende spray til sexlegetøj, der er antibakteriel. Når begge dele er gjort godt rent, skal det tørres godt af og opbevares i den medfølgende satinpose.

Vægt40 g
Batteri

2x 3G-A CNB (inkl.)

Materiale

Silikone

Farve

Grå

Indre diameter

3,4 cm (strækbar)

Vibration

1 hastighed

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger, Uden ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Penisring med udtagelig vibrator
 • Batterier og satinpose medfølger
 • Lavet af kropssikker silikone
 • Bruges ved forspil og samleje

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penisringen for at få den nemmere på
 2. Smør også glidecreme på klitorisvibratoren
 3. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 4. Tænd på knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Vibrerende Penisring i Sort”