Fifty Shades of Grey Silikone Bækkenbundskugler – Sort

DKK 149,00

 • Træn dig til bedre orgasmer
 • Vejer 70 g og kan bruges af både begyndere og erfarne
 • Lavet i medicinsk silikone – BodySafe!
 • 10x så effektiv som alm. knibeøvelser
 • Få et sundere og strammere underliv

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E26467 Kategorier: , , , GTIN: 5060428804906

Fifty Shades of Grey silikone bækkenbundskugler

Få mere ud af dine knibeøvelser med disse enkle og effektiv bækkenbundskugler fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Bækkenbundskuglerne indeholder en bevægelig kugle, der automatisk aktiverer dine muskler. Du vil derfor mærke resultater meget hurtigere.

Med Fifty Shades of Grey silikone bækkenbundskugler får du to kugler og en lang silikonesnor for let udtagning. Til sammen vejer kuglerne 70 g, og de kan derfor bruges af både nybegyndere og mere øvet brugere.

Sådan bruger du dine silikone bækkenbundskugler

Kuglerne er meget simple at bruge. Du kan med fordel bruge en smule vandbaseret glidecreme sammen med dem. Det vil gøre det lettere at føre dem op. Læg dig ned og sørg for at slappe godt af, når du sætter kuglerne op.

Til at starte med kan du ligge ned, mens du laver dine knibeøvelser. Jo mere øvet du bliver, jo mere kan du stå op eller bevæge dig, mens du bruger kuglerne. Lav dine knibeøvelser i 20 sekunder, efterfulgt af en pause på 20 sekunder. Gentag i 10-15 minutter alt efter hvor trænet du er.

Få en sundere og strammere bækkenbund

Der er flere fordele ved at træne med bækkenbundskugler. Det er nemlig vigtigt at have en sund og stærk bækkenbund. For det første kan en stærk bækkenbund give dig større kontrol over din orgasme. Det betyder, at du kan forlænge og opbygge din orgasme.

Derudover vil en trænet bækkenbund også gøre, at du føles strammere. Det vil både være en fordel for dig og dine partnere. Sidst men ikke mindst er det god træning både inden og efter fødsel samt ved problemer med inkontinens.

Gør din træning sjov og effektiv

Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er, at vi får lavet vores knibeøvelser. Men som så meget andet, er der altid en god undskyldning for at lade være. Ved at bruge Fifty Shades of Grey silikone bækkenbundskugler kan du gøre det både sjovere og mere effektivt at lave knibeøvelser.

Du kan sagtens lave knibeøvelser uden, men det er faktisk 10x så effektivt at lave dem med bækkenbundskugler. Mange kvinder finder det også let stimulerende at bruge kuglerne. Der er altså kun fordele ved at komme i gang med at lave regelmæssige knibeøvelser med dine bækkenbundskugler.

Hold dine Fifty Shades of Grey silikone bækkenbundskugler rene

Når du har brugt dine Fifty Shades of Grey silikone bækkenbundskugler, skal de gøres rent. Det er heldigvis både hurtigt og nemt, da de er helt vandtætte. Silikonematerialet er også af god kvalitet og er et meget hygiejnisk materiale.

Efter brug skal du skylle kuglerne grundigt rent i varmt vand. Du kan også bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj på de renset kugler. Herefter skal kuglerne være helt tørre, inden du bruger æsken eller en stofpose til opbevaring.

Vægt95 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Længde

16,5 cm

Diameter

3-3,3 cm

Vægt

70 g

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Træn dig til bedre orgasmer
 • Vejer 70 g og kan bruges af både begyndere og erfarne
 • Lavet i medicinsk silikone – BodySafe!
 • 10x så effektiv som alm. knibeøvelser
 • Få et sundere og strammere underliv

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne
 2. Læg dig ned og før dem op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – Brug bækkenbundkuglerne i 10-15 minutter
 4. Brug dem gerne 3-4 gange om ugen for bedste resultat

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad dem tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Silikone Bækkenbundskugler – Sort”