Fifty Shades of Grey Satin Flogger Pisk

DKK 179,00

  • Flogger med 48 snerter af kunstlæder, der matcher resten af satin serien fra Fifty Shades of Grey
  • Både til hårde slag og blide strejf – Perfekt til dig som begynder
  • Flogger pisken er 38 cm lang

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E24214 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Flogger med 48 snerter af kunstlæder, der matcher resten af satin serien fra Fifty Shades of Grey
  • Både til hårde slag og blide strejf – Perfekt til dig som begynder
  • Flogger pisken er 38 cm lang

Læs Mere

Beskrivelse

En begyndervenlig Fifty Shades of Grey satin flogger pisk

Er I klar til at udforske nye sensuelle lege i soveværelset? Så er denne Fifty Shades of Grey satin flogger pisk det helt rette valg. Med sit lækre design kan den variere legen med både blide strejf og hårde slag. Brug pisken alene eller sammen med andet udstyr fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

Den pirrende pisk har i alt 48 snerter i kunstlæder. Sølvsnerterne kombineret med det sorte håndtag giver pisken et stilfuldt og lækkert design. Størrelsen på pisken gør den perfekt til nybegyndere, der for første gang skal prøve kræfter med SM og spanking.

Bløde og hårde kvaliteter

Som enhver god flogger kan denne også både være blid og hård. De mange kunstlæder snerter kan være pirrende og bløde, når de føres over den nøgne hud med blide strejf. Omvendt kan de også ramme hårdt og svirpe, når der slås med pisken.

Pisken lader jer have fuld kontrol over legen, og I kan selv bestemme, hvornår intensiteten skal øges. Fifty Shades of Grey satin flogger pisk er derfor et virkelig godt frækt legetøj til jer, der for første gang skal eksperimentere med spanking.

Start jeres spanking leg med denne flogger

Det kan være pirrende og spændende, at udforske nye fantasier i soveværelset, og med det rette udstyr kan legen blive helt rigtig. Denne Fifty Shades of Grey satin flogger pisk er velegnet til begyndere, da dens størrelse og slagkraft er passende i starten.

Husk, at det altid er en god idé, at den der skal svinge pisken også prøver den på sig selv. Det giver nemlig en klar fornemmelse af, hvor hårdt den egentlig kan slå. Prøv at bruge pisken på balderne eller før de bløde snerter over kønsdelene i blide strejf.

Detaljer
Vægt130 g
Materiale

Kunstlæder

Farve

Sort, Sølv

Længde

38 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Satin Flogger Pisk”