Fifty Shades of Grey Ride Pisk i læder

DKK 239,00

  • Fræk ridepisk
  • Lædersnert i sølv
  • Gummibelagt håndtag
  • Håndtag med praktisk strop

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24215 Kategorier: , , , GTIN: 5060108819503

En pirrende Fifty Shades of Grey ride pisk

Eksperimenter med skarpe slag og lette strejf med denne Fifty Shades of Grey ride pisk. Pisken har et frækt design, der samtidig er elegant og stilfuldt. Du får kvalitet for alle pengene samt et yderst brugbart udstyr til den frække SM leg i soveværelset.

Pisken har en lædersnert i sølv samt et behageligt gummibelagt håndtag med en strop. Den lange ridepisk er perfekt til hårde og præcise slag, og vil give en lækker pirrende lyd, når den rammer den nøgne hud.

Perfekt til hårde slag og sensuelle strejf

Piskens snert er lavet af læder og kan derfor ramme hårdt. Lædermaterialet vil dog også føles dejlig blød og pirrende, når den føres blidt over huden. Du kan med fordel starte legen i det blide og øge intensiteten løbende.

Da håndtaget er gummibelagt, er du sikret et fast greb. Dette gør også, at du har fuld kontrol over slagene, både i forhold til hvor de rammer samt hvor hårdt. Prøv gerne den frække Fifty Shades of Grey ride pisk på dig selv så du ved, hvor hårdt den kan slå.

Lækre materialer der gør en forskel

Den populære Fifty Shades of Grey kollektion er med inspiration i den bedst sælgende triologi et fuldendt sortiment af bondageudstyr og pirrende sexlegetøj til jeres SM leg. Kollektionen er kendetegnet ved BDSM-udstyr i lækre materialer og høj kvalitet.

Derfor er denne ridepisk også lavet i ægte læder samt et elegant og stilfuldt design. De forskellige produkter i kollektionen kan med fordel bruges sammen, da de alle har det samme diskrete, rå og pirrende udtryk.

Vægt130 g
Materiale

Læder

Farve

Sort, Sølv

Længde

61 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Fræk ridepisk
  • Lædersnert i sølv
  • Gummibelagt håndtag
  • Håndtag med praktisk strop

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Ride Pisk i læder”