Fifty Shades of Grey Rengøringsspray 100 ml

DKK 59,00

  • Rengøringsspray til sexlegetøj
  • Bruges til rengøring af sexlegetøj inden og efter brug
  • Med en mild duft af tea tree oil
  • Virker desinficerende

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Fifty Shades of Grey rengøringsspray

Med denne rengøringsspray kan du være sikker på, at dit sexlegetøj altid er rent og pænt til når du får lyst til at bruge det. Fifty Shades of Grey rengøringsspray er naturligvis perfekt at bruge sammen med sexlegetøj fra samme serie, men sprayen kan bruges til alt slags sexlegetøj.

Ved at bruge en rensespray specielt udviklet til sexlegetøj er du helt sikker på, at dit sexlegetøj er rent efter brug. Sprayen bruges efter, at dit sexlegetøj er vasket rent med vand. Sprøjt herefter 2-3 gange og skyl sprayen af.

Et uundværligt tilbehør til dit sexlegetøj

Vi anbefaler altid at du har en rengøringsspray derhjemme. Det er nærmest det vigtigste efter en god glidecreme. Det er nemlig den eneste måde, hvorpå du kan være sikker på, at dit sexlegetøj er helt rent.

Fifty Shades of Grey rengøringsspray virker desinficerende og efterlader en mild og dejlig duft af tea tree oil. Sprayen kan bruges på sexlegetøj til vaginal såvel som anal brug.

Sikrer dig en god hygiejne

God hygiejne er vigtigt, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Der kan efterlades bakterier på sexlegetøjets overflade efter brug, hvorfor en god og grundig rengøring er vigtig. Ved at bruge en rengøringsspray fjerner du bakterierne, og sikrer, at det altid er hygiejnisk at bruge sexlegetøjet.

Vi anbefaler, at du bruger en rengøringsspray til at gøre dit sexlegetøj rent efter brug. Det kan også være nødvendigt at gøre sexlegetøjet rent inden brug. Særligt sexlegetøj af silikone, jelly og blødt plastik tiltrækker støv, når det opbevares.

Vægt 100 g
Størrelse

100 ml

Mærke

Fifty Shades of grey

Oversigt

  • Rengøringsspray til sexlegetøj
  • Bruges til rengøring af sexlegetøj inden og efter brug
  • Med en mild duft af tea tree oil
  • Virker desinficerende

Læs Mere

X