Fifty Shades of Grey Prostata Vibrator i Sort

DKK 669,00

 • Genopladelig prostatavibrator
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 5 meter
 • Med 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31190 Kategorier: , , , , GTIN: 5060462638680

Fifty Shades of Grey prostata vibrator

Oplev en mere intens nydelse med denne prostata vibrator fra Fifty Shades of Grey. Vibratoren er perfekt udformet til stimulering af prostata og har forskellige vibrationsindstillinger, så du kan få præcis den form for stimulering du ønsker.

Fifty Shades of Grey prostata vibrator har ligeledes en størrelse, der gør den begyndervenlig. Har du prøvet et par anal plugs eller andet før, og er du klar til en endnu mere stimulerende oplevelse – så er denne prostatavibrator et godt sted at starte.

Sådan bruger du din Fifty Shades of Grey prostata vibrator

Vibratoren kommer med en smart fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan du eller en partner let skifte mellem de forskellige indstillinger. Du bruger +/- knapperne til at skifte mellem de 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder.

Men før du kommer for godt i gang, er det naturligvis vigtigt at huske glidecremen. Dertil er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, og gerne en der er lavet specielt til anal brug. Når du har styr på glidecremen, er du klar til at opleve de mere intense orgasmer som prostata stimulering kan give.

Udformet til din nydelse

For at du kan få den ønsket nydelse med en prostatavibrator, er det selvfølgelig vigtigt, at den er udformet, så den rammer og stimulerer prostata helt rigtigt. Derfor har Fifty Shades of Grey prostata vibrator også en helt særlig form.

Det bulede skaft ender i en krum top med et let forstørret hoved. Det er dette hoved, der skal ramme prostata og fordele de lækre vibrationer. Langs skaftet er der buler, som stimulerer – særligt når vibratoren føres ind og ud. Den brede bund fungerer både som en stopper og giver samtidig vibrationer til mellemkødet.

Silkeblød og fleksibel vibrator

Udover at være udformet perfekt til at stimulere prostata, så er Fifty Shades of Grey prostata vibrator naturligvis også gjort fleksibel og silkeblød. Vibratoren er fremstillet af silikone. Silikone er et materiale, der er nemt at gøre rent samt føles dejlig blødt.

Skaftet er også meget fleksibelt. Det gør, at du nemmere kan indføre vibratoren på en behagelig måde. Du kan også nemmere få den til at ramme helt rigtigt på lige præcis din krop.

Smart fjernbetjening for lettere leg

Det er altid rart at have en fjernbetjening eller anden form for fjernstyring til dit sexlegetøj. Med en fjernbetjening kan du lettere se, hvilke knapper du trykker på. Du kan samtidig holde fjernbetjeningen fri for glidecreme og gøre det hele lettere for dig selv.

På grund af fjernbetjeningen er Fifty Shades of Grey prostata vibrator også perfekt til par. Mens den ene af jer nyder de vibrerende stimuleringer, kan den anden tage styringen med fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 5 meter, så der er rig mulighed for pirrende leg på afstand.

Hold din Fifty Shades of Grey prostata vibrator ren

Det er nemt at holde din vandtætte prostatavibrator ren. Det er derudover også rigtig vigtigt. Husk derfor at gøre vibratoren grundigt ren, hver gang du har brugt den. Skyl den ren i varmt vand og brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Trænger fjernbetjeningen til at blive gjort ren, kan du bruge en hårdt opvreden klud. Når alt er rent, skal du sørge for, at det er helt tørt, inden du bruger den medfølgende satinpose til opbevaring.

Vægt188 g
Batteri

Fjernbetjening 1x CR2032 (inkl.), Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

13,3 cm

Indsætbar længde

9,3 cm

Diameter

2,8 cm

Materiale

ABS, Silikone

Farve

Sort

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Vibration

10 vibrationsmønstre – 6 hastigheder

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Tænd vibratoren på fjernbetjeningen
 3. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af og brug den medfølgende satinpose til opbevaring

Oversigt

 • Genopladelig prostatavibrator
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 5 meter
 • Med 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Prostata Vibrator i Sort

 1. Anal elskeren

  Er blevet virkelig glad for den har prostata vibrator. Der er ikke min første og det er klart den bedste kvalitet jeg har prøvet. Stor succes fra første gang og klart ikke sidste gang den skal bruges.

 2. Sofie

  Lidt skuffende
  Efter flere forsøg kan jeg ikke rigtig få den til at virke for mig. Vibrationerne er fine men det er som om det ikke helt rammer som det skal.. Ærligeligt, da kvaliteten ellers føles god og fjernbetjeningen er også rigtig fin at bruge.

Tilføj en anmeldelse af varen