Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Kit

DKK 369,00

 • Starter kit til anal stimulering – Perfekt til nybegyndere
 • Indeholder en lille butt plug i silikone, en plug med vibrator, en analkæde i silikone og anal douche
 • Alt du behøver, samlet i et sæt – Husk glidecremen

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit

Med dette starter kit har du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med den pirrende og frække analleg. Sættet indeholder to forskellige butt plugs, en analkæde og en anal douche. Det hele er lavet i det samme stilfulde og enkle design, der kun gør oplevelsen bedre.

Når du for første gang skal prøve kræfter med anal stimulering, kan det være rart med lidt forskelligt udstyr. Hvad end du leger alene eller sammen med en partner, kan det nemlig tage lidt tid at finde den helt rette form for stimulering for lige præcis dig. Start derfor legen med dette Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit.

Sådan bruger du dit Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit

Det første du skal starte med at bruge i dette starter kit, er anal douchen. Denne bruges til at rense ordentligt ud bagtil, så du ikke skal bekymre dig om uønsket overraskelser midt under legen. Douchen fyldes med vand, der herefter sprøjtes op. Tøm herefter vandet ud i toilettet og gentag indtil det vand, der kommer ud, er klart.

Når rengøringen er klaret, er du klar til at begynde legen. Her er det op til dig, hvilken af de tre stykker anal legetøj du vil starte med. Den lille butt plug uden vibrationer kunne være et godt bud. Uanset hvilken du starter med, skal du naturligvis huske at bruge en god vandbaseret glidecreme til anal brug.

Alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang

Med et Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit har du alt, hvad du skal bruge for at få en god start på det pirrende eventyr, der er anal stimulering. Ved at have alt samlet på én gang kan du nemt eksperimentere og udforske forskellige stimuleringer.

Sættet er perfekt, hvad end du skal udforske alene eller sammen med en partner. De to butt plugs kan give forskellige stimuleringer, og med den vibrerende butt plug kan du virkelig øge intensiteten. Analkæden kan give en helt anden nydelse og er helt klart også et forsøg værd.

Stilfuldt og enkelt design

Med sexlegetøj fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion kan du være sikker på et stilfuldt og elegant design. Alle dele i det begyndervenlige sæt er i en klassisk sort farve, og har bløde og enkle former. Det hele er lavet af silikone i høj kvalitet, der naturligvis er uden ftalater og latex.

Det enkle design gør kun din oplevelse bedre, da alt sexlegetøjet er nemt at bruge. Anal sexlegetøjet er ligeledes designet med stoppere, der sørger for, at legen er sikker, og med den medfølgende anal douche har du det vigtigste udstyr til at komme godt i gang.

Find frem til den rette stimulering for dig

Når du skal udforske anal stimulering for første gang, kan det være en god idé at eksperimentere med forskelligt anal sexlegetøj. Buttplugs og analkæder kan nemlig give to helt forskellige oplevelser – måske er der en, du foretrækker, eller måske er du lige vild med begge.

Du finder ikke ud af det, før du har prøvet, og med et Fifty Shades og Grey Pleasure Overload anal starter kit har du mulighed for at prøve lidt af hvert. Den frække butt plug med vibrator kan for eksempel være en spændende tilføjelse, når du har udforsket det andet sexlegetøj.

Sådan rengør du dit Fifty Shades of Grey pleasure overload anal starter kit

Både sexlegetøj og anal douche skal rengøres efter brug. Ved at huske rengøringen sikrer du dig den bedste hygiejne, og udvider sættets levetid. Efter brug skylles sexlegetøj og anal douche grundigt i varmt vand. Douchens mundstykke kan tages af for bedre rengøring.

Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat. Sørg for at dit Fifty Shades of Grey Pleasure Overload anal starter kit er helt tørt, inden det pakkes væk. Opbevar gerne sættet i den medfølgende kasse eller i en stofpose.

Vægt260 g
Vandtæt

Ja

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

3 hastigheder, 7 forskellige mønstre

Batteri

1x AAA (inkl)

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Starter kit til anal stimulering – Perfekt til nybegyndere
 • Indeholder en lille butt plug i silikone, en plug med vibrator, en analkæde i silikone og anal douche
 • Alt du behøver, samlet i et sæt – Husk glidecremen

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug anal douchen – Fyld den med lunken vand og sprøjt. Lad vandet flyde ud. Gentag indtil vandet er klart
 2. Brug vandbaseret glidecreme sammen med buttplugs og analkæde

Efter brug

 1. Anal douche og anal sexlegetøj rengøres i varmt vand
 2. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj
 3. Sørg for at alt er helt tørt inden du pakker det væk igen

3 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Kit

 1. Esther

  Godt sæt
  Virker til at alle dele i sættet er af en god kvalitet. Vi er mest til den vibrerende plug, og har ikke rigtig fået brugt så meget af det andet.

 2. Nybegynderen

  Spændende sæt!
  Sættet har alt muligt spændende og har slet ikke prøvet det hele endnu. Men synes hvert fald at den lille plug fungerede virkelig fint. Glæder mig til at prøve resten.

 3. Molly

  Meget godt begynder sæt
  Valgte det her sæt fordi mig og min mand skulle prøve anal for første gang. Synes det har givet os en meget god start og det har hvert fald givet os blod på tanden ift. at prøve andet sexlegetøj.

Tilføj en anmeldelse af varen