Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilje Massage Olie

DKK 99,00

  • Forførende massageolie med vaniljeduft
  • Perfekt til forspil eller fræk weekend get away
  • 90 ml flaske

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31564 Kategorier: , , , GTIN: 5060779232960

Fifty Shades of Grey Play Nice vanilje massage olie

Ønsker du en erotisk og sanselig oplevelse sammen med din partner? Så prøv denne massageolie fra Fifty Shades of Grey. Olien har en mild og behagelig duft af vanilje og vil få dine hænder til at glide let og lækkert over din partners nøgne hud.

Fifty Shades of Grey Play Nice vanilje massage olie er det perfekte valg til en aften med fokus på sensualitet og forspil. Den vil uden tvivl hjælpe jer med at komme helt tæt på hinanden.

Giv din partner en forførende massage

Er der noget bedre end en god og lang massage fra sin partner? Nej vel! Og bruger du en lækker og sensuel massageolie er vi sikre på, at du er garanteret succes. Olien gør ikke bare massagen mere behagelig, den tilføjer også et erotisk element, der hurtigt kan gøre massagen mere intim.

Du kan med fordel tænde et par stearinlys og dæmpe lyset, når du finder denne Fifty Shades of Grey Play Nice vanilje massage olie frem. Der er hvert fald lagt i kakkelovnen til en uforglemmelig aften.

Sæt fokus på forspillet med Fifty Shades of Grey kollektionen

Men må ikke undervurdere hvor vigtigt et godt forspil er. Det kan helt sikkert betale sig at lægge nogle ekstra kræfter i de indledende øvelser. En massageolie der dufter af vanilje, er helt perfekt til netop dette.

Fifty Shades of Grey kollektionen byder på en masse spændende produkter, der kan bruges til forspil. Her finder I blandt andet også alt inden for bondageudstyr og sexlegetøj til par.

Vægt150 g
Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Forførende massageolie med vaniljeduft
  • Perfekt til forspil eller fræk weekend get away
  • 90 ml flaske

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilje Massage Olie”