Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilje Duftlys

DKK 99,00

  • Duftlys med vanilje til at give rummet en sensuel duft af vanilje
  • Forfør din partner med den søde duft – Få en bedre sexoplevelse
  • 90 ml duftlys – Brænder i mange timer

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31565 Kategorier: , , ,

Fifty Shades of Grey Play Nice vanilje duftlys

At sætte den rette stemning kan gøre en stor forskel hvis du har en romantisk aften i tankerne. Med dette vanilje duftlys fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion er du godt på vej.

Lyset vil sprede en mild og behagelig duft af vanilje i hele rummet. Stearinlys er samtidig helt perfekte til at skabe en romantisk stemning. Du kan naturligvis finde en masse spændende til din særlige aften lige her på Tys Tys.

Sæt den helt rigtige stemning

Med et Fifty Shades of Grey Play Nice vanilje duftlys kan du sætte den helt rette stemning. Måske er der en særlig anledning der skal fejres, eller måske vil du blot overraske din partner med en aften i romantikkens tegn.

Uanset hvad vil dette lys passe perfekt ind. Du kan ligeledes finde massageolie, blindfold og andre pirrende elementer til aften, når du kigger i vores store udvalg af sexlegetøj og bondageudstyr fra Fifty Shades of Grey.

Gør noget ekstra ud af forspillet

Det er vigtigt at gøre noget ekstra ud af forspillet engang i mellem. Det er her du og din partner kan komme helt tæt på hinanden og skabe nye intime oplevelser sammen. Heldigvis findes der en masse spændende produkter, der kan give inspiration og indhold til jeres forspil.

Et Fifty Shades of Grey Play Nice vanilje duftlys kan være nok i sig selv. Men det kan også blot være én af de ting, der gør aftenen til noget helt særligt. Du finder både erotiske spil, orgasmegel og meget mere i vores udvalg af sexlegetøj til par.

Vægt150 g
Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Duftlys med vanilje til at give rummet en sensuel duft af vanilje
  • Forfør din partner med den søde duft – Få en bedre sexoplevelse
  • 90 ml duftlys – Brænder i mange timer

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilje Duftlys”