Fifty Shades of Grey Play Nice Talk Dirty Par Spil

DKK 119,00

  • Kortspil med inspiration til “dirty talk”
  • Spillet består af 52 kort
  • Kan spilles på forskellige måder
  • Spillet er på engelsk

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E31561 Kategorier: , GTIN: 5060779232397

Play Nice Talk Dirty par spil – inspiration til jeres forspil

Har du og din partner også lidt svært ved at komme i gang med den frække snak i soveværelset. Dirty talk kan være pirrende og helt uimodståeligt, men det kan for mange også være grænseoverskridende. Med dette Play Nice Talk Dirty par spil fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion kan I komme godt i gang.

Spillet består 52 kort, der hver især byder på inspiration til sexede udtryk og frække fraser. Der er naturligvis også instruktioner, der kan inspirere til, hvordan du og din partner skal udforske hinanden.

Et frækt kortspil til forspil

Et Play Nice Talk Dirty par spil er perfekt til jer, der ønsker at gøre noget ekstra ud af forspillet. Kortspillet byder på en masse sjov og inspiration, til hvordan I på ny kan komme helt tæt på hinanden. Spillet er udformet som et normalt kortspil bestående af 52 kort. Kløver og hjerte er dog skiftet ud med håndjern og nøgle.

Dertil byder hvert kort på en fræk frase, så I kan blive eksperter i dirty talk. Spillet kommer med tre mulige måder at spille på. I kan selvfølgelig også bruge jeres fantasi og opfinde jeres eget spil. Der er endda blanke joker kort, hvor I selv kan tilføje jeres ideer.

Den perfekte gave uanset anledningen

Er der en særlig anledning, der skal fejres? Eller måske er det bare tid til, at der sker lidt nyt i hverdagen. Uanset hvad vil et Play Nice Talk Dirty par spil gøre sig godt. Spillet giver anledning til, at du og din partner bruger tiden sammen på en ny måde, og kan give fornyet energi til sexlivet.

Dertil er det også et sjovt indslag, hvor grænserne kan rykkes. Der er dog rig mulighed for at starte i jeres eget tempo, da kortene spænder fra begyndervenlig dirty talk til mere vovede og udfordrende opgaver.

Vægt 140 g
Indhold

52 kort der inspirerer til "dirty talk"

Sprog

Engelsk

Oversigt

  • Kortspil med inspiration til “dirty talk”
  • Spillet består af 52 kort
  • Kan spilles på forskellige måder
  • Spillet er på engelsk

Læs Mere

X